- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Hem 5.gün hem 6.gün yapmıştım :) 6.gün çok daha çabuk çıkmıştıKuzum sen 5. Gün yapmıştın demi idrar testini.
Canımcım ben de perşembe vericem, bence sen de cuma versen olur.Kizlar ya yarin kan vermesem ne olur? Pzartesi vermistim cuma vereyim diyorum. Esim sehirdisinda. Hastaneye gitmek vs cok zor olacak... size sorayim dedim ne yapayim?
Sende pzartesi vermistin di mi kuzum kani? Cumartesi-pazartesi-cuma vermis olcam.. arayi atlamis olcam..Canımcım ben de perşembe vericem, bence sen de cuma versen olur.
kahverengi lekeler normal ama doktorunu bilgilendir. 5_7haftalar arası ilk gebeliğimde benim de çok oldu lekelenme. dinlenmek gerekiyor. bana doktor bir de pruloton depot vermişti onu vurdurıyordumKızlar şimdi fitili yapacakken gördüm çamaşırım gene kahverengi lekelenmiş hala da geliyor peçeteye zaten ağrım da var korkuyorummm
Canım bendede vardı o iki gündür bugün doktora gittim kesenin yanındaki bölgede kanama varmış iğne oldum serum bağladılar bide önlem amaçlı sende yarın bi git istersenKızlar şimdi fitili yapacakken gördüm çamaşırım gene kahverengi lekelenmiş hala da geliyor peçeteye zaten ağrım da var korkuyorummm
birşey olmaz bence. daha çok artmış olur. şimdi benim de nornalde test günüm perşembe ya acaba ctesi tekrar ettirirlermiSende pzartesi vermistin di mi kuzum kani? Cumartesi-pazartesi-cuma vermis olcam.. arayi atlamis olcam..
Canim ayaklarini dik ve uzan lutfen... sakinlesmeye calis..Kızlar şimdi fitili yapacakken gördüm çamaşırım gene kahverengi lekelenmiş hala da geliyor peçeteye zaten ağrım da var korkuyorummm
Doktorum da kizmaz umarim :)) normalde benim yapcagim is degil atlamak ama cidden zor olcak..o zaman tamam cuma veririm :) hmm cumartesi bi daha isterler bence yaa:) sende persembeyi mi atlayacaksin?birşey olmaz bence. daha çok artmış olur. şimdi benim de nornalde test günüm perşembe ya acaba ctesi tekrar ettirirlermi
Biraz yordum sanırım kendimi of ya doktorum farklı bi şehirde ha diyince gidilmiyoCanim ayaklarini dik ve uzan lutfen... sakinlesmeye calis..yoruldun mu cok?
Ben de atlamış oluyorum ama doktorumuza aralığı söylersek artışı yorumlar bence takılmayalım ona. Benim de aslında artık vermeme gerek yok dendi ama içimrahat etmiyo Bi kere daha baktırucam iyice yükselmiş mi görmek için. Geçen sefer gidip keseyi göremediğime hala korku var içimde, haşa idrar testi yapıyorumSende pzartesi vermistin di mi kuzum kani? Cumartesi-pazartesi-cuma vermis olcam.. arayi atlamis olcam..
Aradim sordum 5. Gün emb. DedilerBenimkiler 5. Gün yazıyordu hiç bilgim yok canım..
Bence bugün geçmezse başka Bi doktora muayene ol kuzum, önemli bişeyse her doktor yardımcı olur şuan sana. Kendi doktoruna telefonla bilgi verebilirsin. İçini ferah tutmaya çalış insallah bebişin seninledirBiraz yordum sanırım kendimi of ya doktorum farklı bi şehirde ha diyince gidilmiyobugün geçmezse doktora mı gideyim o zaman
Lekeden birsey olmaz canım çoğalınca doktoruna danışıp yakın bir hastaneye gidersin şimdi dinlen geçer belki..Biraz yordum sanırım kendimi of ya doktorum farklı bi şehirde ha diyince gidilmiyobugün geçmezse doktora mı gideyim o zaman
Sonucu öğrenmeden 1gün önce de olmuştu ben ona yerleşme kanaması diye çok kafaya takmamıştım ama bu hala yerleşme kanaması değildir heraldeBence bugün geçmezse başka Bi doktora muayene ol kuzum, önemli bişeyse her doktor yardımcı olur şuan sana. Kendi doktoruna telefonla bilgi verebilirsin. İçini ferah tutmaya çalış insallah bebişin seninledir
İyi yaptın canımAradim sordum 5. Gün emb. Dediler
Tamam canım dinlenicem yormıycam kendimiLekeden birsey olmaz canım çoğalınca doktoruna danışıp yakın bir hastaneye gidersin şimdi dinlen geçer belki..
Yerleşme kanaması olabilir canım benim hala devam ediyor..Sonucu öğrenmeden 1gün önce de olmuştu ben ona yerleşme kanaması diye çok kafaya takmamıştım ama bu hala yerleşme kanaması değildir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?