Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba Arkadaşlar benim bugun transferımı 8. Gunu benim 2 gunumden beri adet ağrısı gıbı ağrım var anlamadım bu 2 tüp bebegım ilkinde boyle olmamıstı zaten tutmadı bu ne olacak bilmiyorum cuma sabahı bellı olacak test gunu yaklastıkca korkuyorum

Merhaba, her transferde ben de fsrklı belirtiler hissettim. Değişiyor yani kesinlikle, ağrısı olup pozitif alan da oluyor hiç belirti olmadan pozitif alan da. İdrar testi varsa yapsanız cıkar aslında, sizden de mutlu haber alsak korkmayın hiç

İdrar testi yapmıyorum cuma gunu direk kan verıcem cunku gercekten cok kötü oluyorum idrar testi yaptıgımda 1 kere yanılltı benı o yüzden korkuyorum adet ağrısı gıbı agrı ve ara ara kasık batması var bazen Sag bazen sol

Ben 2.transferimde idrarda silik gördüm sonra kanda negatif cıktı, kimyasal olmuş dendi. İdrar testi genelde yanıltmıypr ama işte düşük değerlerde silik çıkıyor fakat değer düşünce negatife düşüyor cuma günü güzel haberlerinizi alalım ozaman sizin için nasıl iyi olacaksa

Insallah Rabbım büyük

İkinci kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum sanirim. Rabbim hayırlısıni versin inşallah

Aslında evet değerler söylediği gibi olduğunda sağlıkla devam etme oranı yüksek demiş bu videoyu izlemiştim, ama cok düşük cıkıp yükselen de var. Doğru diyorsunuz.
Valla içime çok fena kurt düştü kuzum ne yalan söyleyeyim çok düşük geldi bana da değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…