- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
canım göbeğe 2 iğne fazla bence çok acıyor artık benimki bide o kadar dikkat etmemize rağmen hava mı kalıyor bilmiyorum ertesi günü kabarcık kabarcık oluyorOksapar göbekten progestan kalçadan ama ben de senin gibi proluyexe geçip göbekten vurayım diyordumoksapar koldan da yapılıyormuş ama çok morarıyor diye şimdilik denemedim
Yok ben persembe tekrar kan vericem. 8.gun baktirdim 71 cikti. 12.gun tekrar baktiricamSağol canım değerine baktı mı tekrar ben durumdasın şimdi keseyi mi bekliyorsun
Benim tek embriyo . Tek çift farkediyomu geç cikabiliyomuBenim kan degerim 12.gun yuksekti muhtemelen 2embriyo tutmus olabilir oyuzden idararda biraz erken cikti diye dusunuyorum.
Bence guzel deger 7.gun icin ,test gunun nezmncanım 46.22 çıktı dün 7.günümdü nasıl sence değer
Tabi farkeder ,eger ikisi tuttuysa deger yuksek olur idrar da daha erken cikar .borde herkesin bunyesi farkli kiminde idrara erken gecer kimin de gecBenim tek embriyo . Tek çift farkediyomu geç cikabiliyomu
kesinlikle, ne kadar arkadaşın olursa olsun kimse yaşamadıkça anlayamıyor maalesef. yarın sonucu yine yazarsın, ben de cuma günü kan verip kese için emin olucam.Cok sagol canim. Insan kendini yalniz hissetmiyor boyleYarin yine kan verecegim sonucu paylasirim
ben artık çözümü insülin iğnesinde buldum, iki iğneyi tek iğneye çekip yaptırıyorum arkadaşıma. yoksa cok morarıyor ,acısını geçtim iğneyi vuracak yer kalmıyor. ama inşallah değecek :)AY iki tane en çok sen kullanıyormuşsun kolay gelsin kuzum.ilk kızarınca çok daha fazla morarıyor ben de koyayım buz sağol canım
ben kolda da denedim şöyle diyim en az acıyan yer göbek. kol daha çok yakıyor ama göbek morarırsa hareketini engelliyor insanın. göbekte yer kalmazsa kola geçiyorm ben. çok zor gerçekten Allah hepimiizn yüzüne gülsüncanım göbeğe 2 iğne fazla bence çok acıyor artık benimki bide o kadar dikkat etmemize rağmen hava mı kalıyor bilmiyorum ertesi günü kabarcık kabarcık oluyoroksapar için kola geçeyim bari ben en azından
Cuma günü belli olur artık insallah iyi olur sonuc sagol canimTabi farkeder ,eger ikisi tuttuysa deger yuksek olur idrar da daha erken cikar .borde herkesin bunyesi farkli kiminde idrara erken gecer kimin de gec
Ben de yarın tekrar baktıracağım güzel artsın değerlerimiz inşallahYok ben persembe tekrar kan vericem. 8.gun baktirdim 71 cikti. 12.gun tekrar baktiricam
yarın canım yarın tekrar kan vericemBence guzel deger 7.gun icin ,test gunun nezmn
benim yer kalmadı canım işte artık morlukların üzerine tekrar yapıyoruz o da çok canımı yakıyor sonrasında. bi kaç kere koldan yapayım bende biraz göbeğim düzelsin. Bir de kolda nasıl yapılıyor bi tutam tutup oraya mı yapıyorsunuzben kolda da denedim şöyle diyim en az acıyan yer göbek. kol daha çok yakıyor ama göbek morarırsa hareketini engelliyor insanın. göbekte yer kalmazsa kola geçiyorm ben. çok zor gerçekten Allah hepimiizn yüzüne gülsün
kolun baya arka etli kısmına yapıyolar ,elinle hafif ssıkıştırıp yapıyosun.benim yer kalmadı canım işte artık morlukların üzerine tekrar yapıyoruz o da çok canımı yakıyor sonrasında. bi kaç kere koldan yapayım bende biraz göbeğim düzelsin. Bir de kolda nasıl yapılıyor bi tutam tutup oraya mı yapıyorsunuz
Sağol canım, Allah razı olsun.Cok guzel ,hayirli olsun.
İnşallah senin katlanır benimde pozitif çıkar yarın test günümyarın canım yarın tekrar kan vericem
Hayirli olsun cnm yazdim ama gormedin,cok sevindimBen de yarın tekrar baktıracağım güzel artsın değerlerimiz inşallah
Hadi bakalim haberlerini bekliyoruz :)bende verdim kanı kızlar 2 saat sonra çıkacak. inş yükseliştedir
ben tamamiyle önlem için kullanıyorum ama neden .4 değil de 0.8 hiç bilmiyorum, vardır doktorun bir bildiği sanırım. en başından beri öyle kullandırıyoKizlar ben kan pihtilasmasi hastsiyim. Genetik testler ile raporluyum. Dolayisiyla 9 ay gebelik ve 40 gun lohusalikta dahi kullandim o zamanlar hibor vardi :) simdi oksapar. 3 tane buyuk su sisesini doldurmustum o ignelerle. Hibor ince bir igneydi. Hey gidi... gobegim kocaman olunca bacaklarima gecmistim. Ne beze olurdu altlari ne kadar cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?