Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

benim de 208 çıkmış :)) ay çok şükür ikimize de güzel haber geldi. şimdi ultraosn için gün beklemek kaldı :) nasıl geçecek 10 gün bilmem
Canim beni 1000 degerinden 10 gun sonra cagircakmks doktorum sekreter oyle dedi ama o zamana kalp bile duyulur yav.. cok degil mi?

Canim beni 1000 degerinden 10 gun sonra cagircakmks doktorum sekreter oyle dedi ama o zamana kalp bile duyulur yav.. cok degil mi?
Ya 1500 den sonra kese görünür ama hem kese hem kalp atışı için geç çağırmışlardır seni. Beni daha doktorum aramadı. Ama ben keseyi görücem önce Bi gidip, kalp atışı için sonra giderim. Bi görüp emin olayım

Kızlar bugun 5. Günum sabahtan beri agzimda damağimdan yayilan bi ekşilik var sizdede oldumu bu belirtimidir acaba

Dün yaşadığım regl sancısı gibi ağrıyı cuma günü de yaşadım ben acaba 3-5 transferi gene 2gün arayla mı tutunur? Eğer öyleyse ve benim de olduysa ikiz olabilir gibi.. ve benim rahmim için çok riskli

Sanki pozitif kan sonucu almışım gibi konuşmuşum hakkımızda hayırlısı olsun. Olsun da ikizi de sağlığım el verdiğince razıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…