- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
İnşallah canım benim sağlıcakla kucağımıza alalım.Benim üç transferim oldu üçünde de 20. Gün oldu transfer. Kese uyumlu görünüyor adet tarihine göre ilkinde de öyleydi. Tüp bebek doktoru ayrı normal kadın doğumcu elbette ki son adet tarihini soruyor. Zaten bu ilk zamanlarda böyle sonraki zamanlarda kese boyuty ve embriyo boyutu kaç günlük olduğunu gösteriyor. Yani bu sadece ilk zamanlar da önemli. Şuan günü gününe gidiyor adet günü ve embriyo mesela. İnşallah kucağıma almak da nasip olur bu sefer
Predixtor çok iyi kuzum atsana bize görüyorsan vardırKızlar ben dayanamadım eczaneden gelirken erken gebelik testi aldım. Aklımda yarın sabah yapmak vardı. Ama bi an kendime mani olamayıp yapmak istedim. Önce elimdeki ucuzla yapayım çıkmazsa kendimi aman dandik test zaten diye avuturum diye düşündüm. Yaptım çıkmadı. Sonra aldığım predictor sanırım erken gebelikmtestini yaptım. Hayalet ikinci çizgi çıktı ama şuan acaba sadece ben mi görüyorum çok karmaşığım duygu anlamında
Fotoğrafı nereden ekleyeceğimi bilemedim bulup atıcam hemenPredixtor çok iyi kuzum atsana bize görüyorsan vardır
Daha cok düşük Bi değer cıkar muhtemelen kan versen ama silik çizgi var,
Silik çizgi var burası gebe kaynıyor ne kadar güzel
Aslında fotoğrafta daha silik durdu nırmalde ben daha belirgün görüyorum çizgiyi. Cumartesi kan veririm o zamanDaha cok düşük Bi değer cıkar muhtemelen kan versen ama silik çizgi var,
Gözünaydın canımAslında fotoğrafta daha silik durdu nırmalde ben daha belirgün görüyorum çizgiyi. Cumartesi kan veririm o zaman
Ozaman yarın ver gitsin yaAslında fotoğrafta daha silik durdu nırmalde ben daha belirgün görüyorum çizgiyi. Cumartesi kan veririm o zaman
Lokumcuk un da 1 hafta süren kanaması oldu diye biliyorum Allahın izniyle bir şey olmaz . Sen yine doktor kontrollerine git tabi tedbirli olmakta fayda var. Ama dua ederim canım tabi rabbim korusunKanamam halen devam ediyor ve artık tam bir kan renginde.günlük pedime hiç akmamış ama peçeteyle silince geliyor. Bugün normal regl tarihimdi. Ağrılarım sabahtan beri var.. Tekrardan doktoruma yazdım sanırım yarın tekrar kan vericem ve muhtemelen haftasonu bi doktora da giderim. Çok endişeliyim,dua edin nolur
Öğlen aramda fırsat bulurssam gidip veririm olmazsa cumartesiye kalır zaten. Allah hepimizin yardımcısı olsun mutluluğumuzu katlasınOzaman yarın ver gitsin yaben böyle gördüm ertesi gün kan verdim 20 cıktı işte
Amiiinnn hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin, her adım ayrı heyecan. Ben de yarın keseyi görmeye gidicem insallahÖğlen aramda fırsat bulurssam gidip veririm olmazsa cumartesiye kalır zaten. Allah hepimizin yardımcısı olsun mutluluğumuzu katlasın
Canımm benimde aşırı mide bulantım var ama her yerde okudum asla hamilelik belirtisiz değildir baska bir sebebi vardır yada psikolojiktir diyorlar sma gercekten degil boynumun kökünde tuhaf bir his var dik tutumuyorum gözüm hep yastıkta midem sürekki bulanma halinde benim 3. Gün embriyosu bugün transfer olalı 5. Gün böylr bir belirti olamaz diyo herkesBelli değil kaçız olduğu ctesi belli olacak canım☺
2tane 5.gün embriyosu konmuştu ama bence 5iz falan oldu bunlarşu bir haftadır çektiğim mide bulantısına göre 4-5tane doğurmam lazım
Maşallah iyi beklemişsin benim 5. Gün bitti bende 10. Günü beklemek istiyorum içimden bişey dürtmezseBugün 9.günüm3. Gün embriyosu olduğundan bekliyorum hala
Maşallah maşallah
Sağlık ocağında öyle ya merkez ilçedeyim durum aynı. O yüzden özel daha iyi
Ben kilo aldım trasnferden sonra yemekten degil ama resmen 2 kilo kadar şişlij var karnım davul gibi ayaklarım falan şiş yumurta toplama işleminden kaynaklandıgını düşünüyorumOlabilir kesin Ben de vermişimdir hiç tartılmadım ama vallahi en büyük hayalim tereyağlı bol salçalı makarna yemek
Canım inşallah kötüye işaret değildir ama elimde değil kana dönüşünce iyice korkmaya başlıyorumLokumcuk un da 1 hafta süren kanaması oldu diye biliyorum Allahın izniyle bir şey olmaz . Sen yine doktor kontrollerine git tabi tedbirli olmakta fayda var. Ama dua ederim canım tabi rabbim korusun
Bende aynıyım ya göbeğim hayatımda hiş olmadıgı kadar kocaman oldu dokunsam patlayacakAy ben hala şiş şişim kızlar göbek şişkinliğinden pantolon giyemiyorum resmen
Opudan sonra oluyor benm karnimda tas gibiydi sisti canmBen kilo aldım trasnferden sonra yemekten degil ama resmen 2 kilo kadar şişlij var karnım davul gibi ayaklarım falan şiş yumurta toplama işleminden kaynaklandıgını düşünüyorum
Canım benim transferin 2.günü az az başladı. Hatta tuttugunu bundan anlamıştım. Gün geçip hcg yükseldikçe mide bulantım da arttı. Normalde bende 15senedir reflü ve gastrit var zaten, kontrol altına almıştım ama malesef sonra 10gündür iş yerinde de evde de mahvetti beni. Artan hormonlardan kaynaklı sindirim yavaşlıyor ve mide kapakçığı gevşiyor.Canımm benimde aşırı mide bulantım var ama her yerde okudum asla hamilelik belirtisiz değildir baska bir sebebi vardır yada psikolojiktir diyorlar sma gercekten degil boynumun kökünde tuhaf bir his var dik tutumuyorum gözüm hep yastıkta midem sürekki bulanma halinde benim 3. Gün embriyosu bugün transfer olalı 5. Gün böylr bir belirti olamaz diyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?