İlk iki gün embriyo yerleşme aşamasında oluyo bnm de belim çok ağrımisti meselaBende 5 adet 5.gün embriyosu oldu canım. 1 tanesi başarısız oldu. 2.sini heyecanla bekliyoruz bakalım. Blastokist dediler ama bu terimlere pek hakim değilim 5.gün olduğunu biliyorum onu da genel olarak nedir necidir anlamış değilim. Geçen sefer tutmayan transferde böyle ağrım yoktu.
İlk iki gün embriyo yerleşme aşamasında oluyo bnm de belim çok ağrımisti mesela
5. 6. Günde belli olur 11 gün bekleyemem benİçim rahatladı. Bel ağrısı da var çünkü. Gel 11 gün geel
ay canim benim insallah ya dua et banaYarın sbh ilk idrarla seni aramızda görmek üzere o zaman
Nasıl yani doktor 12 gün sonra beta hcg baktır dedi. 5. Gün idrar testi ile mi bakıyorsun5. 6. Günde belli olur 11 gün bekleyemem ben
Yok kuzum bnm de olmuştu öyle akıntım. Rahim calisiyo şuan ondan geliyo yoksa ilaç alıyorsun ztn çatlamasınlar diye merak etmeMerhaba kızlar. Bu geliştirici iğneleri vuruyorum 3 gündür. çatlama olduğunda gelen akıntı gibi akıntım geliyor 2 gündür. Normal mi ? Yoksa erken mi çatladımovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Yumurtlamadan evvel de silik olabilir yumurta çatlayınca da silik oluyor o yüzden karar veremedim.
Aminn inşallah çok bebisi olsun şubat annelerininay canim benim insallah ya dua et bana
Benim 15 şubat, çok endişeliyimSenin de mi yakındı test günün canım herkes kayboldu bugün
Bende de olmustu 4 gun surdu hatta seffaf bir akinti . NormalMerhaba kızlar. Bu geliştirici iğneleri vuruyorum 3 gündür. çatlama olduğunda gelen akıntı gibi akıntım geliyor 2 gündür. Normal mi ? Yoksa erken mi çatladımovülasyon testi yaptım silik çizgi çıktı. Yumurtlamadan evvel de silik olabilir yumurta çatlayınca da silik oluyor o yüzden karar veremedim.
Az kaldı az endişe yok karnıni oksaaBenim 15 şubat, çok endişeliyim
Ha deyince de olmuyo ki Bn diyodum evlenir evlenmez kalırım üç sene oldu ha deyince olmuyo boşver vardr Bi Hayir tedaviye odaklan kuzumhe iyi o zamanbilmeyince şaşırdım yarın kontrolüm var zaten bakalım ne dicekler.
Bu arada ben dün akşam da kadın doğumcuya gittim 1.90 amh değerimi sormak için. Değerinde sıkıntı yok. Başlamamış olsan 2 ay daha dene sonra tüp bebek düşün derdim dedi. Ama başlamışsınız madem devamını getirin dedi. Biz de devam ediyoruz bakalım
Korkma içini ferah tut Rabbim inşallah dolduracak kucaklarimiziTabi ki kuzum iyi bnce değerin inşallah kat kat artsın ikimizin de çok korkuyorum...
Yok kuzum bnm de olmuştu öyle akıntım. Rahim calisiyo şuan ondan geliyo yoksa ilaç alıyorsun ztn çatlamasınlar diye merak etme
He iyi bariBende de olmustu 4 gun surdu hatta seffaf bir akinti . Normal
Gitmedi sanıp mesajı da iki kere yazdım neyseHa deyince de olmuyo ki Bn diyodum evlenir evlenmez kalırım üç sene oldu ha deyince olmuyo boşver vardr Bi Hayir tedaviye odaklan kuzum
Aynn aynnGitmedi sanıp mesajı da iki kere yazdım neysedoğru diyosun canım hemen oluyp sanıp ne titiz korundum bi de ya hep yeşilçam filmleri türk dizileri yüzünden bunlar gözümüz korktu yıllarca.
Canım hayırlı olsun Cook sevindim senin transfer ne zaman olmuştu benim 5 Şubat olmuştu bugün idrar yapsam çıkar mı 2 tane 5 gün embriyosu ? Coook merak ediyorum yaaHa deyince de olmuyo ki Bn diyodum evlenir evlenmez kalırım üç sene oldu ha deyince olmuyo boşver vardr Bi Hayir tedaviye odaklan kuzum
Insallah yumoslarin gelişmiştirHe iyi baribilmeyince tabi panikledim
Bu arada 1.90 amh değerim için dün akşam kadın doğum doktoruna gittim tekrar. Değerin normal sıkıntı yok. Tedaviye başlamamış olsanız 2 ay daha deneyin derdim olmazsa tedavi önerirdim ama başlamışsınız devam edin dedi. Biz de nasip deyip devam diyoruz bakalım. Yarın kontrolüm var ne diyecekler bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?