Ya işte 162 yi geçmemiş ya taktım pimpirkliyimartışı en az %60 olmasını bekliyorlarmış, 2 kat gayet iyii harika :)
İnşallah canım benim ilki kimyasaldi ya sanırım kalp atışini duymadan inanamiycamVar var hadi hayirli olsun
Öyle yapalım kızlar pozitif alanlar yazsin liste tutalım şubat ayına :)herkes bildiklerini toplu şekilde yazsa yada pozitif alanlar sana özel mesaj atsın :)
Kaçırdım kuzum kaçti kaç oldu değerin benim de 10. Gün 103 12. Gün 186 çıktı değerim 14. Gün 420 flndi.Ya işte 162 yi geçmemiş ya taktım pimpirkliyimhoca da iyi dedi ama yine Cuma’ya gerginim
Ozaman ben başlatayım bu yoruma cevap vererek toplayalım herkesi. Ben Çok şükür pozitif aldımÖyle yapalım kızlar pozitif alanlar yazsin liste tutalım şubat ayına :)
var var
6. Gün 81 8. Gün 156 2 katı geçsin istedim %60 yetse de ama biraz abarttım galibaKaçırdım kuzum kaçti kaç oldu değerin benim de 10. Gün 103 12. Gün 186 çıktı değerim 14. Gün 420 flndi.
7. Gun bugun kan vericemvar var
Kız dha ne Allah seni ya6. Gün 81 8. Gün 156 2 katı geçsin istedim %60 yetse de ama biraz abarttım galiba
bu şekilde senden alıntılayarak mı yazalım canım? Ben de kanda pozitifi gördüm şükür. Bildiklerimi yazayım hattaÖyle yapalım kızlar pozitif alanlar yazsin liste tutalım şubat ayına :)
belirti aramak çok yorucu neden bunu kendine yapıyorsun pelinKızlar bende hiç-bir belirt yok ama hiç ama hiç hiç hiç
Alıp ekliyorum kuzum ilk sayfaya hakikatten baya varmisiz pozitifbu şekilde senden alıntılayarak mı yazalım canım? Ben de kanda pozitifi gördüm şükür. Bildiklerimi yazayım hatta
T tahinpekmezz
_seastar_
C cuucuuk
N nefessade
Reengarenk
Butterfry
moonlovers
somurtkankiz
B balbocegi34
ayllllliiiin35
@My angelll
A Aysira46
Esrapembeli
B beyhude58
Bomontiii
@MninSsi
bayasını yazdım size:)
al kuzum ki ben sonradan yazmaya başladım başlığa ben yazmaya başladıktan sonra söyleyenler bunlar öncesindekileri bilenler varsa onlar da yazsınlar ben hatırladıklarımı yazdım :)Alıp ekliyorum kuzum ilk sayfaya hakikatten baya varmisiz pozitif
Sayfa çok ondan zor bulmak onlar derlerse bulcz anca :) olsun güzel oldu yine deal kuzum ki ben sonradan yazmaya başladım başlığa ben yazmaya başladıktan sonra söyleyenler bunlar öncesindekileri bilenler varsa onlar da yazsınlar ben hatırladıklarımı yazdım :)
bende de hiiiç belirti olmadı , takılma bunlara kuzum. okadar ilaçla zaten belirti olsa da ayırt edemezsin. stres yapma inşallah olumlu sonuçlanır.Kızlar bende hiç-bir belirt yok ama hiç ama hiç hiç hiç
hadi inşallah pozitif tir ilk testin bizi yanıltmaz inşallahBEnde 6. Gün yaptım erken gebelik çıkmadı bugun 7. Gün kan testi verdim bekliyorum 3 te sonuç cikicak bkalim
Bende de oldu canım mide yanması gibi...Bugün bendede yok bi agrı ama bugünde bi midee bulantısı var bence psikolojik bişey ama yinede sizlere bi sorayım var mı böyle üçüncü dördüncü günü mise bulantısı olanlar
belirti aramak çok yorucu neden bunu kendine yapıyorsun pelinçünkü bende olağandışı çok bişey yaşamadım ama pozitif çok şükür
Ya ne bileyim arkadaşlar stres yapmıyordum bugün kafama takılmaya başladı. Içim karardı gibi sizin gönlünüzden ne geçiyor doğruyu yazın ama olumlu mu olumsuz mubende de hiiiç belirti olmadı , takılma bunlara kuzum. okadar ilaçla zaten belirti olsa da ayırt edemezsin. stres yapma inşallah olumlu sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?