Canım tebrikler sağlıklı bir şekilde ilerler inslalhKızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
Hayırlı olsun hadi darısı diğer kızlara inşallahKızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
Hayirli olsun dua et bizedeKızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
Çook sevindim canım, bu grup cidden uğurlu geldi herkese. sağlıkla devam etsin inşallah
Canım tebrikler sağlıklı bir şekilde ilerler inslalh
Hayırlı olsun hadi darısı diğer kızlara inşallah
Hayirli olsun dua et bizede
Allah razi olsun canimHepinize çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam etsinEtmez miyim hepinize çoktan ettim bile ilk duyduğum anda
Gözğn aydın :) darısı başımıza inşallahKızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
Maşallah hayırlı olsun canım değer kaç çıkması gerekirKızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
Bana da denk gelirse kesinleşmiş olucak. Şu 2 yilda başıma gelmeyen kalmadı tabi Allah beterinden korusun bakalım ne olacak pozitifleri okuyunca keyfim yerine geliyor yaÇook sevindim canım, bu grup cidden uğurlu geldi herkese. sağlıkla devam etsin inşallah
5 üstü pozitif kuzum da önemli olan iki günde 2 kat artması değerden ziyade bakalım tekrar vereceğimMaşallah hayırlı olsun canım değer kaç çıkması gerekir
Tebrik ederim❤. Transferin kacinci gununde bu sonuc cikti acaba?Kızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
6. Günde kuzum ama donmuş çift embriyo teşekkür ederimTebrik ederim❤. Transferin kacinci gununde bu sonuc cikti acaba?
bugün test günün müydü canım gözünaydın olsun :)Kızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
pardon canım yazmışsın son mesajı görmemiştim :)bugün test günün müydü canım gözünaydın olsun :)
Off bende zor tutyrm kendimi birazdan iğneye gidicm eşimi ikna edeblrsm kan veririm bugün 7.günpardon canım yazmışsın son mesajı görmemiştim :)
Ben de çok zor duruyorum bugün yaptırmamak için yarın kan vereceğim bende inşallah bebeğim benimledir :)
benim de 7.gün ama bekliycem artık test günüm çarşamba normalde :)Off bende zor tutyrm kendimi birazdan iğneye gidicm eşimi ikna edeblrsm kan veririm bugün 7.gün
Aynen benimde çarşamba sabırrr,hiç evde test yaptn mıbenim de 7.gün ama bekliycem artık test günüm çarşamba normalde :)
yaptım canım ama erken gebelik testi değildi normal testti onda silik de olsa çizgi vardı konunun önceki sayfalarında vardı. Umutluyum inşallah olduAynen benimde çarşamba sabırrr,hiç evde test yaptn mı
bu sayfa uğurlu :) olacak insallah :)yaptım canım ama erken gebelik testi değildi normal testti onda silik de olsa çizgi vardı konunun önceki sayfalarında vardı. Umutluyum inşallah oldu
canım maşallah bu sayfa hepimize umut veriyor çok kişi pozitif sonuç aldı :)bu sayfa uğurlu :) olacak insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?