Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın herkese
10. Gün 193,9
12. Gün 562,6
Doktor kese ve kalp için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi?
Birde ben bel ağrısı ve mide yanmasından uyuyamıyorum. Böle bişey yaşayan var mı?
Canım genelde 10-15 gün demiş başka doktorlar da benim doktor da 10. Gün değerini görünce kese için randevu vercem dedi ama kaç gün sonra henüz bilmiyorum yarın güzel artarsa öğreneceğiz

Canım genelde 10-15 gün demiş başka doktorlar da benim doktor da 10. Gün değerini görünce kese için randevu vercem dedi ama kaç gün sonra henüz bilmiyorum yarın güzel artarsa öğreneceğiz
Arada hiç kontrol olmayınca 15gün uzun gibi geldi. Hayırlısı olsun. İnşallah yarın değerin çok güzel artmış olur.

Kizlar gunaydin bugun 8. Günum biliyosunuz dun pozitif haberi aldm.
Afedersiniz sabah tuvaletten sonra peceteye cok az kahve rengilik geldi normalmi sizce doktoruma soylesemmi ya

Merhabalar bende bugün kahvaltıdan sonra testi vereceğim sabaha kadar rüyam da test ile uğraştım . 2 güne kadar bebeği içimde hissediyordum sanki nesi hissedilecekse 2 gündür benimle değil gibi hissediyorum sabrım vücut olumsuza hazırlıyor kendini psikolojik olarak

Kızlar günaydın.Cok değişik bir durum yaşadım transferimin 5.günğ aşırı midem bulanıyordu.Cok afedersiniz ama parazit olmus içimde sabah büyük Tuvaletimi yaptıgımda fark ettim baya rahatsız ediyorlar zaten gece beni saha önce yaşadım bu durumu ama tabi normal bi zamando kafaya takmamıstım şimdi bulantım falan ondandır diyorum eğer tutunduysa bebege bir zararı olur mu acaba doktors sormaya utandım bu nasıl iş diyecek adam

Kizlar gunaydin bugun 8. Günum biliyosunuz dun pozitif haberi aldm.
Afedersiniz sabah tuvaletten sonra peceteye cok az kahve rengilik geldi normalmi sizce doktoruma soylesemmi ya
Yerleşme kanaması olabilir. Bende hiç lekelenme falan olmadı. Genelde hamile kalanlarda oldu bu lekelenme. Ben de gelmedi diye tedirgin olmaya başladım
Bir de kızlar kan testini nerede yaptırıyorsunuz özel hastanede mi. Kaç saate çıkıyor sonuç. Fiyat ne oluyor ortalama

Canm ozelde yaptirdim ben hastaneye gore fiyat degisiyo ben 50 liraya yaptirdim 1 saat sonra sonuc cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…