Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim transferin 3. Günü daha nasıll bekleyecem bilmiyorum ama 12 mart test günüm daha öncesinde test yapmayı düşünmüyorum sonuc pozitifsede negatifsede kendimi strese sokmaya gere. YOk eger olumsuzsa geç ögrenmek daha iyi

Ah canım ya insallah yarin erken mi yapiyim öğleden sonra mi
Dayanabilirsen yarın yap canım..
canın sıkılmasın boşuna inşallah seninledir bebeğin..
marka da çok farkediyor ben laboquick erken gebelik testini yapınca bişey yok gibi gösterdi.
sonra gittim eczaneden predictor erken gebelik aldım 6. Günüonunla çok net çıktı..

Sistematik- canim bta hormonu herkeste aynı dönemde kana geçmiyor ben senin testinde pozitif gördüm inşallah var inanıyorum çok üzüluyorsun hemen kan ver ve son ver üzüntüne..

Benim test erken gebelik comfort nasıl marka varsa çıkar mi

Sistematik- canim bta hormonu herkeste aynı dönemde kana geçmiyor ben senin testinde pozitif gördüm inşallah var inanıyorum çok üzüluyorsun hemen kan ver ve son ver üzüntüne..
Canim benim çok tatlısın
Yarin sabah erken gebelik yapıcam çıkmazsa kana giderim . İnsallah dediğin gibidir

Kızlar sabah kan vermistim ya 4. Gün sonuç <1.20 yazıyor net değer yazmıyor sağlık ocaklarında hep böyle mi gösteriyor değeri

Kızlar sabah kan vermistim ya 4. Gün sonuç <1.20 yazıyor net değer yazmıyor sağlık ocaklarında hep böyle mi gösteriyor değeri
Ya biz niye böyleyiz bende dayanamadım evde test yaptım çıkmadı çok üzüldüm . Senin hiç üzülmene gerek yok çünkü daha 4. Gün çıkmaması normal bugun bi tablo gördüm. Hcg 6. Gün artmaya başlıyo atıyorum bak

Eklentiler

• ED487167-3EA1-4175-9E5B-02F7A5861B5A.webp
    43 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…