Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hayirli olsun cnm cok sevindim.kac cikti degerin

6. Gün erken gebelik erken mi
Canım kimisinde 6. Gün çıkar kimisinde çıkmaz. Herkesin vücudu bir değil. O yüzden boşuna üzme kendini . Kesin yargı koyabileceğin bir gün değil 6. Gün ben senin için söylüyorum yanlış anlama beni
Eki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
Çizgi gözüküyor canım. Kan verip netleştir derim o zaman hayırlı olsun deriz

canım aynı durumdaytım sancı sırt ve bel ağrısı bacaklarımın ağrısı.. vücudumuz uyum sağlıyor telaşlanma lütfen

Hayirli olsun test pozitif

hadi hayırlı olsun :)

Ben de hem aspirin hem oksapar kullanıyorum 0.4 lük 2 tane her gün. Benim de morardı, ilk vurulduğunda eğer kızarıklık oluşursa hemen buz koyuyorum da aha az morarıyoe
AY iki tane en çok sen kullanıyormuşsun kolay gelsin kuzum.ilk kızarınca çok daha fazla morarıyor ben de koyayım buz sağol canım

ben oksapar ve prolutez kullanıyorum günde 1er tane göbeğim mosmor oldu. siz nerlerden vuruyorsunuz iğnelerinizi

ben oksapar ve prolutez kullanıyorum günde 1er tane göbeğim mosmor oldu. siz nerlerden vuruyorsunuz iğnelerinizi
Oksapar göbekten progestan kalçadan ama ben de senin gibi proluyexe geçip göbekten vurayım diyordum oksapar koldan da yapılıyormuş ama çok morarıyor diye şimdilik denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…