Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar benim belimin sağ tarafına bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi kuyruk sokumuna doğru çok acıyor hemşireyi aradım normal dedi çok ağrırsa parol iç dedi ama böyle bi şey yaşayan var mı geçmedi sabahtan beri korkuyorum artık

Canim ben ara ara giriyorum ..çok hakim değilim. .gebelik takvimi nasıl ekleniyor?
O konuda ben de çok bilmiyorum ama gebelik takvimi olan bir arkadaşın mesajının altında gözüküyor ya orda link var. Linke tıklayınca bilgilerini girmen gerekir sanırsam

Ben o tarz ağrılarımı romatizmam da olduğu için çok ayırt edemiyorum. Sık sık benzer ağrılarım oluyor zaten belirti de olabilir ilaçlardan da olabilir. Duygular karmaşık

Hayatımda ilk kez yaşadım böyle bi ağrı valla 8.günüm bitti yarın bi kan mı versem dayanamıyorum ya :)
Varsa kanda kesin çıkar artık, ben yoksa sda öğreneyim diye dayanamayıp 7. gün kan verdim diğer türlü içim içimi yiyecekti. Siz de kendiniz için en iyisi neyse onu yapın, stres artacaksa verin kanınızı öğrenin derim,

Hayatımda ilk kez yaşadım böyle bi ağrı valla 8.günüm bitti yarın bi kan mı versem dayanamıyorum ya :)
5. Gün emriyosuyla kanda çıkar diye düşünüyorum. En azından buradan birçok kişide çıkmıştı 8.gün. çıkmama ihtimali de olabiliyor bazen hazırsan yaptır kan testini

Fikir olması için bu benim transfer hariç 5.gün idrar testimdi, 7.gün kan verdiğimde 20 çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20200301_192357.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200301_192345.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 57
Tutunma belirtisi olarak oldu bende o, transferden sonraki 2. Ve 3. Gün olmuştu senin de bu zamanlarına denk geldiyse insallah öyledir 5.gün embriyosu için tabii, ama korkulacak bişey yoktur
İNşallah öyledir canım ama biraz bakındım pembe geldi diyip sonradan gebe olmadığını yazan da görünce öyle düşünemedim.bi de bugün jelden sonra yürümemiştim ona bağladım hem de rengi çokkk açıktı.benim adet zamanı olan sırt ağrılarım var ümidim pek kalmadı açıkcası. yarın kan vereceğim çok gerginim

Inşallah canım. Benim 3 tedavim oldu bu 2.transferim oluyor.Asiri nötr um tepkisiz normal mi acaba bir rahatım sorma hiç dinlenmedim sürekli dolanıyorum evde.Umarim zarar vermiyorumdur. Birde hicbir belirti yok bir tek ara ara şiddetli agrım var sanırım jelden

Teşekkür ederim canım inş bu sefer benimledir. Ya inanır mısın hiç dinlenemedim iş güç yapmadım ama öyle yatıp da uzanmadim. Kabız yerine ishal oldum ben Sizinde evladiniz hayırlı olsun

Ara ara şiddetli ağrı bende de var. Ama benim 2 gündür var o yüzden jelden olduğunu düşünmemiştim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…