Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aileyle mi yasiyorsun kuzum

Kızlar benim bugün 4. Günüm . Biraz önce aile hekimligine igneyi yaptırmaya gittim dedim kan da vereyim ne olcak biliyorum çok çok erken ama olsun çıkmazsa bile kaybedecek birşey yok hayırlısı. Sizin yorumunuz ne sizce tutmuşsa HCG kana karışmış mıdır birazda olsa

Sanki somurtkankiz yaptirmisti 4. Gun de cikmamisti diye hatirliyorum, 7. Gun cokmisti kan testinde

eminimki hepimiz aynı acıları çekmişiz aynen dediğin gibi dogurganligi üstünlük sayiyordu eltilerim çok şükür bir gün bile seviyelerine düşmedim.. Zaten Rabbim onlara gösterdi bunu eminimki bana yaptıklarının acısını cekmislerdir ama keşke öyle olmasaydı düşük yaparken eltimin ne hale girdiğini ben gördüm ben sınavımı 5 sene once oğlumu kucağıma alarak geçtim rabbim hepinizin sınavını mutlulukla sonlandirsin
Öyle bir aileydiler ki benim tedavim bile engel oluyordular benim yerime karar verip bekleyin diyordular.. Allah büyük kaynim ve eltim den razı olsun onlar esimle konuşup ikna ettiler büyük eltimin de sadece bi kızı vardı yaşı da geçmişti benimle yarışmayı aklından bile geçirmedi destek oldu bana.. Onun da cocuk yapmasına engel olmuşlar hep bitek o beni anliyordu..
Çok şükür canım benim. Rabbim bildiği gibi yapsın böyle fitne fesat insanları yavrularını sagsalim kucağına al inşallah
fitne insanlar hep aynılar fitnelikleri hala devam ediyor ama fark var eskidi gibi durup seyretmiyorum hadlerini ellerine veriyorum... Çok şükür güvendiğim Allahım var
Kızlar bu yerleşme kanaması olabilir mi?
olabilir canım korkma ben 10 gündür kan görüyorum adet gibi başladı bi hafta sonra leke gibi geliyor ama bildiğin kan..
Canım neden bukadar üzüp strese giriyorsun? Bosver herkesi kim ne diyorsa muhatap olma.. Nekadar anlayışsız insan var ya

Merhabalar, ben 19 şubatta 5günlük taze embriyo transferi oldum. Bugün 12.gün kan testinde 13,49 geldi. Çarşamba tekrar kan vericem ki katlacak mı diye. Sizce 12.güne bu değer çok mu düşük? Devam etmez mi diye çok korkuyorum. Bu ilk tüp bebek denememiz

Canım iki gün sonra katlanması önemli.

Kizlar sonucum 318 cikmis.. 3e katlanmis yne. Icerde bolunmus olmaaz degil mi 5. Gun embriyosu?

diger sorunlarini paylasan arkadaslarim...bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. O herkesin bakislari, gebeligini saklaynlar.. cocuk gormeye gittigim arkadaslarimin annelerinin yuzume baka baka dua okumalari. Ahhhh hepimiz neler neler ysadik degil mi? Ama gececek. Geciyor. Er ya da gec... siz kalbinizi ferah tutun. Her seyin bir zamani var

En iyisini yapmışsın eşim de bana dedi söyleme benim salakligim. Gelmişler yardım ediyorlar ama ben istemiyorum yalnız olsaydım keşke dua bile edemedim
Ah canim benim sen nicin boyle yapiyorsun kendini izole et lutfen. Kapat kapini kapat kulaklarini...kendine ve karnindakine odaklan

Yazdıklarını okudum ve gerçekten derinden etkilendim...bizde 5 yıldır evliyiz ve 3 yıldır çocuk için uğrasıyoruz.. gezmediğim doktor kalmadı.. bunca zaman sebepsiz infertilite dediler... ben sonunda artık eşimden suğhelendım cunku bende hıcbırsey yoktu onuda muayne ettırdık ondada birsey yoktu.. en sonunda tüp bebege başladık ve baktıkkı benım tüplerim ters yöne bakıyor bu sebebpten dolayı benım cocugum olmuyormuş... neyse çok sukur denedık pozitifi gördük ama bu süreçte eşim ve ailesi bana hıc bı zaman senın yüzünden çocuk olmuyor dıye bi laf etmediler saolsunlar.. ama bende de senınkı gıbı bı eltı var.. kadının 1 cocugu var ve hala benımle yarısa girmiş durumda.. aklı çıkıyor benım cocugum olacakta onun cocugunun pabucu dama atılacak dıye.. bırde onun çocğu suanda 9 yasına girecek zaten.. onun cocugu bebekken kayınvalıde bakmış.. sımdı eltımın ablaları dıyormuskı bırtane daha doğurda onada baksın kayımvalıden demışler.. kayınvalıdede demıskı herkesın 1 er cocuguna bakma hakkım var sımdı sıra oburunde demış.. sımdı benım cocugumun olmasını hıc ıstemıyor.. suanda tabıkıde ona ne tup bebekten neden pozitif oldugundan bahsettık.. kayınvalıdem bıle kızım en az 3 ay buraya gelmede görmesin senın hamıle olduğunu nazar eder diyor.... Rabbım herkese hidayet versın.. bizede evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsın inşallah

Amin canım amin iyi bari senin kv sana destek oluyor ne güzel benimki oğlum oldu diye kv deme etmediği laf kalmadı açık açık senin oğlun beni tedavi etmiyor manasına getirdi.. Kv min elinden gelseydi benim kucağımda alıp eltimin kucağına koyacaktı bana çoook psikolojik baskı uyguladılar ben yazınca bile vay be ben ne çekmişim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…