- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
En iyisini yapmışsın eşim de bana dedi söyleme benim salakligim. Gelmişler yardım ediyorlar ama ben istemiyorum yalnız olsaydım keşke dua bile edemedimBen şuan öyleyim kuzum ikinci bu hiç kimse bilmiyor eşim ve ben tek.
Aileyle mi yasiyorsun kuzumMaşallah canim ben bağırmaktan karnım yırtınacak sandım sanki bilerek yapıyorlar gerçekten bak transfere gideceğim zaman başladılar şu dk kadar suratlarına söylüyorum ama tutacağı varsa da sizin yüzünüzden tutmaz .Bana bakmaya gelmişler güya su dahi içemedim doğru düzgün uzanamadim eve ilk girdim çamaşır katladım. Hemşire oturmayin çok uzanmayın dedi diye bizimkiler gün lük hayatıma devam etmemi istiyorlar
SankiKızlar benim bugün 4. Günüm . Biraz önce aile hekimligine igneyi yaptırmaya gittim dedim kan da vereyim ne olcakbiliyorum çok çok erken ama olsun çıkmazsa bile kaybedecek birşey yok hayırlısı. Sizin yorumunuz ne sizce tutmuşsa HCG kana karışmış mıdır birazda olsa
eminimki hepimiz aynı acıları çekmişiz aynen dediğin gibi dogurganligi üstünlük sayiyordu eltilerim çok şükür bir gün bile seviyelerine düşmedim.. Zaten Rabbim onlara gösterdi bunu eminimki bana yaptıklarının acısını cekmislerdir ama keşke öyle olmasaydı düşük yaparken eltimin ne hale girdiğini ben gördümAhhh canim sende neler yaşamışsın bende şu surec de yazsam neler neler ama yazipda geçmişi hatırlayıp sinirlerimi ziplatmak istemiyorum. Ama şunu biliyorum ki bu bizim sınavımız nu sınavda isyan etmezsek Bunun bir imtihan old bilirsek bence Rabbimin bizlere çok güzel mükafatı olacak.O insanlarda bizlere yasatiktiklarindan dolayı emimim karşılığını alacaktirlar .Bir kadının doğurganlıgini bir üstünlük olarak görmesi ne basit bir şey. Allah verir ve Allah alır eltinize de Rabbim karşılığı vermiş ama umarım anlatıp ıslah olmuştur
fitne insanlar hep aynılar fitnelikleri hala devam ediyor ama fark var eskidi gibi durup seyretmiyorum hadlerini ellerine veriyorum... Çok şükür güvendiğim Allahım varÇok şükür canım benim. Rabbim bildiği gibi yapsın böyle fitne fesat insanlarıyavrularını sagsalim kucağına al inşallah
olabilir canım korkma ben 10 gündür kan görüyorum adet gibi başladı bi hafta sonra leke gibi geliyor ama bildiğin kan..Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Canım neden bukadar üzüp strese giriyorsun? Bosver herkesi kim ne diyorsa muhatap olma.. Nekadar anlayışsız insan var yaBu tutmaz ve tekrar transfer olursam 1 allahin kuluna soylemiycem eşim ve sadece ben şu bir kaç gün de beni germedikleri konu kalmadı herkesin. Bagirmaktan başka faydaları olmadı çok mutsuzum bide en iyi embriyomdu diğerleri o kadar da iyi değil
Evet canim 4. Gun 0.389 cikmistiSankisomurtkankiz yaptirmisti 4. Gun de cikmamisti diye hatirliyorum, 7. Gun cokmisti kan testinde
Canım iki gün sonra katlanması önemli.Merhabalar, ben 19 şubatta 5günlük taze embriyo transferi oldum. Bugün 12.gün kan testinde 13,49 geldi. Çarşamba tekrar kan vericem ki katlacak mı diye. Sizce 12.güne bu değer çok mu düşük? Devam etmez mi diye çok korkuyorum. Bu ilk tüp bebek denememiz
Şu 12 gün zaten çok zor geçti, şimdi bu iki gün nasıl geçecekCanım iki gün sonra katlanması önemli.
Ah canim benim sen nicin boyle yapiyorsunEn iyisini yapmışsın eşim de bana dedi söyleme benim salakligim. Gelmişler yardım ediyorlar ama ben istemiyorum yalnız olsaydım keşke dua bile edemedim
Ah kizlaar ahhh o sizin çevredekilerden bende de var hemde en fitnesinden
Size anne olmadan önceki yaşadıklarımı anlatayım ne çektiğimi ve mücadelemi görün ve hiç Bi zaman pes etmeyin.. Ben evlenince kv ve elti ile oturdum bi süre..
Sene 2009 ben yeni evliyim yanımdaki eltimin iki kızı var spirali'ni çıkarmış hamile kalma savaşına girmis meğerse benimle yarisa girmiş haberim bile yok diğer eltimde dört kolla yardım ediyor çok belli etmelerinden anladim bir iki ay uğraştı sonu hüsran hamile kalmadı..
Sene 2010 biz çocuğumuzun normal yollardan olmayacağını öğrendik yıkılmış bir vaziyetteydik eltim tabi çocuk çalışmalarına devam ediyor bunu yadırgamadim onun hayatı sonuçta dua da ettim ona..
