- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Amiiin her aşamayı güzel güzel atlatalım inşallahÇok şükür canım allah tamamına erdirsin❤
Uzanmaya devam et dinlen, yarın da hemen doktorunu arayıp sor kuzum. Nolur nolmaz temkinli olmakta fayda var. Bazen kese oluştuktan sonra da yerleşmeye devam ettiği için böyle ağrılar olabildiğini söylemişti hemşire bana. Ama dediğim gibi kesinlkle ara sorKizlar 1 saattir sag kasigimda bicak kesmesi gibi agrim var. bugun biraz yoruldum. Sofra kurarken ust raflara uzandim falan biraz. Simdi cok korkuyorum. Yatiyorum ama gecmiyor
Aramaya cekinirim sanirimUzanmaya devam et dinlen, yarın da hemen doktorunu arayıp sor kuzum. Nolur nolmaz temkinli olmakta fayda var. Bazen kese oluştuktan sonra da yerleşmeye devam ettiği için böyle ağrılar olabildiğini söylemişti hemşire bana. Ama dediğim gibi kesinlkle ara sor
Amin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahÇok şükür canım allah tamamına erdirsin❤
Ya aslındsa doktorlar diyor ki sağlıklı gebelikte cok extrem seyler bile yapsan bişey olmaz hayırlısıyla seninledir güzel kuzun.h stres yapma, yalnız uzanan gerektiğinde ayaklarını kaldır mümkün olduğunca yerden öyle uzan. Minimumda esneme olmuş olur. İnsallah sabaha geçecek iyi düşünelimAramaya cekinirim sanirimmesaj da yazamam... cok az uzanmaktan olur mu ki. Kizimda asiri dikkatliydim bunda mecburen kosturmacadayim... carsamba kan verecegim insallah sabaha gecer. Cok sagol cevap verdigin icin
Gerçekten Umut oldun bana .
Gerçi benim testim erken gebelik ama çıkmamıştır umarım . Yarin sabahı beklicem
Kaçıncı gününüzdesiniz suanbende dun 5. Gunumde erken gebelik testi yaptirmistim..negatif cikti..cok uzuldumm.saldim simdi..yarin bende kan vermeyi dusunuyorum bakalim firsat bulabilrsem
Canım dün bende çok yürüdüm çok gezdim bel ağrım karın ağrım sürdü akşam hiç bişey yoktur Allah’ın izniyle çabuk yoruluyoruz sanırım artık
Bugun 6. Gundu..yarin 7. Gun olcak.3. Gun embriyoauydu.idrar testini productorle yapmistim..erken gebelik testi..simdi geriye donuk okudugumda kesin cikartiyomus sanirim..cokta bi umudum yok aslinda..7. Gun kesin cikarmi acaba az da olsa bi veri gorebilirmiyimKaçıncı gününüzdesiniz suan
3. Gün embriyosu zaten ancak 7. Gün kana geçmeye basliyo bence yarin verme 2 gün daha bekle derimBugun 6. Gundu..yarin 7. Gun olcak.3. Gun embriyoauydu.idrar testini productorle yapmistim..erken gebelik testi..simdi geriye donuk okudugumda kesin cikartiyomus sanirim..cokta bi umudum yok aslinda..7. Gun kesin cikarmi acaba az da olsa bi veri gorebilirmiyim
Yani aslinda bu olumluysa bile 5. Gun embriyolarinin 5. Gunde kan vermesi gibi bisey oluyo anladigim kadariyla ..haklisiniz sanirim..3. Gün embriyosu zaten ancak 7. Gün kana geçmeye basliyo bence yarin verme 2 gün daha bekle derim
Aynen öyle. Simdi arada bi değer cikicak 10-20 gibi sonra kimyasalmi düşün dur . Sıfır çıksa erken yaptim çıkmadı diceksin . Yine net belli olmucak o yüzden 2 gün daha beklemeni tavsiye ederimYani aslinda bu olumluysa bile 5. Gun embriyolarinin 5. Gunde kan vermesi gibi bisey oluyo anladigim kadariyla ..haklisiniz sanirim..
Ok ole yapicamm....haklisiniz..insallah kendimi tutarim yarinada..ama inanilmaz adet agrisi gibi agrilarim var belden asagimda her bir bolgemde agri var...insallah adet olmam..4-5 gun var ama insallah olmamAynen öyle. Simdi arada bi değer cikicak 10-20 gibi sonra kimyasalmi düşün dur . Sıfır çıksa erken yaptim çıkmadı diceksin . Yine net belli olmucak o yüzden 2 gün daha beklemeni tavsiye ederim
O agrilar normal hatta tutunma belirtisi deniliyo benimde ayni karnım belim çok kötü . Sanki birazdan adet olucak gibiyim .Ok ole yapicamm....haklisiniz..insallah kendimi tutarim yarinada..ama inanilmaz adet agrisi gibi agrilarim var belden asagimda her bir bolgemde agri var...insallah adet olmam..4-5 gun var ama insallah olmam
Yok kuzum ya kullandihim butun ilac ignelerin yan etkilerine baktim..kas eklem agrilari yaziuodu..keske ole olsa..O agrilar normal hatta tutunma belirtisi deniliyo benimde ayni karnım belim çok kötü . Sanki birazdan adet olucak gibiyim .
Aynen ilaçlarda etki ediyo tabi bilemeyiz . Umarım güzel haberler alırızYok kuzum ya kullandihim butun ilac ignelerin yan etkilerine baktim..kas eklem agrilari yaziuodu..keske ole olsa..
Insallah alicazz..insallahh...Aynen ilaçlarda etki ediyo tabi bilemeyiz . Umarım güzel haberler alırız
Sizin dondurulmus muyduBenim de bugün 6. Günüm bitti. Ama 3. Gün embriyosu olduğu için idrar da kan da erken bana. Kuzu kuzu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?