Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yok canım çıkmıyor ben günde 5 6 tane yapıyorum hep test üçünde de akşam üstü yakaladım silik çizgiyi. 6. Gün sbh net görünüyor
Gerçekten Umut oldun bana .
Gerçi benim testim erken gebelik ama çıkmamıştır umarım . Yarin sabahı beklicem

Gerçekten Umut oldun bana .
Gerçi benim testim erken gebelik ama çıkmamıştır umarım . Yarin sabahı beklicem
Erken testlerde de zor çünkü 5. Gün öğleden sonra anca yükselmeye başlar canım içini ferah tut bnce seninle

Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Ben de sabaha kadar regl agrisi cektim. Dun gebelik testim pozitif cikmisti. Bugun doktora soracagim. Korkutuyo insani bu regl agrisi
Al benden de o kadar dün sabahtan akşama kadar ağrı sabaha karşı bi baktım lekelenme adet olacağım diye korktum :/ sorup beni de bilgilendirir misin canım

Bu tutmaz ve tekrar transfer olursam 1 allahin kuluna soylemiycem eşim ve sadece ben şu bir kaç gün de beni germedikleri konu kalmadı herkesin. Bagirmaktan başka faydaları olmadı çok mutsuzum bide en iyi embriyomdu diğerleri o kadar da iyi değil

Bende sıfır belirti aşırı gergin ve sinirliyim tutacağı varsa da tutmaz zaten .Cuma transfer oldum transfer olunan gün sayılıyor mu
Transfer olunan gun sayilmiyor. Ben de asiri gergin sinirliydim. Boyle tepemden duman cikiyo gibi resmen. Herkes sinirime dokunuyodu. Ve cok zor bi surece denk geldi agla zirla gecti gunler. Ama tuttu cok sukur. Sadece beslenmene dikkat et gerisini dusunme

Maşallah canim ben bağırmaktan karnım yırtınacak sandım sanki bilerek yapıyorlar gerçekten bak transfere gideceğim zaman başladılar şu dk kadar suratlarına söylüyorum ama tutacağı varsa da sizin yüzünüzden tutmaz .Bana bakmaya gelmişler güya su dahi içemedim doğru düzgün uzanamadim eve ilk girdim çamaşır katladım. Hemşire oturmayin çok uzanmayın dedi diye bizimkiler gün lük hayatıma devam etmemi istiyorlar

Ben şuan öyleyim kuzum ikinci bu hiç kimse bilmiyor eşim ve ben tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…