Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İnşallah canım hayirlisiysa

Ben miratechle ogrendim. Gece 12 gibi idrar yaptiktan sonra sabaha karsi 3.5 4 gibi tekrar idrara kalktigimda yaptim. O arada su falan sivi hicbir sey icmedim. Hemsirenin dedigi dogru yani. Umarim pozitifi gorursun ❤

İnşallah olumlu sonuç alırsın ama sigarayı bırakman olumsuz sonuç alsan da çok çok hayırlı olmuş senin için. Yani bebeğinden önce kendin için yap bunu, ilerde onların yanında uzun yıllar sağlıkla kalmak isteriz demi insallah olumlu sonuç alacaksın, ben bir erken düşük bir kimyasal sonrası pozitif gördüm hala korkudan her gün idrar testi yapıyorum zor süreçler ama atlatıcaz hep beraber inanıyorum

Sizinkilerde 5 yazıyo dimi .
Acaba 6. Gün çözüldüğü icin mi öyle yazdılar
Tam olarak nerde ne yazıyo? Acaba embriyo derecelendirmesiyle gününü mü karılştırıyosun? Taze transfer değilse zaten gün hesaplamasıyla bulamayız sana telefonda söylemiş olmaları lazım kaçıncı gün embriyosu olduğunu. Mesela bana bu sefer 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi biri 5bb biri 3bc idi, 3bc olan 3.gün embriyosu anlamına gelmiyo. Transfer sonrası verilen kağıtta da o dereceler yazar o mu aklını karıştırdı acaba dedimm

Selam kızlar. .benim en son cumartesi günü kanda 720 di..yarın doktora gidiyorum..bakalım keseyi görebilecekmiyiz? ALLAH dileyip isteyen herkese versin..hakkımızda hayırlısı ☺
O zaman senin kabaca 3000 civari olmus oluyor. Sende gozukur hayirli olsun tebrik ederim. Lutfen sonuctan bizi de haberdar et olur mu?

Burda yazıyo . Aslında 5 gün aradılar beni

Eklentiler

• A6E2CAE8-33CE-41CF-827E-8D6F1A3362A9.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 32
Aa benimde aynı ilk denemem taze transfer 3. Gün embriyosu Cumartesi günü konuldu 3. Gün embriyosy olanı bulunca bi işim rahatlıyor genelede herkes 5 ve dondurulmus o daha güvenilir gibi geliyor ama Rabbim bilir tabi
Canım kaçıncı gün olduğunun çok önemi yok ben baya bi araştırdım. Embriyonun durumuna ve sayısına göre doktor hareket ediyor ve bu anlamda doktora güvenmek lazım. Sonuçta rahim de embriyo için en güvenli ortam. Tutacaksa her şekilde tutar zaten. İçin o anlamda rahat olsun. Benim salı günü konmuştu bugün 7. Günüm.
İnşallah sağlıklı ilerlesin de ben şuan avuç avuç ilaç içiyorum :) çantamı bi görsen iğneler ilaçlar .. estrofem 3*2 kullanıyorum her gün, 4 günde bir kutu bitiyo.
3*2 ağızdan 3 tanede alttan estrofem
Kızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
Kızlar kan sonucıium 95 çıktı
Hayırlı olsunnn bir hamiş daha kazandı topik kaçıncı gün embriyosuydu 5 mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…