O konuda ben de çok bilmiyorum ama gebelik takvimi olan bir arkadaşın mesajının altında gözüküyor ya orda link var. Linke tıklayınca bilgilerini girmen gerekir sanırsamCanim ben ara ara giriyorum ..çok hakim değilim. .gebelik takvimi nasıl ekleniyor?
Ben o tarz ağrılarımı romatizmam da olduğu için çok ayırt edemiyorum. Sık sık benzer ağrılarım oluyor zatenKızlar benim belimin sağ tarafına bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi kuyruk sokumuna doğru çok acıyor hemşireyi aradım normal dedi çok ağrırsa parol iç dedi ama böyle bi şey yaşayan var mı geçmedi sabahtan beri korkuyorum artık
Hayatımda ilk kez yaşadım böyle bi ağrı valla 8.günüm bitti yarın bi kan mı versem dayanamıyorum ya :)Ben o tarz ağrılarımı romatizmam da olduğu için çok ayırt edemiyorum. Sık sık benzer ağrılarım oluyor zatenbelirti de olabilir ilaçlardan da olabilir. Duygular karmaşık
Varsa kanda kesin çıkar artık, ben yoksa sda öğreneyim diye dayanamayıp 7. gün kan verdim diğer türlü içim içimi yiyecekti. Siz de kendiniz için en iyisi neyse onu yapın, stres artacaksa verin kanınızı öğrenin derim,Hayatımda ilk kez yaşadım böyle bi ağrı valla 8.günüm bitti yarın bi kan mı versem dayanamıyorum ya :)
5. Gün emriyosuyla kanda çıkar diye düşünüyorum. En azından buradan birçok kişide çıkmıştı 8.gün. çıkmama ihtimali de olabiliyor bazen hazırsan yaptır kan testiniHayatımda ilk kez yaşadım böyle bi ağrı valla 8.günüm bitti yarın bi kan mı versem dayanamıyorum ya :)
O kadar silik var ki sanki gözükmesi mucizeFikir olması için bu benim transfer hariç 5.gün idrar testimdi, 7.gün kan verdiğimde 20 çıkmıştı
Sanirim yaptimO konuda ben de çok bilmiyorum ama gebelik takvimi olan bir arkadaşın mesajının altında gözüküyor ya orda link var. Linke tıklayınca bilgilerini girmen gerekir sanırsam
Hayırlı olsun canim pozitif sonuç alırsın insallah ♥
Bende 3. Gündeyim her sabah yumurta yiyorum ceviz kayısı bollll bol su içiyorum umarım güzel haberler veririz birbirimize
İNşallah öyledir canım ama biraz bakındım pembe geldi diyip sonradan gebe olmadığını yazan da görünce öyle düşünemedim.bi de bugün jelden sonra yürümemiştim ona bağladım hem de rengi çokkk açıktı.benim adet zamanı olan sırt ağrılarım var ümidim pek kalmadı açıkcası. yarın kan vereceğim çok gerginimTutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledir5.gün embriyosu için tabii, ama korkulacak bişey yoktur
Hayırlı olsun inşallah güzel bir süreç olur senin için. Bol bol su iç ağır iş yapma. Dinlen ama sürekli de yatma kan dolaşamın olsun. Sağlıklı beslen paketli gıdalardan uzak dur. Çay kahve azalt. Olumsuz yazılar ve yorumlar okumaktan kaçın. Kendinde sürekli belirti arama. Çünkü çok hormon iğnesi ilacı vs kullanıyıruz zaten vücudumuz bunlara tepki veriyor. Bizi yanıltıcı olur belirti aramak. Aklıma gelenler bunlar
Var var hayırlı olsunYaaafotoda çok zor gorunuyo ama canlı goruyorum kardesimde gördü yarin insallah erken testte çıkar
hayirli ugurlu olsun canim insallah hayirlisiyla bebegin tutunurİlk 3 gun guzelce dinlen...hicbi is yapma dus alma yemek ve wc disinda kalkma pek. Crinole jel kullaniyosan mutlaka 15 dk evin icinde yuru.. bol proteinli beslen mumkunse hosaf fln ic kabiz olmamak icin.. ben bunlari yaptim cok sukur pozitif gordum Birde bol bol meryem suresi oku Ben okudum ve dinledim.. icime endise dustugu zaman bu sureyi okudum ve rahatladim☺
Ara ara şiddetli ağrı bende de var. Ama benim 2 gündür var o yüzden jelden olduğunu düşünmemiştim amaInşallah canım. Benim 3 tedavim oldu bu 2.transferim oluyor.Asiri nötr um tepkisiz normal mi acaba bir rahatım sorma hiç dinlenmedim sürekli dolanıyorum evde.Umarim zarar vermiyorumdur. Birde hicbir belirti yok bir tek ara ara şiddetli agrım var sanırım jelden
Ara ara şiddetli ağrı bende de var. Ama benim 2 gündür var o yüzden jelden olduğunu düşünmemiştim ama
Hayırlı olsunnnkızlar beta hcg 31,02 çıktı benim. 5.gün 1.kalite dondurulmuş embriyo tek transfer olmuştum. bugün transfer sonrası 5.günümdü.dün ve bu sabah erken gebelik testlerimi atmıştım zaten size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?