Arttığını görünce de kese görüncek mi derdiYaa tutsunda tek dert o olsun canim
Insallah canim insallah biz onlari okadar cok bekledikki biraz daha beklerizArttığını görünce de kese görüncek mi derdikeseyi görsen kalp atışı derken bundan sonra böyle gidicez sanırım insallah sağlıklı ilerlesin de her seye değer
Gayet iyi bencegünaydn kızlar
sabah sabah merkez aradı nasılsınız diye. perşembe test gününüz bizi haberdar edin dedi. perşembe transfer günüyle braber 10.gün oluyor. bu sabah evdeki son testle idrar yaptım yine. bu sefer normal gebelik testi. transfer sonrası 7.gün
Ya sormayın vallahi öyle ilk üç ay dolana kadar diken üstündeyiz galiba geç buldum kaybetmek istemiyorum çok korkuyorumArttığını görünce de kese görüncek mi derdikeseyi görsen kalp atışı derken bundan sonra böyle gidicez sanırım insallah sağlıklı ilerlesin de her seye değer
İnsallah insallah öyledir benimde .6.gün negarğfti benimde 7.gün hafif silikti. 8.günnkan verdim pozitifti.. Daha erken yapmış olsan dahi bozma moralini en büyük ilacı morali yüksek tutmak ve inanmak bence yarın bir daha dene derim ben
günaydn kızlar
sabah sabah merkez aradı nasılsınız diye. perşembe test gününüz bizi haberdar edin dedi. perşembe transfer günüyle braber 10.gün oluyor. bu sabah evdeki son testle idrar yaptım yine. bu sefer normal gebelik testi. transfer sonrası 7.gün
Çok iyi kuzumgünaydn kızlar
Ben de iki gecedir regl agrisindan uyuyamiyorum. Bu kadari normal mi bilemedim ya. Pozitif ciktiktan sonra regl olmayiz herhalde diye dusunuyorumKızlar benim de adet sancılarım oluyor baya şiddetli korkutucu valla İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızŞokuyla hiç bişi soramadım bugün çarşamba doktora detaylı soracağım ağrıları
Benim de baya yanma hissi gibi oluyor kanama yoksa önemsemiyor doktorlar kuzum sanırımBen de iki gecedir regl agrisindan uyuyamiyorum. Bu kadari normal mi bilemedim ya. Pozitif ciktiktan sonra regl olmayiz herhalde diye dusunuyorum
Kızlar,10 gün 8,50 15 gün 18,00 18 gün 65,00 çıktı nasıl acaba varmıdır birşeyler?
Benmde beze ve sertlik olusmus cok zor oluyo hemsire alkollu pamukla ovala yoksa dahada zorlanirsin dedi senin dediginide yapiyim canmKızlar bu arada progestan ağrısı çekenlere bişey önereceğim dün merkezdeki hemşire anlatarak yaptı bugün hiç ağrım yok enjeksiyondan sonra avucunun tabanıyla çok sert şekilde ovaladı yani resmen hamur ezer gibi öyle parmak ucuyla filan değil çocuk düşecek sandım o derece iyice ezim böyle üç dakika dedi gerçekten işe yaradı ya nazik olmamak lazımmış ağrısız bir iğne geçirim ilk defa bu transferde
Gunduz bir sey yok. Ozellikle gece oluyor. Anlamadim bi turluBenim de baya yanma hissi gibi oluyor kanama yoksa önemsemiyor doktorlar kuzum sanırım
inş canım doktor çagırdı bugün bakayım dediAy toplamaya başlamış arkadaşım inşallah geliyordur ❤❤
Çoook haklısın ben transferden 1 gün önce masaja gitmiştim 5 gündür iğne oluyordum. Kadın iğne yerlerini görünce ovdu ama nasıl acıdı. Yalnız 10 gün rahat ettim 1 ovmayla. Şimdi kara kara düşünüyorum nasıl ovdursam diye, çok morardı beze olduKızlar bu arada progestan ağrısı çekenlere bişey önereceğim dün merkezdeki hemşire anlatarak yaptı bugün hiç ağrım yok enjeksiyondan sonra avucunun tabanıyla çok sert şekilde ovaladı yani resmen hamur ezer gibi öyle parmak ucuyla filan değil çocuk düşecek sandım o derece iyice ezim böyle üç dakika dedi gerçekten işe yaradı ya nazik olmamak lazımmış ağrısız bir iğne geçirim ilk defa bu transferde
iş çıkışı vericem kanı akşam. pazar salı perşembe yapmış olacağımÇok iyi kuzum❤❤ Kan vermedin bi daha dimi
Ben de sırf merakımdan yaptım çıkacak mı diye çıktıhatta bi de ovulasyon testinde de çıkar diyorlardı merakımdan onu da yaptım gerçekten ovulasyon zamanı gibi çıktı ama kan takibi istedi doktorum yarın gideceğim tekrar
Ya askında idrarla da takip ederim diyordum ama benim değerime göre olması gerekenden baya koyu çıktı korktum şimdi kit bozuktur gereksiz koyu çıkmıştır bugün normal siliktr çıksa kafaya takarım diye kanı bekliyorum artık
Benim de gece daha çok niye acaba gerçektenGunduz bir sey yok. Ozellikle gece oluyor. Anlamadim bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?