- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
P Pitircikk1 senin de 7.günmüş 5.gün embriyosuysa baktır gitsin kız :)
ben 2. transferimde yalvarmıştım götürememiştim cok stres yapmıştım o yüzden de, iyi ki ikna olmuş eşin . haydi koşun bize de güzel haber getirinBenimki gizli heyecanlılardanmış ben çok merak ediyorum dedim gidelim dedi direkt hadi inşallah hayırlı haberlerle amin
Merhabalar hayırlı olsun ben de sonuç için gün sayıyorım transferden sonra kaçıncı gün yaptınız testiHepinize çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam etsinEtmez miyim hepinize çoktan ettim bile ilk duyduğum anda
Iyi haberlerle gelN nefessadeReengarenk moonlovers @cuucuuk kızlar ben bekliycem dedim de sizin erken aldığınız pozitifleri görünce çok heveslendim çıkışta bende gideceğim kan vermeye eşimle dayanamıyorumm
Yaaa haber ver sonucu. Cok guzel ciksin degerlerinN nefessadeReengarenk moonlovers @cuucuuk kızlar ben bekliycem dedim de sizin erken aldığınız pozitifleri görünce çok heveslendim çıkışta bende gideceğim kan vermeye eşimle dayanamıyorumm
Canım ümitlendiren istemem ama beşinci günü benim de negatifti, 6. Günü erken gebelik yaptım öyle çıktı inşallah senin de öyle olur :)Kızlar günaydın
Transferin 5. Günü miratech erken gebelik testi negatif . Daha Ümit ediyimmi
Ah canım ya insallah yarin erken mi yapiyim öğleden sonra miCanım ümitlendiren istemem ama beşinci günü benim de negatifti, 6. Günü erken gebelik yaptım öyle çıktı inşallah senin de öyle olur :)
Dayanabilirsen yarın yap canım..Ah canım ya insallah yarin erken mi yapiyim öğleden sonra mi
Benim test erken gebelik comfort nasıl marka varsa çıkar miDayanabilirsen yarın yap canım..
canın sıkılmasın boşuna inşallah seninledir bebeğin..
marka da çok farkediyor ben laboquick erken gebelik testini yapınca bişey yok gibi gösterdi.
sonra gittim eczaneden predictor erken gebelik aldım 6. Günüonunla çok net çıktı..
Canim benim çok tatlısınSistematik- canim bta hormonu herkeste aynı dönemde kana geçmiyor ben senin testinde pozitif gördüm inşallah var inanıyorum çok üzüluyorsun hemen kan ver ve son ver üzüntüne..
Ben predictor early ile yapmıştım 7. Gün, onda varsa kesin cıkıyo comfort u bilmiyorum ama genel olarak erken gebelik testleri daha hassas ya, onda da cıkar benceBenim test erken gebelik comfort nasıl marka varsa çıkar mi
İnsallah çıkar ya aşırı stresliyimBen predictor early ile yapmıştım 7. Gün, onda varsa kesin cıkıyo comfort u bilmiyorum ama genel olarak erken gebelik testleri daha hassas ya, onda da cıkar bence
Cok erken daha. Kanda cikmamasi normalKızlar sabah kan vermistim ya 4. Gün sonuç <1.20 yazıyor net değer yazmıyor sağlık ocaklarında hep böyle mi gösteriyor değeri
Benimki gizli heyecanlılardanmış ben çok merak ediyorum dedim gidelim dedi direkt hadi inşallah hayırlı haberlerle amin
Ya biz niye böyleyizKızlar sabah kan vermistim ya 4. Gün sonuç <1.20 yazıyor net değer yazmıyor sağlık ocaklarında hep böyle mi gösteriyor değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?