bu grup uğurlu bir grup, çokça pozitif haber aldık. senden de pozitif alıcaz inşallah. hamileler olarak voltran oluşturup dua edicez sana kuzumYa ne bileyim arkadaşlar stres yapmıyordum bugün kafama takılmaya başladı. Içim karardı gibi sizin gönlünüzden ne geçiyor doğruyu yazın ama olumlu mu olumsuz mu
Bende de hiç belirti olmadı sadece biraz gögüslerde büyüme oldu onuda iğnelere bağladım zaten.. Belirti arama bence sadece olacağına inan derim... Ne mide bulantısı ne kabızlık yaşamıyorum normal hayatıma transferin 2.günü döndüm açıkçası akışına bırakmaya çalış derim elinden geldiğinceKızlar bende hiç-bir belirt yok ama hiç ama hiç hiç hiç
bu grup uğurlu bir grup, çokça pozitif haber aldık. senden de pozitif alıcaz inşallah. hamileler olarak voltran oluşturup dua edicez sana kuzumolumlu düşünstres yapma kaçıncı günündesin? transferden snra 6.gün erken gebelik testi yapanlarsilik de olsa pozitifi gördü. tabi 5. gün embriyosu ise. günün geldiyse yapabilirsin sen de :)
Bende de hiç belirti olmadı sadece biraz gögüslerde büyüme oldu onuda iğnelere bağladım zaten.. Belirti arama bence sadece olacağına inan derim... Ne mide bulantısı ne kabızlık yaşamıyorum normal hayatıma transferin 2.günü döndüm açıkçası akışına bırakmaya çalış derim elinden geldiğince
Boşver kalitesini canım benim nasipse her türlü yolunu buluyor o nasip değilse en iyisi olsa da farketmiyor dua et bol bol ben meryem suresini okudum okuyamadığımda dinledim ferahlatsın inşallah kalbiniÇok teşekkür ederim canım moral oluyorsunuz bana .bugün 5.günü 5.gün embriyosu kalitesi 5ba
Hergün göbekten oksapar popodan Progestan mı olunuyor canım. Tüh ya iğneler bitti sanıyordum yumurta toplamaylaYa bunun göbekten olanı varmış ona geçerim diyordum ama oksapardan göbeğim mosmorrr geçen sefer böyle olmamıştı bu sefer aspirin de var fazla geldi galiba.sizin kan sulandırıcı olarak ne var
kuzum transfere 5 gün kala progestana başlıyorsun kalçadan her gün 1 tane. transfer günü de kan sulandırıcı ekleniyor durumuna göre .o da göbekten oluyor. sanırım 12 hafta dolana kadar da devam ediyor.Hergün göbekten oksapar popodan Progestan mı olunuyor canım. Tüh ya iğneler bitti sanıyordum yumurta toplamayla
ben kendi değerlerimi yzayım sanadeğerleri düşük çıkıp,yükselen varmı arkadaşlar ,en son 65 'de kaldım cuma günü tekrar yapacağım,doktor şu an var ama düşük olabilir dedi çok korkuyorum aynı şeyi yaşayan oldumu?
benim daha düşük canım15 gün anca 65 olduben kendi değerlerimi yzayım sana
7.gün 20
9.gün 43,64
11.gün 70.20
14.gün 208
yani ilk günler biraz yavaş artıyor sonra toparlıyor. insallah senin de cuma günü artışın iyi olur. %60 artış olması yeterliymiş.
önemli olan artış aslında kuzum, ilk kan vermen ve 65 mi cıktı?benim daha düşük canım15 gün anca 65 oldu
Tabiki de var kuzum
yok cnm 9-18- ve 65 cıktı cuma günü tekrar verecegimönemli olan artış aslında kuzum, ilk kan vermen ve 65 mi cıktı?
Kuzuum benim de 5. Gün embriyosu ve 4bb idi bugün silikte olsa gorduk idrarda kan vermedim ama. Takma kafana hayırlısı olur inşallah. Bu arada bende senin gibiydim 6. Gunumde dayanamadım yaptimÇok teşekkür ederim canım moral oluyorsunuz bana .bugün 5.günü 5.gün embriyosu kalitesi 5ba
Ya insallah insallahhTabiki de var kuzum
Gonlumuzu ferah tutalim canım herşey güzel olacak inşallahYa insallah insallahh
Insallah hepimizin canim insallah❤Gonlumuzu ferah tutalim canım herşey güzel olacak inşallah
bence katlanma düzgün gözüküyor umudunu kaybetme bebeğin seninledir. olumlu düşünelim stres yapmayalımyok cnm 9-18- ve 65 cıktı cuma günü tekrar verecegim
EVet canımbitmiypr maalesefHergün göbekten oksapar popodan Progestan mı olunuyor canım. Tüh ya iğneler bitti sanıyordum yumurta toplamayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?