Guzel katlanmis degerinkızlar transfer sonrası 7.gün değerim 66.62çıktı.pazar akşam 5 gibi yaptırmıştım o zaman 31.02 çıkmıştı
var var :))) şahaneeee
gözünaydın , gayet güzel artış olmuş inşallah da böyle devam ederkızlar transfer sonrası 7.gün değerim 66.62çıktı.pazar akşam 5 gibi yaptırmıştım o zaman 31.02 çıkmıştı
Hayirli olsunkızlar transfer sonrası 7.gün değerim 66.62çıktı.pazar akşam 5 gibi yaptırmıştım o zaman 31.02 çıkmıştı
Bence gayet var :) hayırlı olsun :)
Sagol canim insallah kandada cikar insallahBence gayet var :) hayırlı olsun :)
Canım kendini strese sokma lütfen senin 3. Gün embriyosuydu diye hatırlıyorum. En azından 10. Günü beklemelisin ki bazen daha bile geç tutunanlar olabiliyor.Tekrarladim simdi yine 5 dakka once yine tek cikti..nese saglik olsun..saoalsiniz kizlar
bence gayet güzel :)kızlar transfer sonrası 7.gün değerim 66.62çıktı.pazar akşam 5 gibi yaptırmıştım o zaman 31.02 çıkmıştı
idrar testlerin güvenilirligi yok canım pozitif se pozitif olma ihtimali yüksek negatif se çok düşük bi ihtimal negatif çıkması.. Benim ilk transferimde 14. Gün idrarda çok az belli olmuştu yani eğer erken yapsaydım kesin negatif çıkardı..Tekrarladim simdi yine 5 dakka once yine tek cikti..nese saglik olsun..saoalsiniz kizlar
Merhaba, ne güzel katlanarak ilerliyo. Benim de 12. gün 13,49 çıktı yarın tekrar bakıcaz umarım böyle katlanır, çok sevindim senin adına, bana da değerim çok düşük gelmişti ama hem dr.um hem buradaki arkadaşlar normal olduğunu ve beklememi söylediler. Böylece benim de moralim düzeldi ve bekliyorum :)Kızlar,10 gün 8,50 15 gün 18,00 18 gün 65,00 çıktı nasıl acaba varmıdır birşeyler?
doktorda geldim canm az önce kese ufacıkta olsa göründü ama değer düşük olduğu için düşük tehlikesi var tabi ki cuma günü tekrar yapacağım test, o yüzden canını sıkma kişiden kişiye değişir bu durumlar NO STRES dedi doktor:)Merhaba, ne güzel katlanarak ilerliyo. Benim de 12. gün 13,49 çıktı yarın tekrar bakıcaz umarım böyle katlanır, çok sevindim senin adına, bana da değerim çok düşük gelmişti ama hem dr.um hem buradaki arkadaşlar normal olduğunu ve beklememi söylediler. Böylece benim de moralim düzeldi ve bekliyorum :)
Ben normal testlerden aldım çıktı..Kızlar en iyi idrar testi hangisi artık yapıcm bugün 8.gün patladm
Ben erken kana bakmadım ama çıkar diye düşünüyorum.. Bence de yap kurtul bu stresten inşallah pozitiftirKızlar 5. Gün embriyosu
7. Gün kanda çıkar dimi kesin
Sabah yaptiricam çok gerildim . Zaten doktor 9. Gün testi istemişti 2 gün öncesi çıkar diye düşünüyorumBen erken kana bakmadım ama çıkar diye düşünüyorum.. Bence de yap kurtul bu stresten inşallah pozitiftir
predictor early erken gebelik testi al garanti olması için.Kızlar en iyi idrar testi hangisi artık yapıcm bugün 8.gün patladm
Allah emeklerimizin karşılığını verir insallahBenim bugün 10.günüm göğüslerimdeki dolgunluk gitti sanki ama uçlarında hassasiyet devam ediyor ve kasıklarımda belimde ağrı var yarın sabah kan vericem inşallah dualarınızı bekliyorum idrar testi yapmadım çok tedirginim ilk günler tuttuğuna emindim ama şu an biraz karamsar hissediyorum gerçekten. DUalarınıza beni de ekleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?