- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Cikar bence de.. benim cikti meselaKızlar 5. Gün embriyosu
7. Gün kanda çıkar dimi kesin
Çok sağol canım Allah yüzümüzü güldürür inşallah sende stres yapma inşallah alırız pozitifiAllah emeklerimizin karşılığını verir insallah
Yarin güzel bi gün olsun pozitif alalım insallah dualarım seninle
Canim kese gozuktu mu? Degerin kacti? Cok guzel bir haber bu... insallah sakinlikle dinlenmeyle guzelce gecer surecdoktorda geldim canm az önce kese ufacıkta olsa göründü ama değer düşük olduğu için düşük tehlikesi var tabi ki cuma günü tekrar yapacağım test, o yüzden canını sıkma kişiden kişiye değişir bu durumlar NO STRES dedi doktor:)
UFAKTA OLSA GÖRÜNDÜ CANIM DÜN 65 Dİ AMA TABİ DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR DEDİ DEGERİM DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN, CUMA GÜNÜ TEKRAR YAPACAĞIM ÇALIŞMAKTA ZORUNDAYIM AMA MASA BAŞI OLDUGU İÇİN COK YORUCU OLMUYOR.Canim kese gozuktu mu? Degerin kacti? Cok guzel bir haber bu... insallah sakinlikle dinlenmeyle guzelce gecer surec
kanda beta hcg 65 ken mi kese gözüktü ,ben şoktayım şuan. okadar erken gözükür mü kiUFAKTA OLSA GÖRÜNDÜ CANIM DÜN 65 Dİ AMA TABİ DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR DEDİ DEGERİM DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN, CUMA GÜNÜ TEKRAR YAPACAĞIM ÇALIŞMAKTA ZORUNDAYIM AMA MASA BAŞI OLDUGU İÇİN COK YORUCU OLMUYOR.
Hayırlı olsun kuzum
Sagol canim benim ❤Hayırlı olsun kuzum
AYNEN CNM BANA BİLE GÖSTERDİ DR KÜÇÜCÜKTÜ ZATEN , TEKRAR TEST YAPICAM CUMA GÜNÜkanda beta hcg 65 ken mi kese gözüktü ,ben şoktayım şuan. okadar erken gözükür mü ki
Canim hayirlisi olsun sahiden 65 iken cikmasi mucize gibi. Acaba ben de gitsem gozukur mu ki dun 318di... cuma gunu guzel haberlerini bekliyoruzAYNEN CNM BANA BİLE GÖSTERDİ DR KÜÇÜCÜKTÜ ZATEN , TEKRAR TEST YAPICAM CUMA GÜNÜ
sağol canm tabi ki gözükür bence gitCanim hayirlisi olsun sahiden 65 iken cikmasi mucize gibi. Acaba ben de gitsem gozukur mu ki dun 318di... cuma gunu guzel haberlerini bekliyoruz
Valla ben bile gördüm (bu testlerden hiç anlamam yapmadım )Gözün aydın inş kanda da pozitifi görürsünKızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
biriken idrarda hcg daha kolay görülür diyorlar. o sebeple sabah yapılması daha doğru. ben miratechle 5.gün gördüm silik çizgiyi. sonra predictor aldım o daha hassas bence. daha hızlı çıktı çnküKızlar ilk idrar olması şart mı hemşire bana çok su içtiyse yapma dedi,idrarını boşalt sonra vücudunun kendi idrarı olsn öyle yap dedi laboquick marka birde miratech erken gebelik bulabldm başka bulamadm test nasıl bunlar...çok korkuyrm
var var görülüyorKızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
Var var hayırlı olsun miniş seninleeeKızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
SAkin sakin bi su iç kuzumSaolun kızlar :) elim ayağım titriyr inanamyrm
laboquick kullandım kuzum ben gayet iyi.Kızlar ilk idrar olması şart mı hemşire bana çok su içtiyse yapma dedi,idrarını boşalt sonra vücudunun kendi idrarı olsn öyle yap dedi laboquick marka birde miratech erken gebelik bulabldm başka bulamadm test nasıl bunlar...çok korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?