Benim de kimyasala donusende 10.gun değerim 89 duAy canim Rabbim isteyene versin ben tek istedigim icin tek transfer ettirdim... bolunmemistir ya donmus embriyo
Aynen canım valla kafa rahatEn iyi elti olmayan yada uzakta olan elti
Benim de var hiç tutmuyor frekanslar az biraz da kıskanç sağolsun:)) O yüzden herkes yerinde sağolsun diyelim :)))
yengemle gideceğim1.si bölümde sinir krizi geçiriyor insan 2.bolumu güzel
HahahahAman aman iyiki yok bisey kaybetmiyorsun. Canimtabi şaka biyana iyi eltilerde var herkes aynı değil Allah iyilerle karşılaştırsın..
Canim beni 1000 degerinden 10 gun sonra cagircakmks doktorum sekreter oyle dedi ama o zamana kalp bile duyulur yav.. cok degil mi?benim de 208 çıkmış :)) ay çok şükür ikimize de güzel haber geldi. şimdi ultraosn için gün beklemek kaldı :) nasıl geçecek 10 gün bilmem
Evet benimki 22sinde. Doktorum su an agrilar normal diyor. Kanama da devam etmiyorsa lekelenme normal diyor22sinde 3.gün embriyomu oldum 24ünde 5.gün embriyomu senle yakındı sanki
ayy çok sağol canım benim içimi rahatlattın Allah razı olsunEvet benimki 22sinde. Doktorum su an agrilar normal diyor. Kanama da devam etmiyorsa lekelenme normal diyor
Benim 17 şubat transfer günümdü 5.gün embriyosusenin transfer tarihi kaçtı canım ve kaçıncıu gün embriyosuydu
Ya 1500 den sonra kese görünür ama hem kese hem kalp atışı için geç çağırmışlardır seni. Beni daha doktorum aramadı. Ama ben keseyi görücem önce Bi gidip, kalp atışı için sonra giderim. Bi görüp emin olayımCanim beni 1000 degerinden 10 gun sonra cagircakmks doktorum sekreter oyle dedi ama o zamana kalp bile duyulur yav.. cok degil mi?
hmm aşağı yukarı 1hafta var aramızdamuhtemel doğum tarihleri kasıma kaymış artık :)Benim 17 şubat transfer günümdü 5.gün embriyosu
olabilir canım ama kendini çok dinleme akışına bırak:)Kızlar bugun 5. Günum sabahtan beri agzimda damağimdan yayilan bi ekşilik var sizdede oldumu bu belirtimidir acaba
Ahh ahh bi elimden gelseolabilir canım ama kendini çok dinleme akışına bırak:)
benim de ikinci denemem çok şeyde daha rahat davrandım sanırım çünkü ilkinde hemen oluvercek sanıyodum tüp bebek garanti gibi geliyodu ama herşey nasipmiş.Ahh ahh bi elimden gelseikinci denemem ustelik
Canım tek embriyo transfer edildi amasanki ikiz gibi canım :)
Evet canm nasip doktorum bile oyle demistibenim de ikinci denemem çok şeyde daha rahat davrandım sanırım çünkü ilkinde hemen oluvercek sanıyodum tüp bebek garanti gibi geliyodu ama herşey nasipmiş.
Çook sevindim canım, bu grup cidden uğurlu geldi herkese. sağlıkla devam etsin inşallahKızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?