Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar 1 saattir sag kasigimda bicak kesmesi gibi agrim var. bugun biraz yoruldum. Sofra kurarken ust raflara uzandim falan biraz. Simdi cok korkuyorum. Yatiyorum ama gecmiyor
Uzanmaya devam et dinlen, yarın da hemen doktorunu arayıp sor kuzum. Nolur nolmaz temkinli olmakta fayda var. Bazen kese oluştuktan sonra da yerleşmeye devam ettiği için böyle ağrılar olabildiğini söylemişti hemşire bana. Ama dediğim gibi kesinlkle ara sor

Aramaya cekinirim sanirim mesaj da yazamam... cok az uzanmaktan olur mu ki. Kizimda asiri dikkatliydim bunda mecburen kosturmacadayim... carsamba kan verecegim insallah sabaha gecer. Cok sagol cevap verdigin icin

Aramaya cekinirim sanirim mesaj da yazamam... cok az uzanmaktan olur mu ki. Kizimda asiri dikkatliydim bunda mecburen kosturmacadayim... carsamba kan verecegim insallah sabaha gecer. Cok sagol cevap verdigin icin
Ya aslındsa doktorlar diyor ki sağlıklı gebelikte cok extrem seyler bile yapsan bişey olmaz hayırlısıyla seninledir güzel kuzun.h stres yapma, yalnız uzanan gerektiğinde ayaklarını kaldır mümkün olduğunca yerden öyle uzan. Minimumda esneme olmuş olur. İnsallah sabaha geçecek iyi düşünelim

Gerçekten Umut oldun bana .
Gerçi benim testim erken gebelik ama çıkmamıştır umarım . Yarin sabahı beklicem
bende dun 5. Gunumde erken gebelik testi yaptirmistim..negatif cikti..cok uzuldumm.saldim simdi..yarin bende kan vermeyi dusunuyorum bakalim firsat bulabilrsem

Kaçıncı gününüzdesiniz suan
Bugun 6. Gundu..yarin 7. Gun olcak.3. Gun embriyoauydu.idrar testini productorle yapmistim..erken gebelik testi..simdi geriye donuk okudugumda kesin cikartiyomus sanirim..cokta bi umudum yok aslinda..7. Gun kesin cikarmi acaba az da olsa bi veri gorebilirmiyim

3. Gün embriyosu zaten ancak 7. Gün kana geçmeye basliyo bence yarin verme 2 gün daha bekle derim

Yani aslinda bu olumluysa bile 5. Gun embriyolarinin 5. Gunde kan vermesi gibi bisey oluyo anladigim kadariyla ..haklisiniz sanirim..
Aynen öyle. Simdi arada bi değer cikicak 10-20 gibi sonra kimyasalmi düşün dur . Sıfır çıksa erken yaptim çıkmadı diceksin . Yine net belli olmucak o yüzden 2 gün daha beklemeni tavsiye ederim

Aynen öyle. Simdi arada bi değer cikicak 10-20 gibi sonra kimyasalmi düşün dur . Sıfır çıksa erken yaptim çıkmadı diceksin . Yine net belli olmucak o yüzden 2 gün daha beklemeni tavsiye ederim
Ok ole yapicamm....haklisiniz..insallah kendimi tutarim yarinada..ama inanilmaz adet agrisi gibi agrilarim var belden asagimda her bir bolgemde agri var...insallah adet olmam..4-5 gun var ama insallah olmam

Ok ole yapicamm....haklisiniz..insallah kendimi tutarim yarinada..ama inanilmaz adet agrisi gibi agrilarim var belden asagimda her bir bolgemde agri var...insallah adet olmam..4-5 gun var ama insallah olmam
O agrilar normal hatta tutunma belirtisi deniliyo benimde ayni karnım belim çok kötü . Sanki birazdan adet olucak gibiyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…