- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Kotuyu dusunme kuzum... bu defa guzel olacakBen de atlamış oluyorum ama doktorumuza aralığı söylersek artışı yorumlar bence takılmayalım ona. Benim de aslında artık vermeme gerek yok dendi ama içimrahat etmiyo Bi kere daha baktırucam iyice yükselmiş mi görmek için. Geçen sefer gidip keseyi göremediğime hala korku var içimde, haşa idrar testi yapıyorum
İnşallah o zaman canım ya korkuttuYerleşme kanaması olabilir canım benim hala devam ediyor..
İnşallah bu sefer güzel olacak olumlu düşünüyorum ama yine de işte yaşanmışlık, anlarsın beniKotuyu dusunme kuzum... bu defa guzel olacakBende kaderimde ne varsa ysagacagim diyorum... hakkimizda hayirlisi
Elbette bizi bizden baskasi anlayamaz.. annelik delilik... ve bizler coktan anne oluyoruz bu yola ciktigimizda, vicdanimizla, kalp kirikliklarimizla, urkekligimizleİnşallah bu sefer güzel olacak olumlu düşünüyorum ama yine de işte yaşanmışlık, anlarsın beni
perşembe merkez test günü dedi. ben sadece burdaki doktorumla paylaştım test yaptırdığımı. o sebeple perşmbe yaptırırım mutlaka. ama sonrasını belki doktora gideceğim gün falan yaptırırımDoktorum da kizmaz umarim :)) normalde benim yapcagim is degil atlamak ama cidden zor olcak..o zaman tamam cuma veririm :) hmm cumartesi bi daha isterler bence yaa:) sende persembeyi mi atlayacaksin?
perşembe merkez test günü dedi. ben sadece burdaki doktorumla paylaştım test yaptırdığımı. o sebeple perşmbe yaptırırım mutlaka. ama sonrasını belki doktora gideceğim gün falan yaptırırım
8.günümdü kızlar dondurulmş iki tane 5.gün embriyosu transfer edilmşti :)
Tekrar kan vermis miydin?
İnşallah okadar yükselmiştir canım. .hayirlisiyla ..teşekkür ederim. .Allah kalbimize göre versin..O zaman senin kabaca 3000 civari olmus oluyor. Sende gozukurhayirli olsun tebrik ederim. Lutfen sonuctan bizi de haberdar et olur mu?
Herşeyin hayırlısı canım. ..Kan verdim kızlar negatif malesef hayırlısı olsun
Canim sen doktora sormamişmiydin?Kızlar şimdi fitili yapacakken gördüm çamaşırım gene kahverengi lekelenmiş hala da geliyor peçeteye zaten ağrım da var korkuyorummm
Canim benimde aynı kahverengi lekelenme olmuştu..doktor bana kalçadan yapılan bir proluton depo verdi. .sonra lekelenme geçti. Progestron ignesinden cok daha etkili bir iğne..bence doktora sormalisin. .sana bol şans diliyorum.Allah yardımcin olsunSonucu öğrenmeden 1gün önce de olmuştu ben ona yerleşme kanaması diye çok kafaya takmamıştım ama bu hala yerleşme kanaması değildir heralde
Canim canını sıkma..benimde 3. Gün 2 adet embriyo koyuldu. .şu an çok şükür pozitifi gördüm. .benCe biraz oluruna bırak. .başka islerle meşgul ol..Çünkü stres ve fazla düşünce senide Minikleride yorar..bol.bol dua et..Allah yardimcin olsunKızlar transferimin 4. Günü sağ kasıgımın üstünde bi agrı var ama yumurta toplamadan kalan bit agrı diye düşünüyorum sonucta yumurta toplamam yeni yapıldı hemen transfer oldu 3. Gün embriyosu 8 hücreli iki tane transfer oldu kalan 3 ü gelişmemiş su an karnımdski 2 si tek umudum benzer drum yaşayanlar yads 3. Gün embriyosu hakkında yorum yapabilen var mı
Biraz önce sordum endişelenme normal bir durum dedi:/ bende prolutex kullanıyorum göbektenCanim benimde aynı kahverengi lekelenme olmuştu..doktor bana kalçadan yapılan bir proluton depo verdi. .sonra lekelenme geçti. Progestron ignesinden cok daha etkili bir iğne..bence doktora sormalisin. .sana bol şans diliyorum.Allah yardımcin olsun
Benim de kasık ağrım hatta kramp diyebilirim girip çıkma şeklinde ağrılar çünkü.4 gün başladı bugün 8. Günüm. Dün de hala devam ediyordu bugün olur mu bilmiyorum. Ama 4. Ve 5. Gün çok sık ağrı girdi. 6. Ve 7 . Günler daha nadir yaşadım. Sebebi neydi ben de bilmiyorumKızlar transferimin 4. Günü sağ kasıgımın üstünde bi agrı var ama yumurta toplamadan kalan bit agrı diye düşünüyorum sonucta yumurta toplamam yeni yapıldı hemen transfer oldu 3. Gün embriyosu 8 hücreli iki tane transfer oldu kalan 3 ü gelişmemiş su an karnımdski 2 si tek umudum benzer drum yaşayanlar yads 3. Gün embriyosu hakkında yorum yapabilen var mı
Daha dikkatli ol bundan sonra bırak işi gücü önemi yok onların. Sen kendine dikkat et. Doktorun da endişelenme demiş. Artık sıkma canınıBiraz önce sordum endişelenme normal bir durum dedi:/ bende prolutex kullanıyorum göbekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?