Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

sağol kuzum vala senin yüzünden dayanamadim iyiki varsınız insallah bu kez evlatlarimizi sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağınıza alalım
Olsun fena mı bak insanın içi rahatlıyor öğrenince emeklerimize değiyor. Hep beraber güzel haber alalım inşallah bebişlerimiz kucağımızda olsun kasimda

selam kizlar, 5 subatta 1 adet decapeptyl igne oldum, bugun regli oldum ve estrofeme basladim, 13. gunde ultrasana gidecegim doktora, 3 gunluk 2 adet dondurulmus embriyom var. 13. gunden 3-4 gun sonra sanirim transferim olacak. burada okuduklarinda cok farkli ilaclar va kullananlar
var. Ama doktorumun bana dedigi bu yonde. Yurtdisindan gelip bu islemi yaptiracagim.bu konuda tecrubesi olanlar ya da benimle suan ayni surecte olanlar varsa konusalim:)

Hayırlısı olsun canım herkesin tedavisi ayrı her doktorun kullandığı ilaçlar da ayrı o yüzden ona takılma hiç doktoruna güven sadece :)

Doktor bana hergun kalçadan iğne verdi folik asit coraspın göbekten bir iğne estofem günde 3 tane kullandığım ilaçlar bunlar
Hepsi iyide kalçadan iğne çok zor artık oturamaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…