- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
Evet inşallah herkes için güzel olsunAslında evet değerler söylediği gibi olduğunda sağlıkla devam etme oranı yüksek demiş bu videoyu izlemiştim, ama cok düşük cıkıp yükselen de var. Doğru diyorsunuz.
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalımEvet inşallah herkes için güzel olsun
Güzel haberlerini bekliyoruzMaşşalh devamı da sağlıkla gelsinBen metanetimi koruyamam diye cesaret edemedim almadım test. Yarın 9. Günüm olacak. Sonrasında kan veririm ben de kesin olsun.
Endişelendim sanırımArkadaşlar 3. Gün embriyosunun 12. Günde olması gereken hcg değeri 80, 5. Gün embriyosunun 12 gün hcg değeri 160 olmalıymış. YouTube da Mustafa bahçeci nin videosu var. Bu konuda doktorlarınız size bilgi verdi mi?
Şuan ben de böyle hissediyorum. Sanırım böyle hissetmemiz de normalMerhaba canlarbanada 5. Gün AA kalite embriyo transfer edildi. Yarın kan testi günüm. Bir yanım merak ederken bir yanın öğrenmek istemiyor. İçimde ki umudu kaybetmek istemiyorum çünkü. Karı koca sıkıntımız olmamasına rağmen 1 yıldır gebelik oluşmayınca tüp bebek yaptırdık. Transferin ilk günleri içim umut dolu iken gün yaklaştıkça içimde inçe bir sızı oluştu sizler de durum nasıl ?
Amin inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz
Gözün aydın inşallah kat kat artarak devam etsin canımmmKizlar 7. Gun kan degerim 38 cikmis hamileyiimmm
Insallah canim insallahGözün aydın inşallah kat kat artarak devam etsin canımmm
Canimmm şükür maşallah sağlıklı ilerlesin inşallahKizlar 7. Gun kan degerim 38 cikmis hamileyiimmm
Insallah canim benim insallah rabbim herkese nasip etsinCanimmm şükür maşallah sağlıklı ilerlesin inşallah
Test günü yaklaştıkça insan cok stres yapıyor cok normal. Zaten ck iyi sabretmişsinzMerhaba canlarbanada 5. Gün AA kalite embriyo transfer edildi. Yarın kan testi günüm. Bir yanım merak ederken bir yanın öğrenmek istemiyor. İçimde ki umudu kaybetmek istemiyorum çünkü. Karı koca sıkıntımız olmamasına rağmen 1 yıldır gebelik oluşmayınca tüp bebek yaptırdık. Transferin ilk günleri içim umut dolu iken gün yaklaştıkça içimde inçe bir sızı oluştu sizler de durum nasıl ?
İnan ki israr testinde göreceğim sonuca hazır değildim bakmadım bir de erken yapınca negatif çıkabiliyor diye bakmadımTest günü yaklaştıkça insan cok stres yapıyor cok normal. Zaten ck iyi sabretmişsinzsuan idrar testi yapsanız sonucu öğreneceksiniz yarın sabaha da az kalmış. İnsallah güzel haberlerinizi alalım. Ben de ilk transferimde 11.gğne kadar beklemiştim sırf korkudan yapamamıştım.
Ben dediğim gibi korkudan 11çgğne kadar beklemiştim sonra sabah uyandım negatifse de negatif öğreneyim yeter dedim. Yaptım ve silik çizgi, sonrasında koşa koşa kan vermiştim :) insallah seni de böyle güzel bir tablo beklerİnan ki israr testinde göreceğim sonuca hazır değildim bakmadım bir de erken yapınca negatif çıkabiliyor diye bakmadım
İnşallah bende senin gibi pozitifi görürümBen dediğim gibi korkudan 11çgğne kadar beklemiştim sonra sabah uyandım negatifse de negatif öğreneyim yeter dedim. Yaptım ve silik çizgi, sonrasında koşa koşa kan vermiştim :) insallah seni de böyle güzel bir tablo beklersonuçta unutma suan öğrenmeye korkuyorsun ama sonuç belli çoktan. Yani kendini oyalamaktan ziyade bian önce sonuca adapte ol isterimm bu bir yol ve başladık bir kere olumlu olumsuz, mutlu sona gelene kadar devam
İnşallahh, yarın güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah bende senin gibi pozitifi görürüm
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKizlar 7. Gun kan degerim 38 cikmis hamileyiimmm
Çok şükür,Kizlar 7. Gun kan degerim 38 cikmis hamileyiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?