- 12 Mart 2019
- 16.398
- 35.866
- 598
Gunaydiiingünaydın kızlar
takvimine göre kese görülür artık. hatta 6+3 de ben kalp atışı da görmüştüm ilk gebeliğimdeKızlar kan testi pozitif olanlar kesesini gördü mü?
bir de kaçıncı günde gördünüz?
ben daha doktora gitmedim de
Günaydın canımmgünaydın kızlar
5.gün embriyosuysa sabah ilk idrarınla uapGünaydın kızlarbugün 6. Gün gece uykumun arasında öyle bir ağrı saplandı ki sol kasigima bağırarak uyandım. Galiba uyku haliyle esneme mi yaptım bilemiyorum ama çok canım yandı. Başına gelen oldu mu böyle bir durum. Dayanamiycam artık bugün erken gebelik testi yapacağım
Aaa 5. Gün canım ama ilk idrar gitti artık elimde test yok iğneye gittigimde alacaktım. Çıkmaz mı diyorsun5.gün embriyosuysa sabah ilk idrarınla uap
Günaydıııınnngünaydın kızlar
Gunaydin, benimde 6. Gun persembe 3 bucuk gibi olmustum transferi, sabah test yaptim ama negatif, erken gebelik degildi.pozitif olsaydi cikardi herhalde diye dusunuyorum zaten pek de umudum yoktu. Sen yaparsan erken gebelik yap yine de.Günaydın kızlarbugün 6. Gün gece uykumun arasında öyle bir ağrı saplandı ki sol kasigima bağırarak uyandım. Galiba uyku haliyle esneme mi yaptım bilemiyorum ama çok canım yandı. Başına gelen oldu mu böyle bir durum. Dayanamiycam artık bugün erken gebelik testi yapacağım
Merhaba. Benim de ilaclara basladiktan sonra gogus hassasiyetim vardi. Dokunamiyordum bile. Ama transferden birkac gun sonra normale dondu, hassasiyet gitti. Ve ben pozitifi gordum. Kotuye yorma. Ayrica idrar testi yapsan cikar artik.Herkese merhaba Günaydın. bende şubat ayında transfer olanlardanım. bu ikinci transferim. bugün de 9. günüm transferden beri şiddetli göğüs ağrım vardı bugünse neredeyse hiç yok. adet öncesi ağrım aynı bu şekilde yok olur ve adet olurum. tüm umutlarım yerle bir oldu anlayacağınız. bu durumu yaşayan var mı aranızda? Allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ben hala regl agrilari cekiyorum. Cok normalmis bunlar. Umutsuz olmak yok. Sonucu haber ver bana da❤ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah adına çok sevindimayrıca çok teşekkür ederim güzel mesajın için biraz da olsa moral buldum diyebilirim. umarım benimki de aynı durumdur. eve gidince idrar testi de yapacağım umarım pozitifi bende görürüm.
Ben de pozitifi gördüm hala göğüste hassasiyet oluşmadıne güzel sağlıkla kucağına al inşallah adına çok sevindimayrıca çok teşekkür ederim güzel mesajın için biraz da olsa moral buldum diyebilirim. umarım benimki de aynı durumdur. eve gidince idrar testi de yapacağım umarım pozitifi bende görürüm.
Ben de pozitifi gördüm hala göğüste hassasiyet oluşmadıilk pozitifimde de tam tersi dokunamıyodum.aynı bunyede bile farklı oluyor belirti her seferinde, umudunu kaybetme
Canm ben ilk idrarla yaptim 6. Gun cikti sonra ikinci idrarla bidaha yaptim oglen yine cikti yap varsa cikarAaa 5. Gün canım ama ilk idrar gitti artık elimde test yok iğneye gittigimde alacaktım. Çıkmaz mı diyorsun
dikkat etmeye çalışıyorum aslında ama işe döndüm orda da dikkat etmeye çalıştım aslında ne biliyim fazla yürüdüm sanırımDaha dikkatli ol bundan sonra bırak işi gücü önemi yok onların. Sen kendine dikkat et. Doktorun da endişelenme demiş. Artık sıkma canını
ah nefes bende de durum aynı hele akşamları daha da artıyor.. Bebişlerimiz yer ediniyor kendine ondan bu ağrılar lekelerBen hala regl agrilari cekiyorum. Cok normalmis bunlar. Umutsuz olmak yok. Sonucu haber ver bana da❤
Ben tuttuğunu o çığlıkla anladım bence pozitif :)Günaydın kızlarbugün 6. Gün gece uykumun arasında öyle bir ağrı saplandı ki sol kasigima bağırarak uyandım. Galiba uyku haliyle esneme mi yaptım bilemiyorum ama çok canım yandı. Başına gelen oldu mu böyle bir durum. Dayanamiycam artık bugün erken gebelik testi yapacağım
Kuzu ben de adet öncesi tipik olan sırt ağrımı yaşadım ve sivilcem çıktı kesin olmadı dedim ama pozitifHerkese merhaba Günaydın. bende şubat ayında transfer olanlardanım. bu ikinci transferim. bugün de 9. günüm transferden beri şiddetli göğüs ağrım vardı bugünse neredeyse hiç yok. adet öncesi ağrım aynı bu şekilde yok olur ve adet olurum. tüm umutlarım yerle bir oldu anlayacağınız. bu durumu yaşayan var mı aranızda? Allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
Yani ilk gebeliği diyeyim :)Ben tuttuğunu o çığlıkla anladım bence pozitif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?