- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Aminn canım Allah razı olsunMaşallahhhhadi gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin ♥♥♥
Teşekkür ederimTebrikler :)
Sağol canım valla bence de çok iyi dayandımAy iyi bile dayanmissinhayirli olsunnn
Allah razı olsun canım ❤Hadi gözün aydın canım
Hayirli olsunKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız
Bence de10.güne iyi dayanmışsınhadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun canimmm maşallahKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
Çok şükür canım yanlış etiketlediğin de bile çok sevinmiştimhayırlı olsun kuzum Ekim annelerine etiketledigim Aylin değilmisin sen bak tuttu çok sukur
Dualarımdasınız canım ilk şoku atlatınca hemen size dua ettim ❤Yaa cok guzel bizede dua et lutfen
Allah razı olsun canım❤Hayırlı olsuuunnn
Dualarımız gerçek oldu çok şükürÇok şükür canım yanlış etiketlediğin de bile çok sevinmiştim
Hayırlı olsun
Hayirli olsun
Allah razı olsun kızlar inşallah sağlıklı ilerlerHayırlı olsun canimmm maşallah
Canım 7.günümdü 46,22 çıkmış nasılT tahinpekmezz hayırlı olsun. kaç çıktı değerin
Teşekkür ederim canım ❤ hemşire sağolsun hevesimi kursağımda bırakıp değer çok düşük pozitif diyemeyiz dedi. Katlanırsa inşallah seve seve yapacağım takvimi :)Tebrik ederim canım
Ve siz hamişler hamile takvimi ekleyin. Görünce motivasyonumuz
Artıyor
gözün aydın canimKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
Yavv boş konuşma deseydinTeşekkür ederim canım ❤ hemşire sağolsun hevesimi kursağımda bırakıp değer çok düşük pozitif diyemeyiz dedi. Katlanırsa inşallah seve seve yapacağım takvimi :)
Çok şükürDualarımız gerçek oldu çok şükür
İçimden gelmedi değilYavv boş konuşma deseydin
Daha ne olsun
Gayettt güzel,gözün aydın :)Canım 7.günümdü 46,22 çıkmış nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?