Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

günaydn kızlar

sabah sabah merkez aradı nasılsınız diye. perşembe test gününüz bizi haberdar edin dedi. perşembe transfer günüyle braber 10.gün oluyor. bu sabah evdeki son testle idrar yaptım yine. bu sefer normal gebelik testi. transfer sonrası 7.gün

Eklentiler

• IMG_20200303_073108.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 43
Gayet iyi bence

Arttığını görünce de kese görüncek mi derdi keseyi görsen kalp atışı derken bundan sonra böyle gidicez sanırım insallah sağlıklı ilerlesin de her seye değer
Ya sormayın vallahi öyle ilk üç ay dolana kadar diken üstündeyiz galiba geç buldum kaybetmek istemiyorum çok korkuyorum

Çok iyi kuzum Kan vermedin bi daha dimi
Ben de sırf merakımdan yaptım çıkacak mı diye çıktı hatta bi de ovulasyon testinde de çıkar diyorlardı merakımdan onu da yaptım gerçekten ovulasyon zamanı gibi çıktı ama kan takibi istedi doktorum yarın gideceğim tekrar
Ya askında idrarla da takip ederim diyordum ama benim değerime göre olması gerekenden baya koyu çıktı korktum şimdi kit bozuktur gereksiz koyu çıkmıştır bugün normal siliktr çıksa kafaya takarım diye kanı bekliyorum artık

Ben de iki gecedir regl agrisindan uyuyamiyorum. Bu kadari normal mi bilemedim ya. Pozitif ciktiktan sonra regl olmayiz herhalde diye dusunuyorum

Bayanlar birde bisey dicem bu testten once dandik bi marka olan after10 diye bi erken gebelik testiyle yaptim cikmadi sanki varla yok arasi cikmis gibiydi ama cok cok zor gorunuyordu. Netten yorumlarina baktim zaten bu after10 ile ilgili taklit yanlis sonuc veriyo filan demisler hep kafam karisti hangi test dogrudur diye.

Kızlar bu arada progestan ağrısı çekenlere bişey önereceğim dün merkezdeki hemşire anlatarak yaptı bugün hiç ağrım yok enjeksiyondan sonra avucunun tabanıyla çok sert şekilde ovaladı yani resmen hamur ezer gibi öyle parmak ucuyla filan değil çocuk düşecek sandım o derece iyice ezim böyle üç dakika dedi gerçekten işe yaradı ya nazik olmamak lazımmış ağrısız bir iğne geçirim ilk defa bu transferde

Benmde beze ve sertlik olusmus cok zor oluyo hemsire alkollu pamukla ovala yoksa dahada zorlanirsin dedi senin dediginide yapiyim canm

Çoook haklısın ben transferden 1 gün önce masaja gitmiştim 5 gündür iğne oluyordum. Kadın iğne yerlerini görünce ovdu ama nasıl acıdı. Yalnız 10 gün rahat ettim 1 ovmayla. Şimdi kara kara düşünüyorum nasıl ovdursam diye, çok morardı beze oldu

iş çıkışı vericem kanı akşam. pazar salı perşembe yapmış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…