- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
aaa kız çok iyi artmışKızlar değerim 81 den 156 ya çıkmış iki kattan çok az ama bir saat erken verdim hoca hiç önemsemedi ben biraz taktım tabi
bence de bekle canım en azından yarını :)Kuzum 4. Gün kan verdim çıkmamıştı biraz bekliyim dedim o yüzden
Ay canım sağol inşallah sağlıklı devam ederVaaaar tabikiihayırlı olsun
Ay ben bileyim iiki kata şartlanmıştım benim 6. Gün 81 di çok hızlı artmıştı 200 ü geçmiştir diyordumaaa kız çok iyi artmışinşallah benim de artmıştır azıcık azıcık lekelenmem devam ediyor hala
e zaten 2kat sayılır :))) ha 162 ha 156Ay ben bileyim iiki kata şartlanmıştım benim 6. Gün 81 di çok hızlı artmıştı 200 ü geçmiştir diyordumbuna da şükür
Bende sabahları zeytinyagı içiyoruk kabız olmamak için belkde o mide bulantısı yaptıYok bulantı yaşamadım hiç
Katılıyorum böyle bir düzenleme yapılsa
81 olan 6.gun degerinAy ben bileyim iiki kata şartlanmıştım benim 6. Gün 81 di çok hızlı artmıştı 200 ü geçmiştir diyordumbuna da şükür
Fotoğraf at bakalımTövbe yarabbim kızlar 5 dk geçmedi belli belirsiz birşey var hayal mi görüyorum ya.
transfer tarihi 17 şubat, 5.gün embriyosuTransfer tarihini ve kacinci gun embriyosu oldugunu soyle ben bi hesaplayayim o siteden
teşekkür ederimcanım senin kaçıncı gün emb.ve transfer tarihin ne ben bakıverim
var var hayırlı olsuuuuunnnvar gibi yarın da yaparsan daha iyi çıkacak :)
artışı en az %60 olmasını bekliyorlarmış, 2 kat gayet iyii harika :)Kızlar değerim 81 den 156 ya çıkmış iki kattan çok az ama bir saat erken verdim hoca hiç önemsemedi ben biraz taktım tabi
5.gün embriyosu blastokist olarak mı geçiyor öyleyse tam 5 hafta eğer embriyo olaraksa sadece 4hafta+6 günteşekkür ederim17 şubat transfer , 5.gün embriyosu:)
Evet su an 5+0 tam 5.haftaya girmissinFotoğraf at bakalım
transfer tarihi 17 şubat, 5.gün embriyosu
blastokist eet, ozaman bugün tam 5. haftaya girdim5.gün embriyosu blastokist olarak mı geçiyor öyleyse tam 5 hafta eğer embriyo olaraksa sadece 4hafta+6 gün
çok teşekkürler. burdan sonrakii günleri ekleme yapıcam demi,yarın 5+1 olucam mesela.Evet su an 5+0 tam 5.haftaya girmissin
Canim 5+1 olunca 6.haftaya girmis oluyorsun yani 5. Haftani doldurdun ve 6. Haftana girdin seklinde. Ilerde calisabilir raporu alirken veya istirahate ayrilacaginda bu hafta hesaplari onemli oluyor. Simdilik yuvarlak versek de olur :) ben mesela 4+4 um ( 20 subat 5. Gun transferi) 5. Haftamda gozukuorum uygulamalarda ve burdaçok teşekkürler. burdan sonrakii günleri ekleme yapıcam demi,yarın 5+1 olucam mesela.
aydınlandım ya çok teşekür ederim. En azından kendim bileyimCanim 5+1 olunca 6.haftaya girmis oluyorsun yani 5. Haftani doldurdun ve 6. Haftana girdin seklinde. Ilerde calisabilir raporu alirken veya istirahate ayrilacaginda bu hafta hesaplari onemli oluyor. Simdilik yuvarlak versek de olur :) ben mesela 4+4 um ( 20 subat 5. Gun transferi) 5. Haftamda gozukuorum uygulamalarda ve burda
8. Güm canım81 olan 6.gun degerin
156 kacinci gun cikti peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?