Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İLk günler salgılayan hücreler tam düzenli çalışmıyormuş o yüzden ilk zamanlardaki düşük değer artışları sonradan toplayabiliyormuş dediğin gibi sonradan artması önemli asıl

Slm kizlar bayadir takip ediyorum sizleri bende subatin 15 de 2 tane 5aa 5.gun ebriyosu transferi oldum 9.gun erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikdi.10.gunde silik cizgi cikdi. 12.gun kanda 334 14 .gun 796 cikdi.cok sukur sonuclarim bugunde normal.hastanede genetik test istedi doktorum onlari yaptirdim muaynede etti cok sukur kese gorundu 1 .tane sukurler olsun haftaya kendi doktorumda randevum.var o zamanda ins kalp.atislarini duyarim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos koymasin insallah burda bekleyen herkese versin rabbim ben 16 yil.sonra kavusdum mucizeme sizlerde en kisa zamanda kavusursunuz insallah. Allahim hamile olanlarinda kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Maşallah ne güzel bir mucize bu Allah kucağınıza almayi nasip etsin

Hergün göbekten oksapar popodan Progestan mı olunuyor canım. Tüh ya iğneler bitti sanıyordum yumurta toplamayla
Ben sadece gobekten progesteron ignesine devam ediyorum. 12. Gunden sonra jele gececegiz dedi doktorum. 34 igne yemisim gobekten. Bugun agladim artik cok acitmaya basladi. Hepimize sabir diliyorum valla

hayırlı olsun çok sevindim . keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördünüz acaba? ben de cuma kese için gidebilirim de göremezsem diye panik yapıyorum.

ilk denemen miydi canım_bnmde 11 yıl oldu 4.denememi yapacağım.pko var bende sizde sorun neydiçsağlıkla doğsun bebeğin.

Bugüne kadar çok rahat geldim kızlar ben ama bugünden itibaren içimde korku var ya olmadıysa diye. Sanırım test günüm yaklaşdıkça stres oldum. Bugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu. Yarın test yapıp yapmamakta kararsızım . 9.gün belli olur mu varsa.

3.gün embriyosu 3-5 gün içerisinde tutunuyor . 1-2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yap derim şuan cok sınırda cünkü,negatif çıkabilir ama daha yeni tutunuyor olabilir. test günü yaklaştıkça insan hm yapmak istemiyor negatif cıkar korkusuyla hem öğrenmek istiyor bilmez miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…