- 12 Mart 2019
- 16.398
- 35.867
- 598
Evet var var benimde boyle cikti kacinci gunKızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
8.günEvet var var benimde boyle cikti kacinci gun
Cok iyi
Dondurulmus benim ki amaevt cnm yazılana göre 6.gün sen kendin dahaa iyi hesaplarsın opunun ertesi günü embriyonun 1.günü oluyo.
Allah Allah ben 5 biliyodum yaevet varhayırlı olsun
Evet 6. Gün canım..
Yanlış yazmış olmasınlar?Allah Allah ben 5 biliyodum ya
İnşallah canım hayirlisiysaBenim 4. Transferim o kadar alistim ki negatife, eşime diyorum negatif cikarsa napicaz alişiğiz biz birsey yapmiycaz diyor :) mutlaka hayirli zamani vardir hepimiz icin. Benim bi tane oglum var cok şukur, hep dua ediyorum herkes bu duyguyu tatsin diye, umarim testin pozitif çikar senin
İnşallahhhhCok iyidevami gelsin insallah❤
Sizinkilerde 5 yazıyo dimi .Yanlış yazmış olmasınlar?
Miratech hemen belli ediyorKızlar en iyi idrar testi hangisi artık yapıcm bugün 8.gün patladm
Ben miratechle ogrendim. Gece 12 gibi idrar yaptiktan sonra sabaha karsi 3.5 4 gibi tekrar idrara kalktigimda yaptim. O arada su falan sivi hicbir sey icmedim. Hemsirenin dedigi dogru yani. Umarim pozitifi gorursun ❤Kızlar ilk idrar olması şart mı hemşire bana çok su içtiyse yapma dedi,idrarını boşalt sonra vücudunun kendi idrarı olsn öyle yap dedi laboquick marka birde miratech erken gebelik bulabldm başka bulamadm test nasıl bunlar...çok korkuyrm
Aynen öyle kuzumSalı opu oldu diyelim cuma transfer olduysa bu 3.gün embiryosu mu oluyor canım
İnşallah olumlu sonuç alırsın ama sigarayı bırakman olumsuz sonuç alsan da çok çok hayırlı olmuş senin için. Yani bebeğinden önce kendin için yap bunu, ilerde onların yanında uzun yıllar sağlıkla kalmak isteriz demiBenim de umudum yok kuzum ya yani bilmiyorum. Elim test yapmaya varmıyor niye böyle oldum anlamadım. İlki kimyasaldi çok etkiledi beni . 15 yıldır sigara kullanıyordum adeta yiyordum 4 ay oldu sigarayı biraktim umarım onca fedakarlık boşa. Gitmez
Tam olarak nerde ne yazıyo? Acaba embriyo derecelendirmesiyle gününü mü karılştırıyosun? Taze transfer değilse zaten gün hesaplamasıyla bulamayız sana telefonda söylemiş olmaları lazım kaçıncı gün embriyosu olduğunu. Mesela bana bu sefer 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi biri 5bb biri 3bc idi, 3bc olan 3.gün embriyosu anlamına gelmiyo. Transfer sonrası verilen kağıtta da o dereceler yazar o mu aklını karıştırdı acaba dedimmSizinkilerde 5 yazıyo dimi .
Acaba 6. Gün çözüldüğü icin mi öyle yazdılar
O zaman senin kabaca 3000 civari olmus oluyor. Sende gozukurSelam kızlar. .benim en son cumartesi günü kanda 720 di..yarın doktora gidiyorum..bakalım keseyi görebilecekmiyiz? ALLAH dileyip isteyen herkese versin..hakkımızda hayırlısı ☺
Burda yazıyo . Aslında 5 gün aradılar beniTam olarak nerde ne yazıyo? Acaba embriyo derecelendirmesiyle gününü mü karılştırıyosun? Taze transfer değilse zaten gün hesaplamasıyla bulamayız sana telefonda söylemiş olmaları lazım kaçıncı gün embriyosu olduğunu. Mesela bana bu sefer 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi biri 5bb biri 3bc idi, 3bc olan 3.gün embriyosu anlamına gelmiyo. Transfer sonrası verilen kağıtta da o dereceler yazar o mu aklını karıştırdı acaba dedimm
hayırlı olsunnnn. kaçıncı gündüKızlar kan sonucıium 95 çıktı
Canım kaçıncı gün olduğunun çok önemi yok ben baya bi araştırdım. Embriyonun durumuna ve sayısına göre doktor hareket ediyor ve bu anlamda doktora güvenmek lazım. Sonuçta rahim de embriyo için en güvenli ortam. Tutacaksa her şekilde tutar zaten. İçin o anlamda rahat olsun. Benim salı günü konmuştu bugün 7. Günüm.Aa benimde aynı ilk denemem taze transfer 3. Gün embriyosu Cumartesi günü konuldu 3. Gün embriyosy olanı bulunca bi işim rahatlıyor genelede herkes 5 ve dondurulmus o daha güvenilir gibi geliyor ama Rabbim bilir tabi
3*2 ağızdan 3 tanede alttan estrofemİnşallah sağlıklı ilerlesin de ben şuan avuç avuç ilaç içiyorum :) çantamı bi görsen iğneler ilaçlar .. estrofem 3*2 kullanıyorum her gün, 4 günde bir kutu bitiyo.
Kızlar var dimi ben yanlş görmüyrm
Hayırlı olsunnn bir hamiş daha kazandı topikKızlar kan sonucıium 95 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?