- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Ben de idrarda cok kez gormeme ragmen kanda cikmayacak diye korkmustum. Icini ferah tut. Sakince bekle. Guzel sonuclar alirsin insallahKızlar verdim sonucun çıkmasını bekliyorum e nabızdan. Nedense kan verince korku başladı
Benim de henüz eltim yok. Biz de dün eşimle gittik. Beğenmeyenler de var ama biz çok güldük :)Kızlar şimdi sinemaya gideceğim eltilerin savaşınabir ektim yok sizleri okuyunca iyi ki yok dedim
Bende anlamadım kuzum ilk denememde 6 güne kadar bekledim eşimin zoruyla idrar yapmıştım. Nedense şimdi ben heyecan yaptımYa biz niye böyleyizbende dayanamadım evde test yaptım çıkmadı çok üzüldüm . Senin hiç üzülmene gerek yok çünkü daha 4. Gün çıkmaması normal bugun bi tablo gördüm. Hcg 6. Gün artmaya başlıyo atıyorum bak
6. Gün cikmismiydiBende anlamadım kuzum ilk denememde 6 güne kadar bekledim eşimin zoruyla idrar yapmıştım. Nedense şimdi ben heyecan yaptımneyse sonuç ne olursa olsun üzülmek yok
Çıkmıştı kuzum erken gebelik testinde6. Gün cikmismiydi
MaşallahhhKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Kızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Bakalım yarin bende cikicakmi insallah hayal kırıklığına uğramam içim çok yorgun ..Çıkmıştı kuzum erken gebelik testinde
Ay iyi bile dayanmissinKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Hadi gözün aydın canımKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
10.güne iyi dayanmışsınKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
hayırlı olsun kuzum Ekim annelerine etiketledigim Aylin değilmisin sen bak tuttu çok sukurKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Cıktı mi sonucun canım meraktayimKızlar verdim sonucun çıkmasını bekliyorum e nabızdan. Nedense kan verince korku başladı
Yaa cok guzel bizede dua et lutfenKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Kızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Ben de idrarda cok kez gormeme ragmen kanda cikmayacak diye korkmustum. Icini ferah tut. Sakince bekle. Guzel sonuclar alirsin insallah
Tebrik ederim canımKızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?