Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aynı beni anlatmışsın canım inanilmaz duygusuzum. İlkinde kimyasal yaşadım yıkıldım adeta. Şimdi ne olur bilemiyorum hazır miyim olumsuz olursa onu da bilemiyorum değişik bir haldeyim.

Merhaba hic endiselenmeyin. Benim kizim 3. Gun embriyosuydu. Su an 3.5 yasinda :)) dondurulmuslar cozuldu 5. Gune kdr bolunmeleri beklendi ve oyle transfer edildi bu defa. Cok sukur o da tuttu..siz inanin ve sabredin
Öyle mi ne güzel inşallah bu bebeğinizi de sağsalim kucağınıza alırsınız ben bi de yarım rahimliyim endişelerim çok fazla, önceden kürtaj oldum baya yapışıklık oldu 2 kez histeroskopi oldum

Aynı beni anlatmışsın canım inanilmaz duygusuzum. İlkinde kimyasal yaşadım yıkıldım adeta. Şimdi ne olur bilemiyorum hazır miyim olumsuz olursa onu da bilemiyorum değişik bir haldeyim.
Ben ilk denememde erken düşük, ikinci denememde kimyasal gebelik yaşadım. Dolayısıyla 3.de artık o kadar isteksizdim ki, ama çok şükür pozitifi gördüm yine. Korkudan hala sevinemiyorum. Bu da bizim sınavımız cok iyi anlıyorum sizi. Umalım da bu sefer hepimizin sağlıklı gebeliği olsun bebişler kucağımıza alalım

Hiç tedirgin olmayın transfer günü de tamamiyle hormon ölçümleriniz ve Rahim kalınlığına göre belirleniyor. En doğru zamanı bulmuştur doktorunuz

Öyle mi ne güzel inşallah bu bebeğinizi de sağsalim kucağınıza alırsınız ben bi de yarım rahimliyim endişelerim çok fazla, önceden kürtaj oldum baya yapışıklık oldu 2 kez histeroskopi oldum
Insallah hepimiz icin en hayirli vakitte olur. Demek zamani varmis sizin icin de. Oyle dusunun... umarim bu defa kalbinize gore olur

Ah canım benim çok zor ve yıpratıcı bir süreç burada kimseyi tanimasam da aynı duygulari hisleri yaşıyoruz hepimiz o yüzden gönül bağımız var. Bizi bizden başka hickimse anlamıyor maalesef. İnsanlar o kadar çirkin etiketler yapıştırıyor ki hem psikolojik savaş veriyorsun o kötü ruhlu insanlarla hem maddi olarak yipraniyorsun. En basiti benim kardeşim 5 ay önce evlendi hala olacağım ama sakliyorlarmis ben başkalarından duyuyorum düşün yani. İnsanlar zannediyor ki bizim olmayınca millette gozumuz kalacak zihniyet bozuk bu canin olsa bile. Oysaki Veren de Allah alan da Allah sorgulamak isyan etmek bize düşmez. guzel mevlam hepimizin yüzünü güldürsün. Yavrularimizi korusun

Çok haklısınız, inşallah inşallah en kısa zamanda hepimize nasip olsun da kurtulalım bu zihniyetten baskıdan

kızlar beta hcg 31,02 çıktı benim. 5.gün 1.kalite dondurulmuş embriyo tek transfer olmuştum. bugün transfer sonrası 5.günümdü.dün ve bu sabah erken gebelik testlerimi atmıştım zaten size
inşallah katlanarak artar
Bacaklarimda uyuşma kramp oluyor birde
Kasığa giren kramplardan sonra uyuşma oluyor benim bacaklarımda da. Bi takım şeyler yaşıyoruz da keşke belirti diyebilsek. Aynı şeyleri yaşayan iki kişiden biri pozitif biri negatif olabiliyor okudum hep. O yüzden nötrüm.

dedigin gibi bizi bizden baska kimse anlayamiyor malesef..sanki bu yasadigimiz durumu biz istiyormusuz gibi bizi surekli disliyorlar yada olmadigini bildikleri haydi sende yap birtane diye baski kuruyorlar.. kardesinin esinin soylememesi belki de sen uzulme diye bile olabilir... cunku bir arkadaismda kardesinin ve ortak diger arkadaslarin hamile oldugunu soylememisti bana.. benim uzulmemi istemedigi icinmis.. dusnunce mantikli geldi..aslinda uzuliyoruz degilmi? bizim yillarca ugrastigimiz seye insanlar hemencecik kavusuyorlar yada istemeden bile kavusuyorlar ama biz bi evlat icin yillarca mucadele veriyoruz.. tabiki bu pskilojimizi toplumum bu dusunceszce davranislari yuzunden daha felaket bir hale geliyor.. sanki onlar hamile olduklarini sonsuza kadar saklayabilecekler ve biz yine neden bizim olmuyor diye uzulmeyecegiz.. ama boyle yaparak bu sefer bizim kiskanscagimizi mi dusunup soylemediler diye iki kere uzuluyoruz.. arkadasim bu kacinci tup denemen bilmiyorum ama suna inaniyorum Rabbim tasiyamayacagimiz yuk vermiyor bize.. cok sukur saglikliyiz.. hastanelere guzel bir sebebpten dolayi gidiyoruz.. Rabbim dermansiz dert vermesin insallah cumlemize. Allahim hayirlisiyla hepimize evlat nasip etsin kimsenin. kucagi bos kalmasin insallah.. ben cok sukur sonunda pozitifi gordum Rabbim kucagima almayuda nasip eder insallah ve insanllah sende evladina kavusursun insallah

