Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Çok şükür canım benim. Rabbim bildiği gibi yapsın böyle fitne fesat insanları yavrularını sagsalim kucağına al inşallah

Evet canım bende aynı öyle düşünüyorum evet üzülüyoruz bu bir gerçek ama uzulmekle kıskanmak arasındaki farkı anlayamamis olmaları insanı yaralıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar günaydın
Transferin 5. Günü miratech erken gebelik testi negatif . Daha Ümit ediyimmi
Bence erken sanki dogru sonuç olmayabilir gibi geliyor, persembe transfer oldum , bu persembe sabah idrar testi yapip aksamina da kan vermeyi dusunuyorum , idrari da kanda negatifi gorup de şok olmamak icin yapmayi dusunuyorum. 6-7. Gununde test yapanlarin 30 civari ciktigini dusunursek 5. Gun idrarda cikmayabilir diye tahmin ediyorum.

Yarin normal gebelik testiyle yapıcam insallaj çıkar teşekkür ederim
Ben üç transferde de 5. Gün gördüm ama sbhta çıkmadı hep akşam üstü silik olarak yakaladım canım bugün yeni yeni yükselişe geciyodyr varsa bile.

Kızlar günaydın dün adet ağrım gibi ağrım var diyordum ya sabaha karşı bi baktım çamaşırımda bi kaç damla kahvemsi pembemsi damlalar vardı peçeteyle tekrar kontrol ettim gelmiyodu sonra sabah uyanana kadar rüyamda kanamam var diyip doktor doktor gezdim kötüye işaret değildir inşallah bu lekelenme

İnsallah dediğin gibidir canim ya o kadar kötü oldumki varmı acaba 5. Gün çıkmayıp sonra çıkanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…