- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah canim benim. benim bugün 6. günüm bende çok stresliyimKizlar persembe gunu transferim olucak insallah tutunur yavrukuşum bana
Guzel dusun guzel olsun .stres yaparsan vucudun ters tepki verir bebege zarae,Allah gostermesin su an karninda bir can var ve seninle hala hamileessiiinn hamiillee elini karnina koy sev onu ona guzel seyler soyle annesi sen onu hissetmesende ama icinde su an 6 gunluk gebesin .insallah canim benim. benim bugün 6. günüm bende çok stresliyim
Senin de mi yakındı test günün canım herkes kayboldu bugünMasalcım test sonucun yarınmıydı senin?
Benim de 6sında oldu. Biraz sabırsızlanmaya başladım ben de ama negatiften çok korkuyorum ondan önceki gibi değilim.. hem sabırsızım hem de hiç gelmesin istiyorumMrb kizlar benim 3.gun embriyosula bir basarisz denemem oldu.bu ayin 6 sinda 5.gun embriyosu transferi oldu.benimde bugun 6.gunum sabirsizliktan ölücem.rabbim hepimizin yuzunu guldursun
2 gün sonra bi ölçüm dha olck sonra gün vericek kese için güzel çıkarsa tabiAaaa lütfen iyi olun ne güzel dha ne olacaktekrar kan verin dediler mi yoksa yeterli miymiş sonraki aşamalar nasıl oluyor
Benim de iki dusugum var canım. O yüzden inan bnde daha evhamliym bu seferBenim 3 tane düşük öyküm var bu yüzden daha temkınlıyım en azından tutana kadar dışarı cıkmıycam
Hadi bakalım al bebişini sağ salim gelKizlar persembe gunu transferim olucak insallah tutunur yavrukuşum bana
Kan verdin mi canım naptinnBen kötü dusunmemekten yanayım kendimi inandiramiyorum ama kötü de düşünmüyorum
Aayyy ilk defa kendimi hamile hissedicem sanirimHadi bakalım al bebişini sağ salim gel
ay inşaallah ben dayanamam yarın test yaparim zatenGuzel dusun guzel olsun .stres yaparsan vucudun ters tepki verir bebege zarae,Allah gostermesin su an karninda bir can var ve seninle hala hamileessiiinn hamiillee elini karnina koy sev onu ona guzel seyler soyle annesi sen onu hissetmesende ama icinde su an 6 gunluk gebesin .
Evet canım 8. Gun 23.73 çıktıKan verdin mi canım naptinn
Cikar mi yarin yapsanay inşaallah ben dayanamam yarın test yaparim zaten
Değer iyidir herhalde dimi yaa tecrübe sahibi olanlar yok muHarikaa çok sevindim
5. gün embriyosu 7. gün olacak yarın geçen sefer 7. günde ogrendimCikar mi yarin yapsan
Hadi insalllaaahh insalllaahh cikar5. gün embriyosu 7. gün olacak yarın geçen sefer 7. günde ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?