Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

kızlar küçük dolu soğuk su şişesiyle masaj yapabilirsinix karnınıza yavaş yavaş. o da rahatlatır

Eşime öğretti hemşire eşim yaptı valla ama işe gidiyor hemen sonrasında yapmak şazım hiç olmasın diye gündüz vuruluyorum iğneyi aetık akşam yaptırırım.sen de yaptır bi eşine gayet etkili ya inanamadım eskilere de yapın demişti Kadın onda da haklıymış demek sen de işe yaramış baksana

Ya benim her yerim morardı ya eşim görmeye dayanamıyor, ov dediğim zaman da bastırmaya korkuyor ben bugün Bi küçük titreşimli masaj aleti vardı bastırınca titriyor ucuz da, onu bulabilirsem alıp denicem. Eğer işe yararsa size de yazıcam kızlar

canım bence normal ov kolonyayla. titreşim pek iyi gelmedi kulağıma

canım bence normal ov kolonyayla. titreşim pek iyi gelmedi kulağıma
Belki ordaki bezeyi dağıtır diye düşündüm ama doktoruma da Bi sorayım, bize de fikir olmuş olur bakalım. Devam ederse daha 2 ay en az vurulucaz cünkü. İyi ihtimalle. Doğuma kadar vurulan da var

Kızlar,10 gün 8,50 15 gün 18,00 18 gün 65,00 çıktı nasıl acaba varmıdır birşeyler?
Arkadaşımın eşi normal gebelik yaşadı ve değerleri ilk 6 hafta yavaş yavaş arttı sonra ele avuca sığmayan bir çocuk dünyaya geldi fena hareketli maşallah... Sonuçta transfer sonrası normal gebelik süreci gibi bizim de artış var ki hepimizde aynı olmuyor ben 1.000 rakamlarını görmedim mesela ama kalp atışını duydum.. Seninde öyledir yavaş ama emin adımlarla geliyor bebişin

Titresimli masaj ve spor aletlerinin bebege zararli oldugunu okumustum bir doktor sitesinde. Daha dogrusu dusuge sebep oluyomus. Aman dikkat diyeyim

inşallah canım ne güzel moral oldu sabah sabah:))allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Titresimli masaj ve spor aletlerinin bebege zararli oldugunu okumustum bir doktor sitesinde. Daha dogrusu dusuge sebep oluyomus. Aman dikkat diyeyim
Bu bahsettiğim avuca sığacak kadar küçük bir şey, sadece tuttuğun bölgeyi titretiyor cok küçük yani. Yoksa riske atmam asla. Gerekirse şişsin yani. Teşekkür ederim bilgi için

Bu bahsettiğim avuca sığacak kadar küçük bir şey, sadece tuttuğun bölgeyi titretiyor cok küçük yani. Yoksa riske atmam asla. Gerekirse şişsin yani. Teşekkür ederim bilgi için
Igneleri gobekten mi yaptiriyorsun? Bir de bana jele gececegiz dedi doktorum. Igne daha iyi diye duydum. Hangi igneyi kullaniyorsun su an?

Belki ordaki bezeyi dağıtır diye düşündüm ama doktoruma da Bi sorayım, bize de fikir olmuş olur bakalım. Devam ederse daha 2 ay en az vurulucaz cünkü. İyi ihtimalle. Doğuma kadar vurulan da var
Ya bunun göbekten olanı varmış ona geçerim diyordum ama oksapardan göbeğim mosmorrr geçen sefer böyle olmamıştı bu sefer aspirin de var fazla geldi galiba.sizin kan sulandırıcı olarak ne var

Ya bunun göbekten olanı varmış ona geçerim diyordum ama oksapardan göbeğim mosmorrr geçen sefer böyle olmamıştı bu sefer aspirin de var fazla geldi galiba.sizin kan sulandırıcı olarak ne var
Ben de hem aspirin hem oksapar kullanıyorum 0.4 lük 2 tane her gün. Benim de morardı, ilk vurulduğunda eğer kızarıklık oluşursa hemen buz koyuyorum da aha az morarıyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…