Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba canlar banada 5. Gün AA kalite embriyo transfer edildi. Yarın kan testi günüm. Bir yanım merak ederken bir yanın öğrenmek istemiyor. İçimde ki umudu kaybetmek istemiyorum çünkü. Karı koca sıkıntımız olmamasına rağmen 1 yıldır gebelik oluşmayınca tüp bebek yaptırdık. Transferin ilk günleri içim umut dolu iken gün yaklaştıkça içimde inçe bir sızı oluştu sizler de durum nasıl ?

Şuan ben de böyle hissediyorum. Sanırım böyle hissetmemiz de normal belirsizlik , sabırsızlık, kararsızlık duygularım çarşamba pazarı
Güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah

Test günü yaklaştıkça insan cok stres yapıyor cok normal. Zaten ck iyi sabretmişsinz suan idrar testi yapsanız sonucu öğreneceksiniz yarın sabaha da az kalmış. İnsallah güzel haberlerinizi alalım. Ben de ilk transferimde 11.gğne kadar beklemiştim sırf korkudan yapamamıştım.

iyi akşamlar kızlar. bugün pozitif alan arkadaşlar Allahım sağlıklı bir hamilelik dönemi versin bize. negatif alan arkadaşlar umut herşeyin ilacı diyebilirim. ben 6 sene bekledim kızımı. çekmediğim çile kalmadı resmen bu süreçte. ama bir gün olacaktı. Allahım herkese nasip etsin sağlıkla.
bugün işyerinde birden bir akıntı geldi çok korktum. hemen wc ye gittim jelmişyalnız şimdi sol bacağım kasıktan aşağı ağırıyor.ayaklarımı diktim yatıyorum

İnan ki israr testinde göreceğim sonuca hazır değildim bakmadım bir de erken yapınca negatif çıkabiliyor diye bakmadım

İnan ki israr testinde göreceğim sonuca hazır değildim bakmadım bir de erken yapınca negatif çıkabiliyor diye bakmadım
Ben dediğim gibi korkudan 11çgğne kadar beklemiştim sonra sabah uyandım negatifse de negatif öğreneyim yeter dedim. Yaptım ve silik çizgi, sonrasında koşa koşa kan vermiştim :) insallah seni de böyle güzel bir tablo bekler sonuçta unutma suan öğrenmeye korkuyorsun ama sonuç belli çoktan. Yani kendini oyalamaktan ziyade bian önce sonuca adapte ol isterimm bu bir yol ve başladık bir kere olumlu olumsuz, mutlu sona gelene kadar devam

İnşallah bende senin gibi pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…