- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Birileri yerini sevmiş gibi görünüyorMasallah o nasil artisben de yarin sabah kan verecegim. Umarim guzel sonuc alirim ben de
TebriklerrKizlar 7. Gun kan degerim 38 cikmis hamileyiimmm
Canım genelde 10-15 gün demiş başka doktorlar da benim doktor da 10. Gün değerini görünce kese için randevu vercem dedi ama kaç gün sonra henüz bilmiyorum yarın güzel artarsa öğreneceğizGünaydın herkese
10. Gün 193,9
12. Gün 562,6
Doktor kese ve kalp için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi?
Birde ben bel ağrısı ve mide yanmasından uyuyamıyorum. Böle bişey yaşayan var mı?
Arada hiç kontrol olmayınca 15gün uzun gibi geldi. Hayırlısı olsun. İnşallah yarın değerin çok güzel artmış olur.Canım genelde 10-15 gün demiş başka doktorlar da benim doktor da 10. Gün değerini görünce kese için randevu vercem dedi ama kaç gün sonra henüz bilmiyorum yarın güzel artarsa öğreneceğiz
Çok tedirginim yeterli düzey olduğunu bilsem de insan daha da fazla artsın istiyorArada hiç kontrol olmayınca 15gün uzun gibi geldi. Hayırlısı olsun. İnşallah yarın değerin çok güzel artmış olur.
Günaydın güzel bir gün bahar havası var haberlerde güzel gelirgünaydınnn
sabah tahlil verdim bakalım hayırlısı
Doktorunu yinde en ara içiniz rahat etsinKizlar gunaydin bugun 8. Günum biliyosunuz dun pozitif haberi aldm.
Afedersiniz sabah tuvaletten sonra peceteye cok az kahve rengilik geldi normalmi sizce doktoruma soylesemmi ya
Bidaha gelirse aricam canmDoktorunu yinde en ara içiniz rahat etsin
Hayırlı haberlerini bekliyoruzgünaydınnn
sabah tahlil verdim bakalım hayırlısı
Yerleşme kanaması olabilir. Bende hiç lekelenme falan olmadı. Genelde hamile kalanlarda oldu bu lekelenme. Ben de gelmedi diye tedirgin olmaya başladımKizlar gunaydin bugun 8. Günum biliyosunuz dun pozitif haberi aldm.
Afedersiniz sabah tuvaletten sonra peceteye cok az kahve rengilik geldi normalmi sizce doktoruma soylesemmi ya
Bence en ufak detayi bile doktora soylemeliyiz. O kadar sey cekiyoruz, hicbir seyi riske atmamaliyiz. Onrmli degildir ama yine de doktorun bilsin :)Bidaha gelirse aricam canm
Canm ozelde yaptirdim ben hastaneye gore fiyat degisiyo ben 50 liraya yaptirdim 1 saat sonra sonuc ciktiYerleşme kanaması olabilir. Bende hiç lekelenme falan olmadı. Genelde hamile kalanlarda oldu bu lekelenme. Ben de gelmedi diye tedirgin olmaya başladım
Bir de kızlar kan testini nerede yaptırıyorsunuz özel hastanede mi. Kaç saate çıkıyor sonuç. Fiyat ne oluyor ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?