Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Olumlu düşünelim sonuçta öyle olup pozitif sonuç alan da varn insallah bebişiniz sizinledir

teşekkür ederim. artık sağlıklı ilerlemesinin stresi basar

Son düzenleme:
Selam, benim de sag kasik kaburga kisminda olmustu aynisi. Parol icin dediler ama icmedim. 2 gunde gecti. Tam kan sayimi bile yaptirdim hicbir sey cikmadi. Muhtemelen gaz sancisi

Merhabalar herkese ben de dondurulmuş 3. Gün embriyosuyla 28 şubatta transfer oldum. Hiç 3. Gün embriyosu görmedim,5. Gün daha mı iyiydi

Merhabalar herkese ben de dondurulmuş 3. Gün embriyosuyla 28 şubatta transfer oldum. Hiç 3. Gün embriyosu görmedim,5. Gün daha mı iyiydi
Normalde eğer 3.güne giden çok embriyo olursa genelde 5.güne gitmeyi tercih eder doktorlar fakat kişiden kişiye değişir bu tedavi sürecinde. 3.gün embriyosu kötüdür diye düşünmeyin, çoğu 3. Gün embriyosu labaratuvar ortamında 5.güne gidemeyecek olsa dahi anne rahminde gelişmeye devam edebilirmiş araştırmalara göre. Sadece biraz daha erken evrede size transfer yapılmış oluyor insallah da güzel haberinizi alırız

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim amin inşallah benim rahim duvarı kalınlaşması biraz geç oldu o yüzden neredeyse adet tarihimde transfer oldum o yüzden biraz tedirginim ama bugün 3. Günüm kasıklarımda ağrı ve bel ağrım var inşallah tutunuyodur buzbebeğim

Kızlar adet olacak gibi karnım ve belim ağrıyo benim sizde de var mı öyle bişey bacağıma kramp filan girdi bugün

Merhaba hic endiselenmeyin. Benim kizim 3. Gun embriyosuydu. Su an 3.5 yasinda :)) dondurulmuslar cozuldu 5. Gune kdr bolunmeleri beklendi ve oyle transfer edildi bu defa. Cok sukur o da tuttu..siz inanin ve sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…