Ah kizlaar ahhh o sizin çevredekilerden bende de var hemde en fitnesinden
Size anne olmadan önceki yaşadıklarımı anlatayım ne çektiğimi ve mücadelemi görün ve hiç Bi zaman pes etmeyin.. Ben evlenince kv ve elti ile oturdum bi süre..
Sene 2009 ben yeni evliyim yanımdaki eltimin iki kızı var spirali'ni çıkarmış hamile kalma savaşına girmis meğerse benimle yarisa girmiş haberim bile yok diğer eltimde dört kolla yardım ediyor çok belli etmelerinden anladim bir iki ay uğraştı sonu hüsran hamile kalmadı..
Sene 2010 biz çocuğumuzun normal yollardan olmayacağını öğrendik yıkılmış bir vaziyetteydik eltim tabi çocuk çalışmalarına devam ediyor bunu yadırgamadim onun hayatı sonuçta dua da ettim ona..
Sene 2012 eltilerim meğer benimle yarışlarına devam ediyorlarmış onlardan bi haber hayatıma devam ediyorum.. yani anne olma isteklerini çok normal karşılıyorum, hatta eltimle bizzat kendim hastaneye gittim yarama tuz basa basa tek anlamadığım benimle neden yarış içinde oldukları.. Benimki zaten olmuyor neden yarama tuz bastiklarini anlamadım..
Neyse öyle böyle eltim hamile kaldı, esimin pikolojisi bozuldu, ben niye böyle yapıyorsun onlarda çocuk sahibi olmak istiyor üzme kendini bukadar dedim teselli ettim.. Eltim ve. Kaynimi tebrik ettim hamile diye çocuklarına baktım..
Birgün bi ortam içinde aynı sene evli olan bi arkadaş daha var onunda çocuğu olmuyordu ve birkaç kişi sohbet ediyoruz konu hamilelikten açıldı o arkadaşın eltiside hamileydi eltim şaka yaptığını sanarak biz çocuk doğuracaz sizde hizmetçi olacaksınız demesin bu benim hayatımda duyduğum en ağır cumleydi 1 hafta ağladım beni gören noldu sana diyordu okadar ki kötüydum.. Okadar canım acidiki gözümü kapattım tam beddua edecektim o melek gözümün önüne geldi ayy ben sana kıyamam ama anneni allaha havale ediyorum dedim konuyu kapattım.. Bi hafta girmedi eltim bebegin gelismedigini öğrendi kürtaj dediler yapmadılar inat ettiler eltimin kanaması oldu ölümden döndü parça parca parça aldılar bebeğini iki kere kürtaj oldu.. Tabi diğer eltimde tedavi görüyor onun iki oğlu bi kızı var yani çocuk istemelerinden daha normal bişey varmı? ama hala benimle yarış içinde olmalarını anlamış değilim..
Neyse biz esimle ayrı eve çıktık 2014 senesinde tedavi görmeye başladım ilk denemede anne oldum ağlayarak çok dua etmiştim bunun benim sınavım olduğunu çok iyi biliyordum.. 2015 te anne oldum iki eltimde benden sonra evlat sahibi oldu benimle yarisa girdiler ama kurban olduğum Allahim ben anne olmadan onların maksadına ulaşmalarını engelledi.. Ben şimdi ikizlerimi bekliyorum verende Allah alanda Allah.. Kimse kimseden üstün değil..
Yani biz eltiydik aynı aileden olmuştuk her türlü kötülüklerine göz yumdum ama bunu hazmedemiyordum beni hep bi kotulemeler hep küçük görmeleri çok ağrıma gidiyordu..
Diğer akrabalardan bahsetmiyorum bile.. İşte kızlar ben bukadar çektim çocuğum olana kadar yanımda olan bir Allah vardı birde ailem ben gece gündüz şükür etsem allahin bana verdiklerinin karşılığını veremem...

Aaa benimde ilki kimyasaldı ama değerim çok düşüktü. Bende öyle canım sanırım ağır yıkım yaşamamak için duygularımı bastırıyorum

Ahhh canim sende neler yaşamışsın bende şu surec de yazsam neler neler ama yazipda geçmişi hatırlayıp sinirlerimi ziplatmak istemiyorum. Ama şunu biliyorum ki bu bizim sınavımız nu sınavda isyan etmezsek Bunun bir imtihan old bilirsek bence Rabbimin bizlere çok güzel mükafatı olacak.O insanlarda bizlere yasatiktiklarindan dolayı emimim karşılığını alacaktirlar .Bir kadının doğurganlıgini bir üstünlük olarak görmesi ne basit bir şey. Allah verir ve Allah alır eltinize de Rabbim karşılığı vermiş ama umarım anlatıp ıslah olmuştur

Kızlar günaydın
Transferin 5. Günü miratech erken gebelik testi negatif . Daha Ümit ediyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…