Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Gunaydin, benimde 6. Gun persembe 3 bucuk gibi olmustum transferi, sabah test yaptim ama negatif, erken gebelik degildi.pozitif olsaydi cikardi herhalde diye dusunuyorum zaten pek de umudum yoktu. Sen yaparsan erken gebelik yap yine de.
BEnde 6. Gün yaptım erken gebelik çıkmadı bugun 7. Gün kan testi verdim bekliyorum 3 te sonuç cikicak bkalim

Bugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlar

Bugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlar
Yok bulantı yaşamadım hiç
Katılıyorum böyle bir düzenleme yapılsa

Ne kadar arkadaşımız olsa da yaşamayan bir yerde hep eksik kalıyor destekte. İyi niyetle konuşuyor ama bize iyi gelmiyor vs. Burda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz insallah da hepimizin hikayesi mutlu son olacak bu grup cok uğurlu geldi insallah sana esa uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…