Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İnşallah canım benim sağlıcakla kucağımıza alalım.
keyifli hamileliklerimiz hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

Predixtor çok iyi kuzum atsana bize görüyorsan vardır

Kanamam halen devam ediyor ve artık tam bir kan renginde.günlük pedime hiç akmamış ama peçeteyle silince geliyor. Bugün normal regl tarihimdi. Ağrılarım sabahtan beri var.. Tekrardan doktoruma yazdım sanırım yarın tekrar kan vericem ve muhtemelen haftasonu bi doktora da giderim. Çok endişeliyim,dua edin nolur

Lokumcuk un da 1 hafta süren kanaması oldu diye biliyorum Allahın izniyle bir şey olmaz . Sen yine doktor kontrollerine git tabi tedbirli olmakta fayda var. Ama dua ederim canım tabi rabbim korusun

Belli değil kaçız olduğu ctesi belli olacak canım☺
2tane 5.gün embriyosu konmuştu ama bence 5iz falan oldu bunlarşu bir haftadır çektiğim mide bulantısına göre 4-5tane doğurmam lazım
Canımm benimde aşırı mide bulantım var ama her yerde okudum asla hamilelik belirtisiz değildir baska bir sebebi vardır yada psikolojiktir diyorlar sma gercekten degil boynumun kökünde tuhaf bir his var dik tutumuyorum gözüm hep yastıkta midem sürekki bulanma halinde benim 3. Gün embriyosu bugün transfer olalı 5. Gün böylr bir belirti olamaz diyo herkes

Olabilir kesin Ben de vermişimdir hiç tartılmadım ama vallahi en büyük hayalim tereyağlı bol salçalı makarna yemek
Ben kilo aldım trasnferden sonra yemekten degil ama resmen 2 kilo kadar şişlij var karnım davul gibi ayaklarım falan şiş yumurta toplama işleminden kaynaklandıgını düşünüyorum

Lokumcuk un da 1 hafta süren kanaması oldu diye biliyorum Allahın izniyle bir şey olmaz . Sen yine doktor kontrollerine git tabi tedbirli olmakta fayda var. Ama dua ederim canım tabi rabbim korusun
Canım inşallah kötüye işaret değildir ama elimde değil kana dönüşünce iyice korkmaya başlıyorum

Canım benim transferin 2.günü az az başladı. Hatta tuttugunu bundan anlamıştım. Gün geçip hcg yükseldikçe mide bulantım da arttı. Normalde bende 15senedir reflü ve gastrit var zaten, kontrol altına almıştım ama malesef sonra 10gündür iş yerinde de evde de mahvetti beni. Artan hormonlardan kaynaklı sindirim yavaşlıyor ve mide kapakçığı gevşiyor.
bundan kaynaklı olarak biliyorum.
Hem ablam da 3hamileliğinde de 9ay mide bulantısı çekti malesef biraz da bünye meselesi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…