Merhaba, her transferde ben de fsrklı belirtiler hissettim. Değişiyor yani kesinlikle, ağrısı olup pozitif alan da oluyor hiç belirti olmadan pozitif alan da. İdrar testi varsa yapsanız cıkar aslında,Merhaba Arkadaşlar benim bugun transferımı 8. Gunu benim 2 gunumden beri adet ağrısı gıbı ağrım var anlamadım bu 2 tüp bebegım ilkinde boyle olmamıstı zaten tutmadı bu ne olacak bilmiyorum cuma sabahı bellı olacaktest gunu yaklastıkca korkuyorum
Amin canm amin burasi gercekten bize cok ugurlu geldiÇok şükür,sağlıkla ilerlesin insallah
İdrar testi yapmıyorum cuma gunu direk kan verıcem cunku gercekten cok kötü oluyorum idrar testi yaptıgımda 1 kere yanılltı benı o yüzden korkuyorum adet ağrısı gıbı agrı ve ara ara kasık batması var bazen Sag bazen solMerhaba, her transferde ben de fsrklı belirtiler hissettim. Değişiyor yani kesinlikle, ağrısı olup pozitif alan da oluyor hiç belirti olmadan pozitif alan da. İdrar testi varsa yapsanız cıkar aslında,sizden de mutlu haber alsak korkmayın hiç
Ben 2.transferimde idrarda silik gördüm sonra kanda negatif cıktı, kimyasal olmuş dendi. İdrar testi genelde yanıltmıypr ama işte düşük değerlerde silik çıkıyor fakat değer düşünce negatife düşüyorİdrar testi yapmıyorum cuma gunu direk kan verıcem cunku gercekten cok kötü oluyorum idrar testi yaptıgımda 1 kere yanılltı benı o yüzden korkuyorum adet ağrısı gıbı agrı ve ara ara kasık batması var bazen Sag bazen sol
Insallah Rabbım büyükBen 2.transferimde idrarda silik gördüm sonra kanda negatif cıktı, kimyasal olmuş dendi. İdrar testi genelde yanıltmıypr ama işte düşük değerlerde silik çıkıyor fakat değer düşünce negatife düşüyorcuma günü güzel haberlerinizi alalım ozaman sizin için nasıl iyi olacaksa
Yaklaşık olarak bu değerlerde olması bekleniyor anladığım kadarıyla. Sizin değerlerinizde Dr söylediğine göre iyi çıkmış zaten. Bahsettiği 12. Gün değerleri. Yani 12. Günde 15-20 çıkıyorsa Bi sıkıntı bekliyorlar gibi anladım ben
Valla içime çok fena kurt düştü kuzum ne yalan söyleyeyim çok düşük geldi bana da değerAslında evet değerler söylediği gibi olduğunda sağlıkla devam etme oranı yüksek demiş bu videoyu izlemiştim, ama cok düşük cıkıp yükselen de var. Doğru diyorsunuz.
Şu an hamile değilim düşük olduMERHaba bende sizinle tamamen aybı seyi yasadım umarım su an hamilesinizdir beni bilgilendirirseniz sevinirim
Umut kaybetmek yok kuzum artışa bakalımValla içime çok fena kurt düştü kuzum ne yalan söyleyeyim çok düşük geldi bana da değer
İkinci kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum sanirim. Rabbim hayırlısıni versin inşallah
[/QUOTE bende daha önce yaşadım tedirginliğinizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. Bende cumartesi günü test yapacağım. 12. Günde. Sonuçtan bende korkuyorum
Evet canım güzel artmış devamı da gelsin aminİyi akşamlar kızlar bugün Kan verdim 9.gün değerim 183 çıktı. 7.gün 46’ydı. Çok şükür güzel artmış ☺
Cok guzel artiyorİyi akşamlar kızlar bugün Kan verdim 9.gün değerim 183 çıktı. 7.gün 46’ydı. Çok şükür güzel artmış ☺
Evet canım güzel artmış devamı da gelsin amin
Cok guzel artiyor
İnşallah bitanem Rabbim hayırlısını versinUmut kaybetmek yok kuzum artışa bakalım
Canim masssalllaaahh 4 kati resmenİyi akşamlar kızlar bugün Kan verdim 9.gün değerim 183 çıktı. 7.gün 46’ydı. Çok şükür güzel artmış ☺
Masallah o nasil artisİyi akşamlar kızlar bugün Kan verdim 9.gün değerim 183 çıktı. 7.gün 46’ydı. Çok şükür güzel artmış
İnşallah canım inşallah hepimizinki sağlıkla devam etsinCanim masssalllaaahh 4 kati resmenboyle devam etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?