Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ben tamamiyle önlem için kullanıyorum ama neden .4 değil de 0.8 hiç bilmiyorum, vardır doktorun bir bildiği sanırım. en başından beri öyle kullandırıyo
Tup bebekte ilk 12 hafta hrrkese kullandiriyor benim doktorum mesela. Herkesin ilaci farkli ama ben hala estrofeme devam ediyorum. Senin doktorun da onlem icin kullandiriyor demek ki

Tup bebekte ilk 12 hafta hrrkese kullandiriyor benim doktorum mesela. Herkesin ilaci farkli ama ben hala estrofeme devam ediyorum. Senin doktorun da onlem icin kullandiriyor demek ki
İnşallah sağlıklı ilerlesin de ben şuan avuç avuç ilaç içiyorum :) çantamı bi görsen iğneler ilaçlar .. estrofem 3*2 kullanıyorum her gün, 4 günde bir kutu bitiyo.

ben tamamiyle önlem için kullanıyorum ama neden .4 değil de 0.8 hiç bilmiyorum, vardır doktorun bir bildiği sanırım. en başından beri öyle kullandırıyo
Ben başkalarından da duydum canım bazı doktorlar öyle veriyor bazıları sadece iğne veriyor bi tane bazıları tek aspirin çok değişiyor valla

Kizlar bu idrar testinden yarim saat sonra ...yorumlayabilirmisiniz..daha once bole bisey basina gelen oldumu..yarim saat sonra cikani ciddiye almalimiyim sizce ilk 5 dakka icinde tek cizgiydi..

Eklentiler

• 20200303_125150.webp
    5 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar bu idrar testinden yarim saat sonra ...yorumlayabilirmisiniz..daha once bole bisey basina gelen oldumu..yarim saat sonra cikani ciddiye almalimiyim sizce ilk 5 dakka icinde tek cizgiydi..
tekrarla kuzum test bozuk gibi duruyo, akşam bi daha yap. ozaman anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…