- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
kızlar beta hcg 31,02 çıktı benim. 5.gün 1.kalite dondurulmuş embriyo tek transfer olmuştum. bugün transfer sonrası 5.günümdü.dün ve bu sabah erken gebelik testlerimi atmıştım zaten size
Olumlu düşünelim sonuçta öyle olup pozitif sonuç alan da varnİNşallah öyledir canım ama biraz bakındım pembe geldi diyip sonradan gebe olmadığını yazan da görünce öyle düşünemedim.bi de bugün jelden sonra yürümemiştim ona bağladım hem de rengi çokkk açıktı.benim adet zamanı olan sırt ağrılarım var ümidim pek kalmadı açıkcası. yarın kan vereceğim çok gerginim
Resimde daha da silik çıkıyo tabii ama baya silikti yaptığımda. Normal bakınca görebiliyorsun, daha siliğini de gördümO kadar silik var ki sanki gözükmesi mucizebaya erken belli olmuş maşallah
Selam, benim de sag kasik kaburga kisminda olmustu aynisi. Parol icin dediler ama icmedim. 2 gunde gecti. Tam kan sayimi bile yaptirdim hicbir sey cikmadi. Muhtemelen gaz sancisiKızlar benim belimin sağ tarafına bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi kuyruk sokumuna doğru çok acıyor hemşireyi aradım normal dedi çok ağrırsa parol iç dedi ama böyle bi şey yaşayan var mı geçmedi sabahtan beri korkuyorum artık
Aynen öyle, asla rahat nefes alamıyor insan. Yarın kan vericem haftasonu cok zor geçti cidden.teşekkür ederim. artık sağlıklı ilerlemesinin stresi basar
Hayirli olsunkızlar beta hcg 31,02 çıktı benim. 5.gün 1.kalite dondurulmuş embriyo tek transfer olmuştum. bugün transfer sonrası 5.günümdü.dün ve bu sabah erken gebelik testlerimi atmıştım zaten size
Ben de yarin kan verecegim bakalim durumlar ne olmus..11. Gün olmus oluyor..Aynen öyle, asla rahat nefes alamıyor insan. Yarın kan vericem haftasonu cok zor geçti cidden.
Yarın ikimiz de güzel artışlar görelim insallahBen de yarin kan verecegim bakalim durumlar ne olmus..11. Gün olmus oluyor..
Canım benim Ekim de oldu dondurulmuş embriyoCanımm yumurta toplaman ne zaman olmustu?
Bende içmedim geçer inşallahSelam, benim de sag kasik kaburga kisminda olmustu aynisi. Parol icin dediler ama icmedim. 2 gunde gecti. Tam kan sayimi bile yaptirdim hicbir sey cikmadi. Muhtemelen gaz sancisi
Normalde eğer 3.güne giden çok embriyo olursa genelde 5.güne gitmeyi tercih eder doktorlar fakat kişiden kişiye değişir bu tedavi sürecinde. 3.gün embriyosu kötüdür diye düşünmeyin, çoğu 3. Gün embriyosu labaratuvar ortamında 5.güne gidemeyecek olsa dahi anne rahminde gelişmeye devam edebilirmiş araştırmalara göre. Sadece biraz daha erken evrede size transfer yapılmış oluyorMerhabalar herkese ben de dondurulmuş 3. Gün embriyosuyla 28 şubatta transfer oldum. Hiç 3. Gün embriyosu görmedim,5. Gün daha mı iyiydi
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim amin inşallahNormalde eğer 3.güne giden çok embriyo olursa genelde 5.güne gitmeyi tercih eder doktorlar fakat kişiden kişiye değişir bu tedavi sürecinde. 3.gün embriyosu kötüdür diye düşünmeyin, çoğu 3. Gün embriyosu labaratuvar ortamında 5.güne gidemeyecek olsa dahi anne rahminde gelişmeye devam edebilirmiş araştırmalara göre. Sadece biraz daha erken evrede size transfer yapılmış oluyorinsallah da güzel haberinizi alırız ❤❤❤
Benim de öyle sağ kasığım da ciddi bi ağrı var inşallah iyi şeylerdir bunlarKızlar adet olacak gibi karnım ve belim ağrıyo benim sizde de var mı öyle bişey bacağıma kramp filan girdi bugün
Dayanabildigin surece agri kesici icmemeni tavsiye ederim. Benimki gibi kisa surede gecer insallahBende içmedim geçer inşallah
Merhaba hic endiselenmeyin. Benim kizim 3. Gun embriyosuydu. Su an 3.5 yasinda :)) dondurulmuslar cozuldu 5. Gune kdr bolunmeleri beklendi ve oyle transfer edildi bu defa. Cok sukur o da tuttu..siz inanin ve sabredinMerhabalar herkese ben de dondurulmuş 3. Gün embriyosuyla 28 şubatta transfer oldum. Hiç 3. Gün embriyosu görmedim,5. Gün daha mı iyiydi
İnşallah canım yaBenim de öyle sağ kasığım da ciddi bi ağrı var inşallah iyi şeylerdir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?