Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canim kese gozuktu mu? Degerin kacti? Cok guzel bir haber bu... insallah sakinlikle dinlenmeyle guzelce gecer surec

Canim kese gozuktu mu? Degerin kacti? Cok guzel bir haber bu... insallah sakinlikle dinlenmeyle guzelce gecer surec
UFAKTA OLSA GÖRÜNDÜ CANIM DÜN 65 Dİ AMA TABİ DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR DEDİ DEGERİM DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN, CUMA GÜNÜ TEKRAR YAPACAĞIM ÇALIŞMAKTA ZORUNDAYIM AMA MASA BAŞI OLDUGU İÇİN COK YORUCU OLMUYOR.

kanda beta hcg 65 ken mi kese gözüktü ,ben şoktayım şuan. okadar erken gözükür mü ki

Kızlar ilk idrar olması şart mı hemşire bana çok su içtiyse yapma dedi,idrarını boşalt sonra vücudunun kendi idrarı olsn öyle yap dedi laboquick marka birde miratech erken gebelik bulabldm başka bulamadm test nasıl bunlar...çok korkuyrm

biriken idrarda hcg daha kolay görülür diyorlar. o sebeple sabah yapılması daha doğru. ben miratechle 5.gün gördüm silik çizgiyi. sonra predictor aldım o daha hassas bence. daha hızlı çıktı çnkü

laboquick kullandım kuzum ben gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…