Yok canım çıkmıyor ben günde 5 6 tane yapıyorum hep test üçünde de akşam üstü yakaladım silik çizgiyi. 6. Gün sbh net görünüyorGerçekten mi sabah yaptığınızda cikmamismiydi
Gerçekten Umut oldun bana .Yok canım çıkmıyor ben günde 5 6 tane yapıyorum hep test üçünde de akşam üstü yakaladım silik çizgiyi. 6. Gün sbh net görünüyor
Erken testlerde de zor çünkü 5. Gün öğleden sonra anca yükselmeye başlar canım içini ferah tut bnce seninleGerçekten Umut oldun bana .
Gerçi benim testim erken gebelik ama çıkmamıştır umarım . Yarin sabahı beklicem
Aynisindan yaptim. 5de cikmadi 6 ve 7de ciktiKızlar günaydın
Transferin 5. Günü miratech erken gebelik testi negatif . Daha Ümit ediyimmi
Ben de sıra bekliyorum aynen :) hadi hayirlisiKan vermeye geldim kızlar dua edin bana, insallah artış iyi çıkar. Çok heyecanlıyım
İnsallah canim yaa çok iyisin çok tesekkur ederimErken testlerde de zor çünkü 5. Gün öğleden sonra anca yükselmeye başlar canım içini ferah tut bnce seninle
Ay umutlarim yeşerdiAynisindan yaptim. 5de cikmadi 6 ve 7de cikti
İkimize de hayırlı haberler insallah xBen de sıra bekliyorum aynen :) hadi hayirlisi
Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi?Kızlar günaydın dün adet ağrım gibi ağrım var diyordum ya sabaha karşı bi baktım çamaşırımda bi kaç damla kahvemsi pembemsi damlalar vardı peçeteyle tekrar kontrol ettim gelmiyodu sonra sabah uyanana kadar rüyamda kanamam var diyip doktor doktor gezdim kötüye işaret değildir inşallah bu lekelenme
Ben de sabaha kadar regl agrisi cektim. Dun gebelik testim pozitif cikmisti. Bugun doktora soracagim. Korkutuyo insani bu regl agrisiKızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Al benden de o kadar dün sabahtan akşama kadar ağrı sabaha karşı bi baktım lekelenme adet olacağım diye korktum :/ sorup beni de bilgilendirir misin canımBen de sabaha kadar regl agrisi cektim. Dun gebelik testim pozitif cikmisti. Bugun doktora soracagim. Korkutuyo insani bu regl agrisi
Ben hiç yaşamadım ama olabilir devam etmediyse korkma canımKızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Transfer olunan gun sayilmiyor. Ben de asiri gergin sinirliydim. Boyle tepemden duman cikiyo gibi resmen. Herkes sinirime dokunuyodu. Ve cok zor bi surece denk geldi agla zirla gecti gunler. Ama tuttu cok sukur. Sadece beslenmene dikkat et gerisini dusunmeBende sıfır belirti aşırı gergin ve sinirliyim tutacağı varsa da tutmaz zaten .Cuma transfer oldum transfer olunan gün sayılıyor mu
Transfer oldugun gun onemli. Kacinda olmustun. Ona gore sorayim lekelenmeyi deAl benden de o kadar dün sabahtan akşama kadar ağrı sabaha karşı bi baktım lekelenme adet olacağım diye korktum :/ sorup beni de bilgilendirir misin canım
Maşallah canim ben bağırmaktan karnım yırtınacak sandım sanki bilerek yapıyorlar gerçekten bak transfere gideceğim zaman başladılar şu dk kadar suratlarına söylüyorum ama tutacağı varsa da sizin yüzünüzden tutmaz .Bana bakmaya gelmişler güya su dahi içemedim doğru düzgün uzanamadim eve ilk girdim çamaşır katladım. Hemşire oturmayin çok uzanmayın dedi diye bizimkiler gün lük hayatıma devam etmemi istiyorlarTransfer olunan gun sayilmiyor. Ben de asiri gergin sinirliydim. Boyle tepemden duman cikiyo gibi resmen. Herkes sinirime dokunuyodu. Ve cok zor bi surece denk geldi agla zirla gecti gunler. Ama tuttu cok sukur. Sadece beslenmene dikkat et gerisini dusunme
Ben şuan öyleyim kuzum ikinci bu hiç kimse bilmiyor eşim ve ben tek.Bu tutmaz ve tekrar transfer olursam 1 allahin kuluna soylemiycem eşim ve sadece ben şu bir kaç gün de beni germedikleri konu kalmadı herkesin. Bagirmaktan başka faydaları olmadı çok mutsuzum bide en iyi embriyomdu diğerleri o kadar da iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?