- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Evet kuzum ikiz benimki..Canim evet ama senin ikiz degil mi?
Rahatladım valla canım çünkü değer aralıklarına bakıyorum çok çok üzerindeBenimki de 12. Gün 5. Gün embriyosu 1200 e yakındı canım korkma normal..
22sinde 3.gün embriyomu oldum 24ünde 5.gün embriyomu senle yakındı sankiTransfer oldugun gun onemli. Kacinda olmustun. Ona gore sorayim lekelenmeyi de
Yok canım kendi ailem bana bakmaya geldiAileyle mi yasiyorsun kuzum
10. Gün 450 12. Gün 1200 ve ikiz seninde ikizlerin olmasin3e katlanmasi normal mi kizlar?
sanki ikiz gibi canım :)Ya arkadaşlar benim 5.gün embriyosu 12.gün kan verdim 1222 çıktı sizce çok yüksek değil mi beni biraz endişelendirdi
Kızlar şimdi sinemaya gideceğim eltilerin savaşınaAmin canım amin iyi bari senin kv sana destek oluyor ne güzelbenimki oğlum oldu diye kv deme etmediği laf kalmadı açık açık senin oğlun beni tedavi etmiyor manasına getirdi.. Kv min elinden gelseydi benim kucağımda alıp eltimin kucağına koyacaktı bana çoook psikolojik baskı uyguladılar ben yazınca bile vay be ben ne çekmişim diyorum
Evet kuzum yüksek bayaYa arkadaşlar benim 5.gün embriyosu 12.gün kan verdim 1222 çıktı sizce çok yüksek değil mi beni biraz endişelendirdi
Kuzum tek transfer edildi 5. Gun embriyosu. Benim de senin gibi 1 tane yavrum var biliyorsun. Ikiz mi oldu telasi sardi su an beni10. Gün 450 12. Gün 1200 ve ikiz seninde ikizlerin olmasin
Aman aman iyiki yok bisey kaybetmiyorsun. CanimKızlar şimdi sinemaya gideceğim eltilerin savaşınabir ektim yok sizleri okuyunca iyi ki yok dedim
Ay ben de gittim eltim de var ve yarila yarila eglendimmmmKızlar şimdi sinemaya gideceğim eltilerin savaşınabir ektim yok sizleri okuyunca iyi ki yok dedim
Ay canim Rabbim isteyene versin ben tek istedigim icin tek transfer ettirdim... bolunmemistir ya donmus embriyo
Hayırlıdi canım kismette ne varsa o 1 2 allahin takdiriKuzum tek transfer edildi 5. Gun embriyosu. Benim de senin gibi 1 tane yavrum var biliyorsun. Ikiz mi oldu telasi sardi su an benidegildir ama yaa? 12. Gun degerim 381 cunku benim
Ya bende sinemaya gitmek istiyorum oğlumdan gidemiyorum onu götürsem sıkılır doğduğundan beri sinemaya gitmedim çok ozledimAy ben de gittim eltim de var ve yarila yarila eglendimmmm
1.si bölümde sinir krizi geçiriyor insan 2.bolumu güzelKızlar şimdi sinemaya gideceğim eltilerin savaşınabir ektim yok sizleri okuyunca iyi ki yok dedim
benim de 208 çıkmış :)) ay çok şükür ikimize de güzel haber geldi. şimdi ultraosn için gün beklemek kaldı :) nasıl geçecek 10 gün bilmemKizlar sonucum 318 cikmis.. 3e katlanmis yne. Icerde bolunmus olmaaz degil mi 5. Gun embriyosu?
diger sorunlarini paylasan arkadaslarim...bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. O herkesin bakislari, gebeligini saklaynlar.. cocuk gormeye gittigim arkadaslarimin annelerinin yuzume baka baka dua okumalari. Ahhhh hepimiz neler neler ysadik degil mi? Ama gececek. Geciyor. Er ya da gec... siz kalbinizi ferah tutun. Her seyin bir zamani var
En iyi elti olmayan yada uzakta olan eltiKızlar şimdi sinemaya gideceğim eltilerin savaşınabir ektim yok sizleri okuyunca iyi ki yok dedim
kuzum beta hcg değerinden bağımsız oluyo o ,pek takılma ona .çok da yüksek değil değerin, erken tutunmuştur belki. sağlıklı olsun daAy canim Rabbim isteyene versin ben tek istedigim icin tek transfer ettirdim... bolunmemistir ya donmus embriyo
senin transfer tarihi kaçtı canım ve kaçıncıu gün embriyosuydubenim de 208 çıkmış :)) ay çok şükür ikimize de güzel haber geldi. şimdi ultraosn için gün beklemek kaldı :) nasıl geçecek 10 gün bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?