- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
KesinlikleTebrik ederim canım
Ve siz hamişler hamile takvimi ekleyin. Görünce motivasyonumuz
Artıyor
Ben o kadar erken yapsam doktora söylemeye cesaret edemem kız azarlar diyeben bugün doktora kan testi yaptırdım dedim acele etme yazmış5.gündü ya dün
10senelik doktorum o kadar nazım geçiyorBen o kadar erken yapsam doktora söylemeye cesaret edemem kız azarlar diye
He iyi kıdemliymişsin oldu o zaman10senelik doktorum o kadar nazım geçiyor
Gönlünü ferah tut canim. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimize. Anlayabiliyorum hepimizin ayrı hikayeleri var ama üzerimizdeki yıkım aynı. Bol bol dua ve sabr.Bakalım yarin bende cikicakmi insallah hayal kırıklığına uğramam içim çok yorgun ..
Amiiin Allah yardımcımız olsunGönlünü ferah tut canim. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimize. Anlayabiliyorum hepimizin ayrı hikayeleri var ama üzerimizdeki yıkım aynı. Bol bol dua ve sabr.
Vallaha bende heyecan yaptım kendim gibi
İnşallah mutluluk heyecanından girememiştirVallaha bende heyecan yaptım kendim gibi
İnşallah canım inşallahİnşallah mutluluk heyecanından girememiştir
6. Gün yaptırdım canım donmuş beşinci gün olduğu için erken çıktıMerhabalar hayırlı olsun ben de sonuç için gün sayıyorım transferden sonra kaçıncı gün yaptınız testi
Nasil ekleniyor takvim? Ben bulamadimKesinlikle
Hayırlı olsunKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?