Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar benim de adet sancılarım oluyor baya şiddetli korkutucu valla İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız Şokuyla hiç bişi soramadım bugün çarşamba doktora detaylı soracağım ağrıları

Bugün de benim 5 durtuyorlar
Hic yapmayin..hic bir guvenirlililgi yok..sadece insan cift cikarsa kendini mutlu etmek isyiyoo..okadar cok yorum okudumki...pozitif cikip negatife donende var...negatiff cikip daha cok yalnizz. Ama sonradan pozitif olann..paraniza yazik.kan verin...eger 5.gun embriyosuysa..onun icin bile olsa dcok erken.

Sakin olun iyi dusunun..bicok kisi yasiyomus zaten bu durumlari

6. Günüm erken gebelik testi yine negatif ben ümidi kestim kızlar çok şaşkınım sebepsiz inf. 5AA embriyo ile olur kafasındaydım çok umutluydum. Maalesef negatif negatif negatif

6. Günüm erken gebelik testi yine negatif ben ümidi kestim kızlar çok şaşkınım sebepsiz inf. 5AA embriyo ile olur kafasındaydım çok umutluydum. Maalesef negatif negatif negatif
Peki neden bu kadar sabırsızsınız erken karar veriyorsun

2.denemede aynısını deneyimledim 7.gün erken gebelik yaptım pozitif cıktı, 9da yaptım pozitif. 11.gün yaptım bu sırada kan vermemiştim diğerlerine göre silik cıktı 13.gün kanda negatif. Ama doktorum kimyasal olmuş dedi. Yani aslında idrarda çıkıyorsa o an kesinlikle vücudunuzda beta hcg var, kana karışmış idrara le geçmiş demek. Ama sağlıklı kimyasal mi iştre orası tam muamma. Ben yine de doktora yön vermek açısından yapmak lazım diye düşünüyorum. En azından ne olduğınu biliyoruz. Ben ilkinde düşük yapıp 2. Dende kimyasal olduğunu böyle öğrenince doktoruma söyledim şuan farklı ilaç kullanırdı çok sükür iyi gidiyo. Diyeceğim o ki idrar testleri yanıltmıyor ama sonuc 1 günde bile değişebilir. Umarım yardımcı olur yazdıklarım

Kuzum var görülüyor rahatça bugün yarın kan ver teyit et bence çok şükür 2. Denemendi dimi kucağına al inşallah bu sefer ❤❤
Evet canim ikinci denemem amin dualarin icin Allah razi olsun ❤ insallah test bozuk degildir insallah yarin igneye gidicem gitmisken kan vericem

Evet canim ikinci denemem amin dualarin icin Allah razi olsun ❤ insallah test bozuk degildir insallah yarin igneye gidicem gitmisken kan vericem
Yarın daha iyi olur değer biraz artar erken öğrenince de değer artacak mı derdi oluyor diyorlardı doğruymuş valla

6.gün negarğfti benimde 7.gün hafif silikti. 8.günnkan verdim pozitifti.. Daha erken yapmış olsan dahi bozma moralini en büyük ilacı morali yüksek tutmak ve inanmak bence yarın bir daha dene derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…