Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

tuttu canim benim 9.5 haftada kürtaj oldum 5.5 haftada kanamam oldu kesem bozuldu . kalbi hiç atmadı malesef
Benim de kanama oldu 5.5 haftada 7. Haftada kese bozuldu kalp atışı alamadık aynı şeyi yaşamışız demekki. Bn kürtaj olmadım ama ilk diye onermedi kndim düşürdüm tam 3 ay kanama çektim çok kötüydü.

ay o çok zor benim doktorum öyle çok riskli rahim bile yapışabilir dedi vakumla kürtaj etti hiç zarar vermeden dedi . insallah benimkide tutmuştur çok korkuyorum yarın 7. gün test yapasım var ama

İyi kuzum değer ona takılma katlanması önemli. İki gün sonra yine yap. Bak bnden bir daha istedi. Bzm arkds 10. Gün 17 ile öğrendi mesela değer de az arttı haftaya doguma gidiyo
Yaa ne güzel bizimde hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun inşallah doktorum süper erken çıkmış değer 8. Gun için iyi dedi. Baska bir kadın doğuma gösterdim o da aynı şeyi söyledi

ay o çok zor benim doktorum öyle çok riskli rahim bile yapışabilir dedi vakumla kürtaj etti hiç zarar vermeden dedi . insallah benimkide tutmuştur çok korkuyorum yarın 7. gün test yapasım var ama
Benimki de tam tersi ilk gebelikte kürtaj yapisikliga sebep olur dedi yapmadı canım. Kürtaj dha kolaymış evet. Bnce yap test bugün de çıkar zaten yapsan. 5. Günde öğreniyorum ben hep

Yaa ne güzel bizimde hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun inşallah doktorum süper erken çıkmış değer 8. Gun için iyi dedi. Baska bir kadın doğuma gösterdim o da aynı şeyi söyledi
Tabi ki kuzum iyi bnce değerin inşallah kat kat artsın ikimizin de çok korkuyorum...

Selam kızlar :)
Bende dün (10 Şubat 2020) transfer oldum. 1 başarısız vardı. Umarım şubat uğurlu gelir miniğime kavuşurum :)

Karnımda ve belimde ağrı oluyor, transfer olanlar sizde de oluyor muydu? Daha 2.gün bir şey de belli olmaz ama karnımda iğne unutmuşum gibi hissettiriyor bazen..

Selam kızlar,
Herkes için tedavinin hayırlı sonuçlanmasını dilerim. Ben de bugün iğnelere başladım transferim bu ay bitmeden yapılacak. Benim için ilk olacak. İlk denemede tutma şansı düşük diyorlar ama moralimi bozmak istemiyorum

hayırla tutunur insallah canim hayra yor hayır olsun kaçıncı gün embriyosu 5. gün embriyoları ilk 2 günde tutunurmuş. 3. gün embriyosu 3 ve 4. günde diye okudum biryerde

hayırla tutunur insallah canim hayra yor hayır olsun kaçıncı gün embriyosu 5. gün embriyoları ilk 2 günde tutunurmuş. 3. gün embriyosu 3 ve 4. günde diye okudum biryerde

Bende 5 adet 5.gün embriyosu oldu canım. 1 tanesi başarısız oldu. 2.sini heyecanla bekliyoruz bakalım. Blastokist dediler ama bu terimlere pek hakim değilim 5.gün olduğunu biliyorum onu da genel olarak nedir necidir anlamış değilim. Geçen sefer tutmayan transferde böyle ağrım yoktu.

Herkesin bünyesi farklı canım. Benim çevremde ilk denemede tutan çok kişi var. Bende tutmamıştı. Bu bizim elimizde değil. Duanı et, umutlu ol :)

Güzel sonuçlarını da duyalım inşallah

Hııc bozma moralini ılkte daha yüksek vücut dinlenmiş olck bz yorulduk mesela öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…