- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Foto atsana canimTövbe yarabbim kızlar 5 dk geçmedi belli belirsiz birşey var hayal mi görüyorum ya.
6.gun canimKAcinci günün bugun
var gibi yarın da yaparsan daha iyi çıkacak :)
gözünaydın diyebiliriz bence :)Ay kızlar bı heyecan yaptım yav var mı yok mu
hatta yarım saat sonra daha belirgin olur o çizgiAy kızlar bı heyecan yaptım yav var mı yok mu
Bence de var gibi , hayirlisi olsun .Ay kızlar bı heyecan yaptım yav var mı yok mu
Gaaaayet net bir sekilde var
Birbirimize şanslı geldik burada haklısın aslında çok güzel haberler aldık yazalım pozitif alanları tek tek çok kişi var ama nasıl oluck bilmemBu başlık benim bu zamana kadar gördüğüm en çok pozitif alan başlık aslındachagiless konunun ilk sayfasına pozitif alanları bekleyenleri vs yazsan transfer olanlara moral olur şahsen benim inancımı bu sayfa artırdı.
Yaaa kuzummm gerçek miGaaaayet net bir sekilde var
İnşallah canım çok sağolBence de var gibi , hayirlisi olsun .
herkes bildiklerini toplu şekilde yazsa yada pozitif alanlar sana özel mesaj atsın :)Birbirimize şanslı geldik burada haklısın aslında çok güzel haberler aldık yazalım pozitif alanları tek tek çok kişi var ama nasıl oluck bilmem
Yaaa yerim seni ben moral oldu be. Kendimi değişik hissetmeye başlamıştım hayal mi görüyorum varla yok arası dieGaaaayet net bir sekilde var
Kuzum 4. Gün kan verdim çıkmamıştı biraz bekliyim dedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?