Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ya işte 162 yi geçmemiş ya taktım pimpirkliyim hoca da iyi dedi ama yine Cuma’ya gerginim
Kaçırdım kuzum kaçti kaç oldu değerin benim de 10. Gün 103 12. Gün 186 çıktı değerim 14. Gün 420 flndi.

al kuzum ki ben sonradan yazmaya başladım başlığa ben yazmaya başladıktan sonra söyleyenler bunlar öncesindekileri bilenler varsa onlar da yazsınlar ben hatırladıklarımı yazdım :)
Sayfa çok ondan zor bulmak onlar derlerse bulcz anca :) olsun güzel oldu yine de

BEnde 6. Gün yaptım erken gebelik çıkmadı bugun 7. Gün kan testi verdim bekliyorum 3 te sonuç cikicak bkalim
hadi inşallah pozitif tir ilk testin bizi yanıltmaz inşallah
Bugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlar
Bende de oldu canım mide yanması gibi...

belirti aramak çok yorucu neden bunu kendine yapıyorsun pelin çünkü bende olağandışı çok bişey yaşamadım ama pozitif çok şükür
bende de hiiiç belirti olmadı , takılma bunlara kuzum. okadar ilaçla zaten belirti olsa da ayırt edemezsin. stres yapma inşallah olumlu sonuçlanır.
Ya ne bileyim arkadaşlar stres yapmıyordum bugün kafama takılmaya başladı. Içim karardı gibi sizin gönlünüzden ne geçiyor doğruyu yazın ama olumlu mu olumsuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…