Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Duygularım tam olarak bu şekilde benim de şuan. Tercüman oldun valla. Normalde test günüm pazartesi. eşimi cumartesiye ikna ettim kan tahlili için. Olmadı cumadan da kendim evde test yapayım
Teşekkürler kızlar

Kan ver bence canım idrara güven olmuyor hiç hayırlısı olsun

hayırlı olsun çok sevindim . keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördünüz acaba? ben de cuma kese için gidebilirim de göremezsem diye panik yapıyorum.
Canim ben transferden sonra 18. Gunde gordum sukurler olsun cok aramadi doktor hemen gorundu. Seninkide gorunur hic korkma canim rabbim buyuk.sanada gosterir insallah

ilk denemen miydi canım_bnmde 11 yıl oldu 4.denememi yapacağım.pko var bende sizde sorun neydiçsağlıkla doğsun bebeğin.
Sag ol canim darisida sana olsun insallah.bizim sorunuzmuz azospermiydi esim aralik ayinda denedik 1 tane dollendi embriyo transfer oldu tutmadi. Rosi yaptirdik biz sukurler bu sefer oldu

Sag ol canim darisida sana olsun insallah.bizim sorunuzmuz azospermiydi esim aralik ayinda denedik 1 tane dollendi embriyo transfer oldu tutmadi. Rosi yaptirdik biz sukurler bu sefer oldu
rosi ne hiç bilmiyorum açıkcası.sağlıkla doğsun rabbim bizleri de sevindirsin inşallah

Aaaaa rosi ilemi hamile kaldin hayirli olsn rabbim devamini getirsin benim esimde azolu tesede sperm bulundu temmuzda ilk tup bebegi denedik tutmadi 4 tane 5. Gun embriyom vardi ikinciyi denedik galiba bu sefer oldu idrar testinde silik cikiyor kan vericem bugun dua et banada

Evet canim rabbime binlerce kez sukurler olsun bize bu bugunleri gosterdi darisi.size her zaman dualarimdasiniz herkese ediyorum canim. silik gorduysen tamamdir.masallah kandada gorunce rahatlarsin

Evet canim rabbime binlerce kez sukurler olsun bize bu bugunleri gosterdi darisi.size her zaman dualarimdasiniz herkese ediyorum canim. silik gorduysen tamamdir.masallah kandada gorunce rahatlarsin
Yaa cok mutlu oldum bizi bizim gibiler anlar ancak insallah gorurum canim insallah rabbim gebeliginin devamini getirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…