- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Tup bebekte ilk 12 hafta hrrkese kullandiriyor benim doktorum mesela. Herkesin ilaci farkli ama ben hala estrofeme devam ediyorum. Senin doktorun da onlem icin kullandiriyor demek kiben tamamiyle önlem için kullanıyorum ama neden .4 değil de 0.8 hiç bilmiyorum, vardır doktorun bir bildiği sanırım. en başından beri öyle kullandırıyo
Ay görmemişim kuzum kusura bakma çok teşekkürlerHayirli olsun cnm yazdim ama gormedin,cok sevindim
İnşallah sağlıklı ilerlesin de ben şuan avuç avuç ilaç içiyorum :) çantamı bi görsen iğneler ilaçlar .. estrofem 3*2 kullanıyorum her gün, 4 günde bir kutu bitiyo.Tup bebekte ilk 12 hafta hrrkese kullandiriyor benim doktorum mesela. Herkesin ilaci farkli ama ben hala estrofeme devam ediyorum. Senin doktorun da onlem icin kullandiriyor demek ki
Ben başkalarından da duydum canım bazı doktorlar öyle veriyor bazıları sadece iğne veriyor bi tane bazıları tek aspirin çok değişiyor vallaben tamamiyle önlem için kullanıyorum ama neden .4 değil de 0.8 hiç bilmiyorum, vardır doktorun bir bildiği sanırım. en başından beri öyle kullandırıyo
hehkolun baya arka etli kısmına yapıyolar ,elinle hafif ssıkıştırıp yapıyosun.
heh işte tamam bildiğim gibiymiş :)kolun baya arka etli kısmına yapıyolar ,elinle hafif ssıkıştırıp yapıyosun.
inşallah canımmmİnşallah senin katlanır benimde pozitif çıkar yarın test günüm
Test bozuk gibi canım tekrarla istersen..Kizlar bu idrar testinden yarim saat sonra ...yorumlayabilirmisiniz..daha once bole bisey basina gelen oldumu..yarim saat sonra cikani ciddiye almalimiyim sizce ilk 5 dakka icinde tek cizgiydi..
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2599498 Eki Görüntüle 2599499 kizlar gunaydin 6.gün bugun biliyoruz güvenilirligi yok ama sizcede silik cizgi varmiEki Görüntüle 2599501
tekrarla kuzum test bozuk gibi duruyo, akşam bi daha yap. ozaman anlarızKizlar bu idrar testinden yarim saat sonra ...yorumlayabilirmisiniz..daha once bole bisey basina gelen oldumu..yarim saat sonra cikani ciddiye almalimiyim sizce ilk 5 dakka icinde tek cizgiydi..
Tekrarladim simdi yine 5 dakka once yine tek cikti..nese saglik olsun..saoalsiniz kizlartekrarla kuzum test bozuk gibi duruyo, akşam bi daha yap. ozaman anlarız
Canim hayirli olsun
Tesekkur ederim ruya gibiCanim hayirli olsun
kan sonucu hayırla gelsin inşallah
Mesela ben sadece folic ve prolutex gobekten igne kullaniyorumBen başkalarından da duydum canım bazı doktorlar öyle veriyor bazıları sadece iğne veriyor bi tane bazıları tek aspirin çok değişiyor valla
Insallah canm insallahhkan sonucu hayırla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?