Hadi güzel gelsin ama koyuluk artmış güzel gelecek inşallahiş çıkışı vericem kanı akşam. pazar salı perşembe yapmış olacağım
Çoook haklısın ben transferden 1 gün önce masaja gitmiştim 5 gündür iğne oluyordum. Kadın iğne yerlerini görünce ovdu ama nasıl acıdı. Yalnız 10 gün rahat ettim 1 ovmayla. Şimdi kara kara düşünüyorum nasıl ovdursam diye, çok morardı beze oldu
Ya benim her yerim morardı ya eşim görmeye dayanamıyor, ov dediğim zaman da bastırmaya korkuyorEşime öğretti hemşire eşim yaptı valla ama işe gidiyor hemen sonrasında yapmak şazım hiç olmasın diye gündüz vuruluyorum iğneyi aetık akşam yaptırırım.sen de yaptır bi eşine gayet etkili ya inanamadım eskilere de yapın demişti Kadın onda da haklıymış demek sen de işe yaramış baksana
canım bence normal ov kolonyayla. titreşim pek iyi gelmedi kulağımaYa benim her yerim morardı ya eşim görmeye dayanamıyor, ov dediğim zaman da bastırmaya korkuyorben bugün Bi küçük titreşimli masaj aleti vardı bastırınca titriyor ucuz da, onu bulabilirsem alıp denicem. Eğer işe yararsa size de yazıcam kızlar
Bugun doktora bunu da sorucam. Bıktı artık bendenBenim de gece daha çok niye acaba gerçekten
Belki ordaki bezeyi dağıtır diye düşündüm ama doktoruma da Bi sorayım, bize de fikir olmuş olur bakalım. Devam ederse daha 2 ay en az vurulucaz cünkü. İyi ihtimalle. Doğuma kadar vurulan da varcanım bence normal ov kolonyayla. titreşim pek iyi gelmedi kulağıma
Arkadaşımın eşi normal gebelik yaşadı ve değerleri ilk 6 hafta yavaş yavaş arttı sonra ele avuca sığmayan bir çocuk dünyaya geldi fena hareketli maşallah... Sonuçta transfer sonrası normal gebelik süreci gibi bizim de artış var ki hepimizde aynı olmuyor ben 1.000 rakamlarını görmedim mesela ama kalp atışını duydum.. Seninde öyledir yavaş ama emin adımlarla geliyor bebişinKızlar,10 gün 8,50 15 gün 18,00 18 gün 65,00 çıktı nasıl acaba varmıdır birşeyler?
Titresimli masaj ve spor aletlerinin bebege zararli oldugunu okumustum bir doktor sitesinde. Daha dogrusu dusuge sebep oluyomus. Aman dikkat diyeyimYa benim her yerim morardı ya eşim görmeye dayanamıyor, ov dediğim zaman da bastırmaya korkuyorben bugün Bi küçük titreşimli masaj aleti vardı bastırınca titriyor ucuz da, onu bulabilirsem alıp denicem. Eğer işe yararsa size de yazıcam kızlar
inşallah canım ne güzel moral oldu sabah sabah:))allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaşımın eşi normal gebelik yaşadı ve değerleri ilk 6 hafta yavaş yavaş arttı sonra ele avuca sığmayan bir çocuk dünyaya geldi fena hareketli maşallah... Sonuçta transfer sonrası normal gebelik süreci gibi bizim de artış var ki hepimizde aynı olmuyor ben 1.000 rakamlarını görmedim mesela ama kalp atışını duydum.. Seninde öyledir yavaş ama emin adımlarla geliyor bebişin
Bu bahsettiğim avuca sığacak kadar küçük bir şey, sadece tuttuğun bölgeyi titretiyor cok küçük yani. Yoksa riske atmam asla. Gerekirse şişsin yani. Teşekkür ederim bilgi içinTitresimli masaj ve spor aletlerinin bebege zararli oldugunu okumustum bir doktor sitesinde. Daha dogrusu dusuge sebep oluyomus. Aman dikkat diyeyim
Bence var bebeğimEki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
Igneleri gobekten mi yaptiriyorsun? Bir de bana jele gececegiz dedi doktorum. Igne daha iyi diye duydum. Hangi igneyi kullaniyorsun su an?Bu bahsettiğim avuca sığacak kadar küçük bir şey, sadece tuttuğun bölgeyi titretiyor cok küçük yani. Yoksa riske atmam asla. Gerekirse şişsin yani. Teşekkür ederim bilgi için
Ayy insallah vardir insallahBence var bebeğimhadi hayırlısı insallah
Aa benimde aynı ilk denemem taze transfer 3. Gün embriyosu Cumartesi günü konuldu 3. Gün embriyosy olanı bulunca bi işim rahatlıyor genelede herkes 5 ve dondurulmus o daha güvenilir gibi geliyor ama Rabbim bilir tabiYok canım taze transfer ilk denemem benim. 2 tane taze konuldu bana
Ya bunun göbekten olanı varmış ona geçerim diyordum ama oksapardan göbeğim mosmorrr geçen sefer böyle olmamıştı bu sefer aspirin de var fazla geldi galiba.sizin kan sulandırıcı olarak ne varBelki ordaki bezeyi dağıtır diye düşündüm ama doktoruma da Bi sorayım, bize de fikir olmuş olur bakalım. Devam ederse daha 2 ay en az vurulucaz cünkü. İyi ihtimalle. Doğuma kadar vurulan da var
Sorunca yazar mısın canım bize deBugun doktora bunu da sorucam. Bıktı artık benden
Ben clexane oluyorum göbekten kan sulandırıcı, kalçadan da progestan.Igneleri gobekten mi yaptiriyorsun? Bir de bana jele gececegiz dedi doktorum. Igne daha iyi diye duydum. Hangi igneyi kullaniyorsun su an?
Gunaydin canim... agrim hafiflemis uyandim.. simdi ara ara var sol kasigimda
Ben de hem aspirin hem oksapar kullanıyorum 0.4 lük 2 tane her gün. Benim de morardı, ilk vurulduğunda eğer kızarıklık oluşursa hemen buz koyuyorum da aha az morarıyoeYa bunun göbekten olanı varmış ona geçerim diyordum ama oksapardan göbeğim mosmorrr geçen sefer böyle olmamıştı bu sefer aspirin de var fazla geldi galiba.sizin kan sulandırıcı olarak ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?