Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

insallah canim benim. benim bugün 6. günüm bende çok stresliyim
Guzel dusun guzel olsun .stres yaparsan vucudun ters tepki verir bebege zarae,Allah gostermesin su an karninda bir can var ve seninle hala hamileessiiinn hamiillee elini karnina koy sev onu ona guzel seyler soyle annesi sen onu hissetmesende ama icinde su an 6 gunluk gebesin .

Mrb kizlar benim 3.gun embriyosula bir basarisz denemem oldu.bu ayin 6 sinda 5.gun embriyosu transferi oldu.benimde bugun 6.gunum sabirsizliktan ölücem.rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Bu süreçte en zor dönem bu bekleme sanırım
Benimde 2.günüm daha 8 gün var 19 şubat tahlil günüm rabbim hepimize nasıp etsin inşallah kimsenin elini boş bırakmasın

Mrb kizlar benim 3.gun embriyosula bir basarisz denemem oldu.bu ayin 6 sinda 5.gun embriyosu transferi oldu.benimde bugun 6.gunum sabirsizliktan ölücem.rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Benim de 6sında oldu. Biraz sabırsızlanmaya başladım ben de ama negatiften çok korkuyorum ondan önceki gibi değilim.. hem sabırsızım hem de hiç gelmesin istiyorum

ay inşaallah ben dayanamam yarın test yaparim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…