Chagiles bugun bende test yaptimAz kaldı az endişe yok karnıni oksaa
Sağol kuzum. Benim 1 şubatti transferim bugün 10. Gün test günüm zaten ama ben 5. Gün öğrendim çift benim de ama tek konulduğunda da 5. Gün öğrendim hepCanım hayırlı olsun Cook sevindim senin transfer ne zaman olmuştu benim 5 Şubat olmuştu bugün idrar yapsam çıkar mı 2 tane 5 gün embriyosu ? Coook merak ediyorum yaa
Kıyamam canım benim üç senedir her ay kaç tane test yaptm o çizgi cikmiyo inan bsy olmayınca sen yenile testini bk o koyulmaya başlıcak... En stresli anlar şuan bzm icinnnnChagiles bugun bende test yaptimçok silik bir çizgi, kubraninkinden biraz daha silik olabilir, simdi aklimda kuruyorum, aceba test mi hatali, aceba hayal mi goruyorum, aceba ilk denemedeki gibi kimyasal mi, kizlar duaya ihtiyacim var, yarin tekrar yapacam, o dogruysa bile biliyorum bitmedi 3 aylik olana kadar ip ustunde yurumeye devam edecez risk devam, allahim neolur buradaki herkes bebisini sagsalim kucagina alsin neoluurrr
Bir de folik asit dimiMerhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyom için transfer sürecine girdim gün de 3 kez estrofem alıyorum şuan için.
Guzel haberlerle gel insallahİnşallah
Hadi inşallahChagiles bugun bende test yaptimçok silik bir çizgi, kubraninkinden biraz daha silik olabilir, simdi aklimda kuruyorum, aceba test mi hatali, aceba hayal mi goruyorum, aceba ilk denemedeki gibi kimyasal mi, kizlar duaya ihtiyacim var, yarin tekrar yapacam, o dogruysa bile biliyorum bitmedi 3 aylik olana kadar ip ustunde yurumeye devam edecez risk devam, allahim neolur buradaki herkes bebisini sagsalim kucagina alsin neoluurrr
Ağzın bal damlıyo vallaGuzel haberlerle gel insallah1 degil 10 tane 20 tane yumosun olsun
ayy aminnnnnnnnAminn inşallah çok bebisi olsun şubat annelerinin
Kac mmm olmuslar i tek sorabilirsinAğzın bal damlıyo vallasormam bilmem gereken varsa aydınlatın beni saf gidip saf gelmiyim
Benim de 15 şubat korku doldum.. silik çıktı yazmışsın tebrik ederiiiimBenim 15 şubat, çok endişeliyim
Evet, bu sabah yaptm, bi cesaret geldi, ama chagiles basindan beri soyleyip duruyo 5. Gun embriyosu 5. Gun cikabiliyor diye, hakliymis, ins sonuna kadar gider, cunku biliyorum pozitiflik yetmiyo, bunun kimyasali var dusugu var, allah korusun dis gebeligi varBenim de 15 şubat korku doldum.. silik çıktı yazmışsın tebrik ederiiiimerken gebelik testi mi?
Buarada tesekkur ederimBenim de 15 şubat korku doldum.. silik çıktı yazmışsın tebrik ederiiiimerken gebelik testi mi?
Koyulugu takip et zaten anlicaksin artık o seninle belki birden yükselck değerin şimdi çok minik annesi kat kat katlansin insallahYaa
Evet, bu sabah yaptm, bi cesaret geldi, ama chagiles basindan beri soyleyip duruyo 5. Gun embriyosu 5. Gun cikabiliyor diye, hakliymis, ins sonuna kadar gider, cunku biliyorum pozitiflik yetmiyo, bunun kimyasali var dusugu var, allah korusun dis gebeligi var
Hayırlısı olsun inşallah seninledir canım bebişinSelam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum.. Be de 8 şubat cumartesi dondurulmuş 1 adet beşinci gün embriyo su transfer oldum..20 şubat test günü var. Ama benim normal yollarla Bi tane 6 yaşında oğlum var.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hepinizin kucakları dolsun
Hayırlısı olsun inşallah seninledir canım bebişin
İnşallah canım benim.. Sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinHayırlısı olsun inşallah seninledir canım bebişin
Amin inşallah hepimize nasip olsunnİnşallah canım benim.. Sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?