Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Az kaldı az endişe yok karnıni oksaa
Chagiles bugun bende test yaptim çok silik bir çizgi, kubraninkinden biraz daha silik olabilir, simdi aklimda kuruyorum, aceba test mi hatali, aceba hayal mi goruyorum, aceba ilk denemedeki gibi kimyasal mi, kizlar duaya ihtiyacim var, yarin tekrar yapacam, o dogruysa bile biliyorum bitmedi 3 aylik olana kadar ip ustunde yurumeye devam edecez risk devam, allahim neolur buradaki herkes bebisini sagsalim kucagina alsin neoluurrr

Canım hayırlı olsun Cook sevindim senin transfer ne zaman olmuştu benim 5 Şubat olmuştu bugün idrar yapsam çıkar mı 2 tane 5 gün embriyosu ? Coook merak ediyorum yaa
Sağol kuzum. Benim 1 şubatti transferim bugün 10. Gün test günüm zaten ama ben 5. Gün öğrendim çift benim de ama tek konulduğunda da 5. Gün öğrendim hep bnce varsa senin çıkar bugün

Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyom için transfer sürecine girdim gün de 3 kez estrofem alıyorum şuan için.

Kıyamam canım benim üç senedir her ay kaç tane test yaptm o çizgi cikmiyo inan bsy olmayınca sen yenile testini bk o koyulmaya başlıcak... En stresli anlar şuan bzm icinnnn

Hadi inşallah

Ağzın bal damlıyo valla sormam bilmem gereken varsa aydınlatın beni saf gidip saf gelmiyim
Kac mmm olmuslar i tek sorabilirsin ben muayene koltunga oturur oturmaz doktor alttan bakinca direk yumurtam var mi hocam demistim . Kızmıştı bana bi dur sabret daha cihaz ulasmadidiye

Yaa
Benim de 15 şubat korku doldum.. silik çıktı yazmışsın tebrik ederiiiim erken gebelik testi mi?
Evet, bu sabah yaptm, bi cesaret geldi, ama chagiles basindan beri soyleyip duruyo 5. Gun embriyosu 5. Gun cikabiliyor diye, hakliymis, ins sonuna kadar gider, cunku biliyorum pozitiflik yetmiyo, bunun kimyasali var dusugu var, allah korusun dis gebeligi var

Selam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum.. Be de 8 şubat cumartesi dondurulmuş 1 adet beşinci gün embriyo su transfer oldum..20 şubat test günü var. Ama benim normal yollarla Bi tane 6 yaşında oğlum var.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hepinizin kucakları dolsun

Koyulugu takip et zaten anlicaksin artık o seninle belki birden yükselck değerin şimdi çok minik annesi kat kat katlansin insallah

Hayırlısı olsun inşallah seninledir canım bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…