Çok sevindim yat dinlen bugün, stres de olmasın hem sana. Her iş yetişir yapılır yorma kendiniGunaydin canim... agrim hafiflemis uyandim.. simdi ara ara var sol kasigimdacok pismanim bi daha bu kadar yormayacagim kendimi.. sordugun icin cok tesekkur ederim
Cok sagol canim. Insan kendini yalniz hissetmiyor boyleÇok sevindim yat dinlen bugün, stres de olmasın hem sana. Her iş yetişir yapılır yorma kendini
B3n comfort ile ogrendim 3.gun embriyosu 7.gunde silik cizgi ciktiİnsallah çıkar ya aşırı stresliyim
Cok guzel ,hayirli olsun.Kızlar 10. Günüm dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı
Hayirli olsun cnm cok sevindim.kac cikti degerinKızlar anca öğrendim kusura bakmayın. Rabbime binlerce kez şükürler olsun o sonuç ilk defa 0 değilgönlümde çiçekler açtıran Allah’ıma sonsuz hamdüsenalar olsun Allah’ın izniyle inşallah biz anne baba olacağız❣
Canım kimisinde 6. Gün çıkar kimisinde çıkmaz. Herkesin vücudu bir değil. O yüzden boşuna üzme kendini . Kesin yargı koyabileceğin bir gün değil 6. Gün ben senin için söylüyorum yanlış anlama beni6. Gün erken gebelik erken mi
Çizgi gözüküyor canım. Kan verip netleştir derim o zaman hayırlı olsun derizEki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
Sordum canim. Regl agrisi cok normal dedi. Regl kanamasi gelmedigi surece endiselenecek bir sey yok dediSorunca yazar mısın canım bize de
canım aynı durumdaytım sancı sırt ve bel ağrısı bacaklarımın ağrısı.. vücudumuz uyum sağlıyor telaşlanma lütfenKızlar benim de adet sancılarım oluyor baya şiddetli korkutucu valla İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızŞokuyla hiç bişi soramadım bugün çarşamba doktora detaylı soracağım ağrıları
bu normal test sanırım dimi canım ve ne kadar sürede çıktı :) bana sorarsan var :)Eki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
Hayirli olsun cok sevindim.kacinci gun degerin .Kızlar sonucum 81 çıktı çok şükür inanamıyorum hala
Hayirli olsun test pozitifgünaydn kızlar
sabah sabah merkez aradı nasılsınız diye. perşembe test gününüz bizi haberdar edin dedi. perşembe transfer günüyle braber 10.gün oluyor. bu sabah evdeki son testle idrar yaptım yine. bu sefer normal gebelik testi. transfer sonrası 7.gün
hadi hayırlı olsun :)günaydn kızlar
sabah sabah merkez aradı nasılsınız diye. perşembe test gününüz bizi haberdar edin dedi. perşembe transfer günüyle braber 10.gün oluyor. bu sabah evdeki son testle idrar yaptım yine. bu sefer normal gebelik testi. transfer sonrası 7.gün
Benim 5. Embriyosu 6. Gün çıkmadıB3n comfort ile ogrendim 3.gun embriyosu 7.gunde silik cizgi cikti
AY iki tane en çok sen kullanıyormuşsun kolay gelsin kuzum.ilk kızarınca çok daha fazla morarıyor ben de koyayım buz sağol canımBen de hem aspirin hem oksapar kullanıyorum 0.4 lük 2 tane her gün. Benim de morardı, ilk vurulduğunda eğer kızarıklık oluşursa hemen buz koyuyorum da aha az morarıyoe
Canım kimisinde 6. Gün çıkar kimisinde çıkmaz. Herkesin vücudu bir değil. O yüzden boşuna üzme kendini . Kesin yargı koyabileceğin bir gün değil 6. Gün ben senin için söylüyorum yanlış anlama beni
Yok canim yanlış anlamıyorum
Test günümü beklicem başka çarem yok
Sağol canım değerine baktı mı tekrar ben durumdasın şimdi keseyi mi bekliyorsunSordum canim. Regl agrisi cok normal dedi. Regl kanamasi gelmedigi surece endiselenecek bir sey yok dedi
Benim kan degerim 12.gun yuksekti muhtemelen 2embriyo tutmus olabilir oyuzden idararda biraz erken cikti diye dusunuyorum.Benim 5. Embriyosu 6. Gün çıkmadı
ben oksapar ve prolutez kullanıyorum günde 1er tane göbeğim mosmor oldu. siz nerlerden vuruyorsunuz iğneleriniziKızlar bu arada progestan ağrısı çekenlere bişey önereceğim dün merkezdeki hemşire anlatarak yaptı bugün hiç ağrım yok enjeksiyondan sonra avucunun tabanıyla çok sert şekilde ovaladı yani resmen hamur ezer gibi öyle parmak ucuyla filan değil çocuk düşecek sandım o derece iyice ezim böyle üç dakika dedi gerçekten işe yaradı ya nazik olmamak lazımmış ağrısız bir iğne geçirim ilk defa bu transferde
Oksapar göbekten progestan kalçadan ama ben de senin gibi proluyexe geçip göbekten vurayım diyordumben oksapar ve prolutez kullanıyorum günde 1er tane göbeğim mosmor oldu. siz nerlerden vuruyorsunuz iğnelerinizi
canım 46.22 çıktı dün 7.günümdü nasıl sence değerHayirli olsun cnm cok sevindim.kac cikti degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?