kuzum gözükmez ya ,ben bugün ilaç yazdırmaya gittim kadın doğuma değerim 208di dün dedim yine de karından baktı kese görünmüyor şuan dedi. 1000 i geçmeli yani beta hcg doktorlar öyle diyor en azından .zamanını bekleyelim bir de gözükmedi diye takmayalım, ben o yüzden perşembe falan tekrar kan vericem ona göre kese için gidicmCanim hayirlisi olsun sahiden 65 iken cikmasi mucize gibi. Acaba ben de gitsem gozukur mu ki dun 318di... cuma gunu guzel haberlerini bekliyoruz
1 güncük daha bekle en azından 6. gün yap derim. az kaldı :) ah o stresi cok iyi biliyorum ama güzel olacak sonuçBu gün 5. Günüm korkuyorum test yapmaya gün yaklaştıkca değişik bir haldeyim.
Ay canım benim öyle mi dersin. Negatif olursa uzulmeyecegim diyorum ama bir yanimda korku içinde cesarette edemiyorum yapmaya. Dün kan verip 1.20 den küçük çıkınca endişe sardı beni1 güncük daha bekle en azından 6. gün yap derim. az kaldı :) ah o stresi cok iyi biliyorum ama güzel olacak sonuç
inşallah güzel sonuç çıkar kuuzm ümit kesmeyelim daha erken. her sonuç kabulumuz ama olumlu düşünelim olumlu olsunAy canım benim öyle mi dersin. Negatif olursa uzulmeyecegim diyorum ama bir yanimda korku içinde cesarette edemiyorum yapmaya. Dün kan verip 1.20 den küçük çıkınca endişe sardı beni
Ben 14 eylülde adet olmuştum 30 eylülde yumurta toplamaya girdim. mesela sabah 7 de opuya girdim ben ,ertesi gün öğlen saatlerinde aradılar 1. günüydü. yani şöyle düşün sen işlemden cıktığında onlar sperm ve yumurta birleştirme işlemine başlıyor . ertesi gün de seni kaçı döllendi bilgisi vermek için arıyorlar. sonra 3. gün kaç tanesi 3.güne gitti onun için arıyorlar taze transferse duruma göre de işleme çağırıyorlar. ben dondurulmuş transfer olduğumdan o ay sadece embriyoların durumuyla ilgili aranmıştm.Kızlar pozitif sonuç alanları öncelikle tebrik ederim. Opu süreci siz de kaç gün sürdü yumurta geliştirme dönemi yani. Kaçıncı gün opu oldu. Bir de ben opu günü sayılıyor mu bilmiyorum yani salı opu oldum diyelim embiryo için o birinci gün mü
İnşallah bitanem teşekkür ederiminşallah güzel sonuç çıkar kuuzm ümit kesmeyelim daha erken. her sonuç kabulumuz ama olumlu düşünelim olumlu olsun
Bende senin gibiyim ayni seyleri yasiyorum ama aksam test verip bu belirsizlikten kurtulacagim cok stres yaptim sahsenBenim bugün 10.günüm göğüslerimdeki dolgunluk gitti sanki ama uçlarında hassasiyet devam ediyor ve kasıklarımda belimde ağrı var yarın sabah kan vericem inşallah dualarınızı bekliyorum idrar testi yapmadım çok tedirginim ilk günler tuttuğuna emindim ama şu an biraz karamsar hissediyorum gerçekten. DUalarınıza beni de ekleyin lütfen
Selam kızlar. .benim en son cumartesi günü kanda 720 di..yarın doktora gidiyorum..bakalım keseyi görebilecekmiyiz? ALLAH dileyip isteyen herkese versin..hakkımızda hayırlısı ☺kanda beta hcg 65 ken mi kese gözüktü ,ben şoktayım şuan. okadar erken gözükür mü ki
Salı opu oldu diyelim cuma transfer olduysa bu 3.gün embiryosu mu oluyor canımBen 14 eylülde adet olmuştum 30 eylülde yumurta toplamaya girdim. mesela sabah 7 de opuya girdim ben ,ertesi gün öğlen saatlerinde aradılar 1. günüydü. yani şöyle düşün sen işlemden cıktığında onlar sperm ve yumurta birleştirme işlemine başlıyor . ertesi gün de seni kaçı döllendi bilgisi vermek için arıyorlar. sonra 3. gün kaç tanesi 3.güne gitti onun için arıyorlar taze transferse duruma göre de işleme çağırıyorlar. ben dondurulmuş transfer olduğumdan o ay sadece embriyoların durumuyla ilgili aranmıştm.
evt cnm yazılana göre 6.gün sen kendin dahaa iyi hesaplarsın opunun ertesi günü embriyonun 1.günü oluyo.Kizlaaar benim embriyo 6. Gün mü yanı
evet varKızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
Evet 6. Gün canım..Kizlaaar benim embriyo 6. Gün mü yanı
Benim de bugun 5. Gun , yarin sabah yapicam insallah test, umudum yok ama hayirlisi tabii.Bu gün 5. Günüm korkuyorum test yapmaya gün yaklaştıkca değişik bir haldeyim.
Vallaha var heyecanlandimKızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
Benim de umudum yok kuzum ya yani bilmiyorum. Elim test yapmaya varmıyor niye böyle oldum anlamadım. İlki kimyasaldi çok etkiledi beni . 15 yıldır sigara kullanıyordum adeta yiyordum 4 ay oldu sigarayı biraktim umarım onca fedakarlık boşa. GitmezBenim de bugun 5. Gun , yarin sabah yapicam insallah test, umudum yok ama hayirlisi tabii.
Aynen şimdi daha sakinim kan vermeye geldmSAkin sakin bi su iç kuzum
Of o ilk heyecan insan bayılacak gibi gibi oluyor dimii
Benim 4. Transferim o kadar alistim ki negatife, eşime diyorum negatif cikarsa napicaz alişiğiz biz birsey yapmiycaz diyor :) mutlaka hayirli zamani vardir hepimiz icin. Benim bi tane oglum var cok şukur, hep dua ediyorum herkes bu duyguyu tatsin diye, umarim testin pozitif çikar seninBenim de umudum yok kuzum ya yani bilmiyorum. Elim test yapmaya varmıyor niye böyle oldum anlamadım. İlki kimyasaldi çok etkiledi beni . 15 yıldır sigara kullanıyordum adeta yiyordum 4 ay oldu sigarayı biraktim umarım onca fedakarlık boşa. Gitmez
GÜzel haberini bekliyoruz o zamanAynen şimdi daha sakinim kan vermeye geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?