- 12 Şubat 2020
- 257
- 386
- 33
- 43
Benim 8. Gün silik ötesi bir çizgi vardı 9.gün kanda çıktı.. Ama şunu da belirteyim 8. Gün sabah yaptım birşey yok moralimi bozmadım ama daha erken dedim kendime.. Akşam yine tekrarladım sadece benim gördüğüm silik çizgi vardı ben ona inandım ve 9.gün kanda pozitifti gördük. 3.gğn embriyosu benimdeBugüne kadar çok rahat geldim kızlar ben ama bugünden itibaren içimde korku var ya olmadıysa diye. Sanırım test günüm yaklaşdıkça stres oldum. Bugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu. Yarın test yapıp yapmamakta kararsızım . 9.gün belli olur mu varsa.
Kizlarrr bende varım🖐🖐🖐Alıp ekliyorum kuzum ilk sayfaya hakikatten baya varmisiz pozitif
Benim 17 şubat tı transferim, şuan transferden sonra 16. Gün oluyo, cuma da çağırdı doktorum 18.gün olacak ozaman. İnsallah yarın beta hcg yeterince artmış olur da keseyi de görürümCanim ben transferden sonra 18. Gunde gordum sukurler olsun cok aramadi doktor hemen gorundu. Seninkide gorunur hic korkma canim rabbim buyuk.sanada gosterir insallah
Ben İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar da yaptırdım canım. Bu 3.denememdi.ilkinde erken düşük 2.de kimyasal gebelik oldu, simdi insallah sağlıkla ilerlermerhaba kızlar baştan okuyamadım
hangi merkezlerde yaptırdınız işlemlerinizi
Maşşalh devamı da sağlıkla gelsinBenim 8. Gün silik ötesi bir çizgi vardı 9.gün kanda çıktı.. Ama şunu da belirteyim 8. Gün sabah yaptım birşey yok moralimi bozmadım ama daha erken dedim kendime.. Akşam yine tekrarladım sadece benim gördüğüm silik çizgi vardı ben ona inandım ve 9.gün kanda pozitifti gördük. 3.gğn embriyosu benimde
Değerlerden pek anlamıyorum tecrübeliler daha iyi bilir ama 6. Gün erken zaten düşüklüğü normaldir yeni geçmeye başlamıştır kana bhcg diye düşünüyorum.Kızlar gittim kan verdim 6. Gün değerim 7.59. düşük mu acaba 6. Gün için
Evet canim@Yasnaz kuzum sen kan verdin mi
Benim de cok bilgim yok valla, yalniz bu degerin idrar testinde silik cizgi olusmasina cok şaşirdim.bence yarin ya da cuma sabah tekrarla testini. Benim de yarin 7.gun aksam yaptiricam testi.Kızlar gittim kan verdim 6. Gün değerim 7.59. düşük mu acaba 6. Gün için
İnşallah kuzum dualarım isteyen herkesleEvet canim1 saat sonra yazicam insallah guzel haberi dua edin lutfen
Canim hayirli olsunKızlar gittim kan verdim 6. Gün değerim 7.59. düşük mu acaba 6. Gün için
7. Gunum canimİnşallah kuzum dualarım isteyen herkesleben dayanamadım verdim de biraz düşük geldi sanki beklediğimden. Senin kaçıncı gunundu.
Aynen canım bende biraz şaşırdım. Cuma tekrarlarim artık hayırlısı bakalimBenim de cok bilgim yok valla, yalniz bu degerin idrar testinde silik cizgi olusmasina cok şaşirdim.bence yarin ya da cuma sabah tekrarla testini. Benim de yarin 7.gun aksam yaptiricam testi.
Arkadaşlar 3. Gün embriyosunun 12. Günde olması gereken hcg değeri 80, 5. Gün embriyosunun 12 gün hcg değeri 160 olmalıymış. YouTube da Mustafa bahçeci nin videosu var. Bu konuda doktorlarınız size bilgi verdi mi?
Böyle net bir bilgi olması mümkün değil, herkese koyulan embriyo aynı saatte tutunmuyor sonuçta. Artış önemli aslında, net olarak böyle rakamsal konuşmak cok mantıklı gelmedi bana. Ben Aret beye mesela değerlerini gönderdim 9.gün 43 11.gün 70 di, 14.gün bir daha tekrarlamamı istedi 12.günden sonraki artışın önemli olduğunu söyledi.Arkadaşlar 3. Gün embriyosunun 12. Günde olması gereken hcg değeri 80, 5. Gün embriyosunun 12 gün hcg değeri 160 olmalıymış. YouTube da Mustafa bahçeci nin videosu var. Bu konuda doktorlarınız size bilgi verdi mi?
Yaklaşık olarak bu değerlerde olması bekleniyor anladığım kadarıyla. Sizin değerlerinizde Dr söylediğine göre iyi çıkmış zaten. Bahsettiği 12. Gün değerleri. Yani 12. Günde 15-20 çıkıyorsa Bi sıkıntı bekliyorlar gibi anladım benBöyle net bir bilgi olması mümkün değil, herkese koyulan embriyo aynı saatte tutunmuyor sonuçta. Artış önemli aslında, net olarak böyle rakamsal konuşmak cok mantıklı gelmedi bana. Ben Aret beye mesela değerlerini gönderdim 9.gün 43 11.gün 70 di, 14.gün bir daha tekrarlamamı istedi 12.günden sonraki artışın önemli olduğunu söyledi.
Aslında evet değerler söylediği gibi olduğunda sağlıkla devam etme oranı yüksek demiş bu videoyu izlemiştim, ama cok düşük cıkıp yükselen de var. Doğru diyorsunuz.Yaklaşık olarak bu değerlerde olması bekleniyor anladığım kadarıyla. Sizin değerlerinizde Dr söylediğine göre iyi çıkmış zaten. Bahsettiği 12. Gün değerleri. Yani 12. Günde 15-20 çıkıyorsa Bi sıkıntı bekliyorlar gibi anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?