Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın kızlar bugün 6. Gün gece uykumun arasında öyle bir ağrı saplandı ki sol kasigima bağırarak uyandım. Galiba uyku haliyle esneme mi yaptım bilemiyorum ama çok canım yandı. Başına gelen oldu mu böyle bir durum. Dayanamiycam artık bugün erken gebelik testi yapacağım

5.gün embriyosuysa sabah ilk idrarınla uap

Gunaydin, benimde 6. Gun persembe 3 bucuk gibi olmustum transferi, sabah test yaptim ama negatif, erken gebelik degildi.pozitif olsaydi cikardi herhalde diye dusunuyorum zaten pek de umudum yoktu. Sen yaparsan erken gebelik yap yine de.

Herkese merhaba Günaydın. bende şubat ayında transfer olanlardanım. bu ikinci transferim. bugün de 9. günüm transferden beri şiddetli göğüs ağrım vardı bugünse neredeyse hiç yok. adet öncesi ağrım aynı bu şekilde yok olur ve adet olurum. tüm umutlarım yerle bir oldu anlayacağınız. bu durumu yaşayan var mı aranızda? Allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

Merhaba. Benim de ilaclara basladiktan sonra gogus hassasiyetim vardi. Dokunamiyordum bile. Ama transferden birkac gun sonra normale dondu, hassasiyet gitti. Ve ben pozitifi gordum. Kotuye yorma. Ayrica idrar testi yapsan cikar artik.

ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah adına çok sevindim ayrıca çok teşekkür ederim güzel mesajın için biraz da olsa moral buldum diyebilirim. umarım benimki de aynı durumdur. eve gidince idrar testi de yapacağım umarım pozitifi bende görürüm.

Ben hala regl agrilari cekiyorum. Cok normalmis bunlar. Umutsuz olmak yok. Sonucu haber ver bana da❤

Ben de pozitifi gördüm hala göğüste hassasiyet oluşmadı ilk pozitifimde de tam tersi dokunamıyodum.aynı bunyede bile farklı oluyor belirti her seferinde, umudunu kaybetme

Ben de pozitifi gördüm hala göğüste hassasiyet oluşmadı ilk pozitifimde de tam tersi dokunamıyodum.aynı bunyede bile farklı oluyor belirti her seferinde, umudunu kaybetme

ne zamandır üyeyim aslında kadınlar kulübüne hep okuyordum mesajları hiç yazmayı düşünmemiştim. bunlarda ilk mesajlarım zaten. şimdi iyi ki yazmışım diyorum çok teşekkür ederim desteğiniz için :)

Daha dikkatli ol bundan sonra bırak işi gücü önemi yok onların. Sen kendine dikkat et. Doktorun da endişelenme demiş. Artık sıkma canını
dikkat etmeye çalışıyorum aslında ama işe döndüm orda da dikkat etmeye çalıştım aslında ne biliyim fazla yürüdüm sanırım

Ben tuttuğunu o çığlıkla anladım bence pozitif :)

Kuzu ben de adet öncesi tipik olan sırt ağrımı yaşadım ve sivilcem çıktı kesin olmadı dedim ama pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…