- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Canımmm tebrik ederimm ❤Canım 7.günümdü 46,22 çıkmış nasıl
çok iyiiiCanım 7.günümdü 46,22 çıkmış nasıl
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallahGayettt güzel,gözün aydın :)
İyi mi doktorum çarşamba tekrar istedi çok fazla yorum yapmadı o yüzden bilememiştimçok iyiii
Hayırlı olsuuunnn ya maşallahh herkes pozitif le geliyorduuuuKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
Güzel yürekli canlar hepiniz çok sağolun gözümden yaşlar akarken ilk cümlem çok şükür ikincisi Allahım sen isteyen herkese nasip et oldu ❣
Yaaa maşallah dimiHayırlı olsuuunnn ya maşallahh herkes pozitif le geliyorduuuu
Ay canım çok sevindiimmmmKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
Kesinlikle yaaaaYaaa maşallah dimi☺
Kesinlikle yaaaadhaa da mutlu oluyorum gördükçe, içim ısınıyor cok güzel ya ❤❤❤❤
Canım Allah razı olsun siz de güzel haberler alacaksınız inşallah sizleri hep dualarımda geçirdim Kandil gününde bile dilimden düşmeyecek inşallahAy canım çok sevindiimmmmhayırlı olsunnnn bugün o kadar pozitif haberi aldık ki ağlıcam mutluluktan bizlere de dua et olur mu
Cancağzımmm Allah razı olsun sana da nasip etsinTebrik ederim canım gözün aydın çok şükür bin şükür
Çok şükür canım allah tamamına erdirsinKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız
Tebrikler❤❤Kızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
Senden de Allah razı olsun canımCanım Allah razı olsun siz de güzel haberler alacaksınız inşallah sizleri hep dualarımda geçirdim Kandil gününde bile dilimden düşmeyecek inşallah ☺
Aminnnnn....inşallahÇok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Çok teşekkür edermmmTebrikler❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?