Sene 2012 eltilerim meğer benimle yarışlarına devam ediyorlarmış onlardan bi haber hayatıma devam ediyorum.. yani anne olma isteklerini çok normal karşılıyorum, hatta eltimle bizzat kendim hastaneye gittim yarama tuz basa basatek anlamadığım benimle neden yarış içinde oldukları.. Benimki zaten olmuyor neden yarama tuz bastiklarini anlamadım..
Neyse öyle böyle eltim hamile kaldı, esimin pikolojisi bozuldu, ben niye böyle yapıyorsun onlarda çocuk sahibi olmak istiyor üzme kendini bukadar dedim teselli ettim.. Eltim ve. Kaynimi tebrik ettim hamile diye çocuklarına baktım..
Birgün bi ortam içinde aynı sene evli olan bi arkadaş daha var onunda çocuğu olmuyordu ve birkaç kişi sohbet ediyoruz konu hamilelikten açıldı o arkadaşın eltiside hamileydi eltim şaka yaptığını sanarak biz çocuk doğuracaz sizde hizmetçi olacaksınız demesin bu benim hayatımda duyduğum en ağır cumleydi1 hafta ağladım beni gören noldu sana diyordu okadar ki kötüydum.. Okadar canım acidiki gözümü kapattım tam beddua edecektim o melek gözümün önüne geldi ayy ben sana kıyamam ama anneni allaha havale ediyorum dedim konuyu kapattım.. Bi hafta girmedi eltim bebegin gelismedigini öğrendi kürtaj dediler yapmadılar inat ettiler eltimin kanaması oldu ölümden döndü parça parca parça aldılar bebeğini iki kere kürtaj oldu.. Tabi diğer eltimde tedavi görüyor onun iki oğlu bi kızı var yani çocuk istemelerinden daha normal bişey varmı? ama hala benimle yarış içinde olmalarını anlamış değilim..
Neyse biz esimle ayrı eve çıktık 2014 senesinde tedavi görmeye başladım ilk denemede anne oldum ağlayarak çok dua etmiştim bunun benim sınavım olduğunu çok iyi biliyordum.. 2015 te anne oldum iki eltimde benden sonra evlat sahibi oldu benimle yarisa girdiler ama kurban olduğum Allahim ben anne olmadan onların maksadına ulaşmalarını engelledi.. Ben şimdi ikizlerimi bekliyorum verende Allah alanda Allah.. Kimse kimseden üstün değil..
Yani biz eltiydik aynı aileden olmuştuk her türlü kötülüklerine göz yumdum ama bunu hazmedemiyordum beni hep bi kotulemeler hep küçük görmeleri çok ağrıma gidiyordu..
Diğer akrabalardan bahsetmiyorum bile.. İşte kızlar ben bukadar çektim çocuğum olana kadar yanımda olan bir Allah vardı birde ailem ben gece gündüz şükür etsem allahin bana verdiklerinin karşılığını veremem...
Ya arkadaşlar benim 5.gün embriyosu 12.gün kan verdim 1222 çıktı sizce çok yüksek değil mi beni biraz endişelendirdi
Amin canım amin iyi bari senin kv sana destek oluyor ne güzelYazdıklarını okudum ve gerçekten derinden etkilendim...bizde 5 yıldır evliyiz ve 3 yıldır çocuk için uğrasıyoruz.. gezmediğim doktor kalmadı.. bunca zaman sebepsiz infertilite dediler... ben sonunda artık eşimden suğhelendım cunku bende hıcbırsey yoktu onuda muayne ettırdık ondada birsey yoktu.. en sonunda tüp bebege başladık ve baktıkkı benım tüplerim ters yöne bakıyor bu sebebpten dolayı benım cocugum olmuyormuş... neyse çok sukur denedık pozitifi gördük ama bu süreçte eşim ve ailesi bana hıc bı zaman senın yüzünden çocuk olmuyor dıye bi laf etmediler saolsunlar.. ama bende de senınkı gıbı bı eltı var.. kadının 1 cocugu var ve hala benımle yarısa girmiş durumda.. aklı çıkıyor benım cocugum olacakta onun cocugunun pabucu dama atılacak dıye.. bırde onun çocğu suanda 9 yasına girecek zaten.. onun cocugu bebekken kayınvalıde bakmış.. sımdı eltımın ablaları dıyormuskı bırtane daha doğurda onada baksın kayımvalıden demışler.. kayınvalıdede demıskı herkesın 1 er cocuguna bakma hakkım var sımdı sıra oburunde demış.. sımdı benım cocugumun olmasını hıc ıstemıyor.. suanda tabıkıde ona ne tup bebekten neden pozitif oldugundan bahsettık.. kayınvalıdem bıle kızım en az 3 ay buraya gelmede görmesin senın hamıle olduğunu nazar eder diyor.... Rabbım herkese hidayet versın.. bizede evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsın inşallah
Benimki de 12. Gün 5. Gün embriyosu 1200 e yakındı canım korkma normal..Ya arkadaşlar benim 5.gün embriyosu 12.gün kan verdim 1222 çıktı sizce çok yüksek değil mi beni biraz endişelendirdi
Canim evet ama senin ikiz degil mi?Benimki de 12. Gün 5. Gün embriyosu 1200 e yakındı canım korkma normal..
Umarım öyle bir şey olmamıştır bu boyla ve kiloyla taşıyamam vallaMaşallah ne güzel:) inşallah kat kat artar.. tek embrıyomu transfer edıldı? Belki içerde çoğalıp ıkız olmuştur:)
etmedi canım o kadarla kaldı şükür.Ben hiç yaşamadım ama olabilir devam etmediyse korkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?