- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
Yaaa gözün aydın kuzum hepimiz böyle güzel haberler verelim inşallahkızlar ben idrar testi yaptım ve baya koyuuydu bebegim benimle kan tahlilinde ne çıkar acaba ya çok heyecanliyimmmmm
Aaaa kuzum çok sevindim dayanamadın dimikızlar ben idrar testi yaptım ve baya koyuuydu bebegim benimle kan tahlilinde ne çıkar acaba ya çok heyecanliyimmmmm
sağol kuzum vala senin yüzünden dayanamadimAaaa kuzum çok sevindim dayanamadın dimihadi inş güzel güzel geçsin hamileliğin
ayyy sağol canim benim insallahYaaa gözün aydın kuzum hepimiz böyle güzel haberler verelim inşallah
Evet birbirimize dualar edelim sonuçlarimiz kat kat artsınayyy sağol canim benim insallah
ne güzel bir subat dimi
amin canim benim aminEvet birbirimize dualar edelim sonuçlarimiz kat kat artsın
Olsun fena mı bak insanın içi rahatlıyor öğrenince emeklerimize değiyor. Hep beraber güzel haber alalım inşallahsağol kuzum vala senin yüzünden dayanamadimiyiki varsınız insallah bu kez evlatlarimizi sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağınıza alalım
Hayrli olsun ne guzel bi haberkızlar ben idrar testi yaptım ve baya koyuuydu bebegim benimle kan tahlilinde ne çıkar acaba ya çok heyecanliyimmmmm
ayyy amin insallah canim benimki bakalim cuma falan veririm kan testiniOlsun fena mı bak insanın içi rahatlıyor öğrenince emeklerimize değiyor. Hep beraber güzel haber alalım inşallahbebişlerimiz kucağımızda olsun kasimda
teşekkür ederim çok sağol canimHayrli olsun ne guzel bi haber
Koyu çıktıysa iyi değer görürsün benceayyy amin insallah canim benimki bakalim cuma falan veririm kan testini
ay insallah aşırı aşırı köyü değil tabi normalKoyu çıktıysa iyi değer görürsün bence
evet canim direk ekim anneleri olucaz insallahKızlar şubatta hamile kalirsak doğum ekim de mi olur ortalama? Terazi burcu?
AnlaşıldıKac mmm olmuslar i tek sorabilirsinben muayene koltunga oturur oturmaz doktor alttan bakinca direk yumurtam var mi hocam demistim . Kızmıştı bana bi dur sabret daha cihaz ulasmadi diye
Hayırlısı olsun canım herkesin tedavisi ayrı her doktorun kullandığı ilaçlar da ayrı o yüzden ona takılma hiç doktoruna güven sadece :)selam kizlar, 5 subatta 1 adet decapeptyl igne oldum, bugun regli oldum ve estrofeme basladim, 13. gunde ultrasana gidecegim doktora, 3 gunluk 2 adet dondurulmus embriyom var. 13. gunden 3-4 gun sonra sanirim transferim olacak. burada okuduklarinda cok farkli ilaclar va kullananlar
var. Ama doktorumun bana dedigi bu yonde. Yurtdisindan gelip bu islemi yaptiracagim.bu konuda tecrubesi olanlar ya da benimle suan ayni surecte olanlar varsa konusalim:)
Yaaa çok güzel kacıncı günündesin canımkızlar ben idrar testi yaptım ve baya koyuuydu bebegim benimle kan tahlilinde ne çıkar acaba ya çok heyecanliyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?