Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Oksapar göbekten progestan kalçadan ama ben de senin gibi proluyexe geçip göbekten vurayım diyordum oksapar koldan da yapılıyormuş ama çok morarıyor diye şimdilik denemedim
canım göbeğe 2 iğne fazla bence çok acıyor artık benimki bide o kadar dikkat etmemize rağmen hava mı kalıyor bilmiyorum ertesi günü kabarcık kabarcık oluyor oksapar için kola geçeyim bari ben en azından

AY iki tane en çok sen kullanıyormuşsun kolay gelsin kuzum.ilk kızarınca çok daha fazla morarıyor ben de koyayım buz sağol canım
ben artık çözümü insülin iğnesinde buldum, iki iğneyi tek iğneye çekip yaptırıyorum arkadaşıma. yoksa cok morarıyor ,acısını geçtim iğneyi vuracak yer kalmıyor. ama inşallah değecek :)

ben kolda da denedim şöyle diyim en az acıyan yer göbek. kol daha çok yakıyor ama göbek morarırsa hareketini engelliyor insanın. göbekte yer kalmazsa kola geçiyorm ben. çok zor gerçekten Allah hepimiizn yüzüne gülsün

benim yer kalmadı canım işte artık morlukların üzerine tekrar yapıyoruz o da çok canımı yakıyor sonrasında. bi kaç kere koldan yapayım bende biraz göbeğim düzelsin. Bir de kolda nasıl yapılıyor bi tutam tutup oraya mı yapıyorsunuz

kolun baya arka etli kısmına yapıyolar ,elinle hafif ssıkıştırıp yapıyosun.

Kizlar ben kan pihtilasmasi hastsiyim. Genetik testler ile raporluyum. Dolayisiyla 9 ay gebelik ve 40 gun lohusalikta dahi kullandim o zamanlar hibor vardi :) simdi oksapar. 3 tane buyuk su sisesini doldurmustum o ignelerle. Hibor ince bir igneydi. Hey gidi... gobegim kocaman olunca bacaklarima gecmistim. Ne beze olurdu altlari ne kadar cok

ben tamamiyle önlem için kullanıyorum ama neden .4 değil de 0.8 hiç bilmiyorum, vardır doktorun bir bildiği sanırım. en başından beri öyle kullandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…