- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
BEnde 6. Gün yaptım erken gebelik çıkmadı bugun 7. Gün kan testi verdim bekliyorum 3 te sonuç cikicak bkalimGunaydin, benimde 6. Gun persembe 3 bucuk gibi olmustum transferi, sabah test yaptim ama negatif, erken gebelik degildi.pozitif olsaydi cikardi herhalde diye dusunuyorum zaten pek de umudum yoktu. Sen yaparsan erken gebelik yap yine de.
hadi hayırlı sonujçlar inşallahBEnde 6. Gün yaptım erken gebelik çıkmadı bugun 7. Gün kan testi verdim bekliyorum 3 te sonuç cikicak bkalim
Hiç umudum yokhadi hayırlı sonujçlar inşallah
Hadi hayirlisi olsun insallah pozitif cikar , heyecanla bekliyorum sonucunu? Ben de yarin akşam kan veririm herhalde, zaten doktorum da cuma gunu ver demisti.BEnde 6. Gün yaptım erken gebelik çıkmadı bugun 7. Gün kan testi verdim bekliyorum 3 te sonuç cikicak bkalim
hiiç öyle deme değerin daha düşüktür yeni tutunuyodur ondan çıkmıyodur belkiHiç umudum yokkanı verirken bile kendimi tutamadım ağladım
Bugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlarBenim de kasık ağrım hatta kramp diyebilirim girip çıkma şeklinde ağrılar çünkü.4 gün başladı bugün 8. Günüm. Dün de hala devam ediyordu bugün olur mu bilmiyorum. Ama 4. Ve 5. Gün çok sık ağrı girdi. 6. Ve 7 . Günler daha nadir yaşadım. Sebebi neydi ben de bilmiyorum
Kuzu ben de adet öncesi tipik olan sırt ağrımı yaşadım ve sivilcem çıktı kesin olmadı dedim ama pozitif
Hadi inşallah sağlıkla ilerliyordur bebişlerBen de kan verdim katlanmış mı diye
Teşekkürler belirtilerle kafayı yormamak lazım umarım güzel haber alırsınız:) şuan bende de var zaten adet ağrısı bel ağrısı inşallah güzel belirtilerdir bunlarhayırlı olsun bu arada
Hadi inşallah sağlıkla ilerliyordur bebişlerKalp atışı ne zaman duyuuluyor
Benimkide Cuma günü ver dedi ama testlerde çıkmayınca çok stres yaptım öğrenip kurtulcamHadi hayirlisi olsun insallah pozitif cikar , heyecanla bekliyorum sonucunu? Ben de yarin akşam kan veririm herhalde, zaten doktorum da cuma gunu ver demisti.
Yok bulantı yaşamadım hiçBugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlar
Katılıyorum böyle bir düzenleme yapılsaBu başlık benim bu zamana kadar gördüğüm en çok pozitif alan başlık aslındachagiless konunun ilk sayfasına pozitif alanları bekleyenleri vs yazsan transfer olanlara moral olur şahsen benim inancımı bu sayfa artırdı.
Keske kardesim keskehiiç öyle deme değerin daha düşüktür yeni tutunuyodur ondan çıkmıyodur belki
benimki daha 4.hafta sayılıyor sanırım ohoo çok var6. Haftada kuzum daha var hepimize baya
di mi çok motive edici olur :)Yok bulantı yaşamadım hiç
Katılıyorum böyle bir düzenleme yapılsa
Ne kadar arkadaşımız olsa da yaşamayan bir yerde hep eksik kalıyor destekte. İyi niyetle konuşuyor ama bize iyi gelmiyor vs. Burda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz insallah da hepimizin hikayesi mutlu son olacakne zamandır üyeyim aslında kadınlar kulübüne hep okuyordum mesajları hiç yazmayı düşünmemiştim. bunlarda ilk mesajlarım zaten. şimdi iyi ki yazmışım diyorum çok teşekkür ederim desteğiniz için :)
ol dedikten sonra olur Allah'ın izniyle.. Teslim olmadıkça,hayırlısının bu olduğuna inanmadıkça iç savaşımız bitmiyor yapma bunu kendine canım benimKeske kardesim keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?