Bugün de benim 5 durtuyorlarbende dun 5. Gunumde erken gebelik testi yaptirmistim..negatif cikti..cok uzuldumm.saldim simdi..yarin bende kan vermeyi dusunuyorum bakalim firsat bulabilrsem
Hic yapmayin..hic bir guvenirlililgi yok..sadece insan cift cikarsa kendini mutlu etmek isyiyoo..okadar cok yorum okudumki...pozitif cikip negatife donende var...negatiff cikip daha cok yalnizz. Ama sonradan pozitif olann..paraniza yazik.kan verin...eger 5.gun embriyosuysa..onun icin bile olsa dcok erken.Bugün de benim 5 durtuyorlar
Sakin olun iyi dusunun..bicok kisi yasiyomus zaten bu durumlariKızlar benim de adet sancılarım oluyor baya şiddetli korkutucu valla İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızŞokuyla hiç bişi soramadım bugün çarşamba doktora detaylı soracağım ağrıları
Yok canım taze transfer ilk denemem benim. 2 tane taze konuldu banaSizin dondurulmus muydu
Sağol kuzum evet okudum iyi düşünmeye çalışıyorum dinlenince biraz azaldıSakin olun iyi dusunun..bicok kisi yasiyomus zaten bu durumlari
Peki neden bu kadar sabırsızsınız6. Günüm erken gebelik testi yine negatif ben ümidi kestim kızlar çok şaşkınım sebepsiz inf. 5AA embriyo ile olur kafasındaydım çok umutluydum. Maalesef negatif negatif negatif
6. Gün erken gebelik erken miPeki neden bu kadar sabırsızsınızerken karar veriyorsun
Evet ya daha cok erken de olsa ben azıcık uzun konuşsam bile nefesim yetmiyor gibiCanım dün bende çok yürüdüm çok gezdim bel ağrım karın ağrım sürdü akşam hiç bişey yoktur Allah’ın izniyle çabuk yoruluyoruz sanırım artık ☺
2.denemede aynısını deneyimledim 7.gün erken gebelik yaptım pozitif cıktı, 9da yaptım pozitif. 11.gün yaptım bu sırada kan vermemiştim diğerlerine göre silik cıktı 13.gün kanda negatif. Ama doktorum kimyasal olmuş dedi. Yani aslında idrarda çıkıyorsa o an kesinlikle vücudunuzda beta hcg var, kana karışmış idrara le geçmiş demek. Ama sağlıklı kimyasal mi iştre orası tam muamma. Ben yine de doktora yön vermek açısından yapmak lazım diye düşünüyorum. En azından ne olduğınu biliyoruz. Ben ilkinde düşük yapıp 2. Dende kimyasal olduğunu böyle öğrenince doktoruma söyledim şuan farklı ilaç kullanırdı çok sükür iyi gidiyo. Diyeceğim o ki idrar testleri yanıltmıyor ama sonuc 1 günde bile değişebilir. Umarım yardımcı olur yazdıklarımHic yapmayin..hic bir guvenirlililgi yok..sadece insan cift cikarsa kendini mutlu etmek isyiyoo..okadar cok yorum okudumki...pozitif cikip negatife donende var...negatiff cikip daha cok yalnizz. Ama sonradan pozitif olann..paraniza yazik.kan verin...eger 5.gun embriyosuysa..onun icin bile olsa dcok erken.
Var varEki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
Kuzum var görülüyor rahatçaEki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
Offf Allahm sana sükurler olsun yarabbimVar varbence yarın kan ver bilelim. Sonra tekrarlarsın gerekirse. Benim de aynı böyle cıkmıştı 6da
Evet canim ikinci denemem amin dualarin icin Allah razi olsun ❤ insallah test bozuk degildir insallah yarin igneye gidicem gitmisken kan vericemKuzum var görülüyor rahatçabugün yarın kan ver teyit et bence çok şükür 2. Denemendi dimi kucağına al inşallah bu sefer ❤❤
Yarın daha iyi olur değer biraz artar erken öğrenince de değer artacak mı derdi oluyor diyorlardı doğruymuş vallaEvet canim ikinci denemem amin dualarin icin Allah razi olsun ❤ insallah test bozuk degildir insallah yarin igneye gidicem gitmisken kan vericem
6.gün negarğfti benimde 7.gün hafif silikti. 8.günnkan verdim pozitifti.. Daha erken yapmış olsan dahi bozma moralini en büyük ilacı morali yüksek tutmak ve inanmak bence yarın bir daha dene derim ben6. Günüm erken gebelik testi yine negatif ben ümidi kestim kızlar çok şaşkınım sebepsiz inf. 5AA embriyo ile olur kafasındaydım çok umutluydum. Maalesef negatif negatif negatif
Yaa tutsunda tek dert o olsun canimYarın daha iyi olur değer biraz artar erken öğrenince de değer artacak mı derdi oluyor diyorlardı doğruymuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?