Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlar
Bende transfer sonucunu öğrendim 11.gün mesela kanda, 12.günden sonra cok kısa kısa mide bulantısı oluyor, Bi 10-15 dk sonra geciyo ama transferden 3 - 4 gün sonra olmadı bende ne kramp oldu ne göğüs hassasiyeti. Biraz gaz sıkıntısı oldu, göğüslerim şişmedi hatta korkmuştum olmadı diye.

ah nefes bende de durum aynı hele akşamları daha da artıyor.. Bebişlerimiz yer ediniyor kendine ondan bu ağrılar lekeler
Aynen. Yarin tekrar kan verecegim bakalim. Sabah o ucuz testlerden yaptim. Cizgi aninda belirdi. Bu deger artiyor demek di mi? Yoksa gereksiz kendimi mi kandiriyorum?

Eklentiler

• 20200304_060539.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 40
Ya ben hafta hesaplamayı hiç bilmiyorum ilk gebeliğim, son adet günüm 1 şubat. Transfer günüm 17 şubat 5.gün embriyosu. Ben simdi kaç haftalık hamileyim tam ol rak, uygulamanın gösterdiği doğru mu? İçinde olduğumuz haftayı mı söylüyoruz

Aynen. Yarin tekrar kan verecegim bakalim. Sabah o ucuz testlerden yaptim. Cizgi aninda belirdi. Bu deger artiyor demek di mi? Yoksa gereksiz kendimi mi kandiriyorum?
Ben hala idrar testi yapıyorum gün geçtikçe daha cabuk beliiriyor artıyor demekki

gerçekten öyle herkes sağolsun çok destek veriyo ama bu zamanda yaşadığımızı bir tek biz biliyoruz. çok zor gerçekten sabah nasıl bozuktu moralim şuan oldukça iyiyim şimdiden tüm mesajların uğurunu hissediyorum.

canım ben bi sitede baktım hesaplama için son adet tarihime göre doğum 11 kasım transfer tarihime göre 12. o sitede 3. yada 5.gün embriyosu olarak ayrı seçenekler vardı

canım ben bi sitede baktım hesaplama için son adet tarihime göre doğum 11 kasım transfer tarihime göre 12. o sitede 3. yada 5.gün embriyosu olarak ayrı seçenekler vardı
Bende de 4 Kasım gösteriyor doğum, bugün 5.hafta 1 gün diyo. Böyle artılı falan yapılıyo ya 5+1 miyim yani ben suan, bilenler yardım etsin soruyorlar söyleyemiyorum

Bende de 4 Kasım gösteriyor doğum, bugün 5.hafta 1 gün diyo. Böyle artılı falan yapılıyo ya 5+1 miyim yani ben suan, bilenler yardım etsin soruyorlar söyleyemiyorum
Transfer tarihini ve kacinci gun embriyosu oldugunu soyle ben bi hesaplayayim o siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…