- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
8. Günüymüş arkadaşın. Sen verdin mi canım iş çıkışı kan vermeye gitcem demişsinhayırlı olsunnnn. kaçıncı gündü
Hayirli olsun canım saglikla ilerlesinKızlar kan sonucıium 95 çıktı
Burda yazıyo . Aslında 5 gün aradılar beni
5.gun de var embriyo 6.gunde de var mesela benim donmus.yanlislik olmuş ooabilir olmadıysa da 6.gun embriyosu da oluyo canimSizinkilerde 5 yazıyo dimi .
Acaba 6. Gün çözüldüğü icin mi öyle yazdılar
Öf bu doktorlar hemşireler anlaşmışlar mı acaba moral bozmak içinAcildeki doktor benimde moralimi bozdu hamile diyemeyiz dedi,idrarda kan gördü korkuttu beni
Yok biliyorum canim kalitesini belirliyor günle alakalı degil . Hemşireye sorarım yarin ya6. Günde dondurulmuş embriyo olabilir. Benimki de 6. Gün embriyosu yazıyordu. Bu arada yanlış yönlendirmeyi düzelteyim, 3bb 4aa gibi şeyler gününü belirtmez. 5. Güne kadar gitmiş dondurulmuş bir embriyo mesela 4bc olabilir. 4 o embriyonun boyutu büyümesi gibi bir kriteri gösteriyor, harfler de hücre kalitesi.
Hayırlı olsun canım8.günümdü kızlar dondurulmş iki tane 5.gün embriyosu transfer edilmşti :)
ben öğlen yaptırdım 66 çıktı.8. Günüymüş arkadaşın. Sen verdin mi canım iş çıkışı kan vermeye gitcem demişsin
Hayırlı olsun canım o zamanben öğlen yaptırdım 66 çıktı.
ben keseyi görmeden takvim yapmıyorum
Benimkiler 5. Gün yazıyordu hiç bilgim yok canım..Sizinkilerde 5 yazıyo dimi .
Acaba 6. Gün çözüldüğü icin mi öyle yazdılar
Hayırlı olsun canım kat kat artsın inşallahKızlar kan sonucıium 95 çıktı
Teşekkür ederim :) inşallah hepimizin değerleri artar sonuç bekleyenler pozitif alırHayırlı olsun canım kat kat artsın inşallah
Rabbim Sabrini versin canımKan verdim kızlar negatif malesef hayırlısı olsun
Amin Canım teşekkür ederimRabbim Sabrini versin canımsen sağ ol
Vazgeçmek yok canım olacak Allah’ın izniyle.Kan verdim kızlar negatif malesef hayırlısı olsun
Kuzum sen 5. Gün yapmıştın demi idrar testini.Bende yarın tekrar kan vericem inşallah katlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?