Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İşini ferah tut herşey güzel olacak

Amiiinnn hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin, her adım ayrı heyecan. Ben de yarın keseyi görmeye gidicem insallah
Hadi inşallah güzel haberlerle gel o zaman
Maşallah iyi beklemişsin benim 5. Gün bitti bende 10. Günü beklemek istiyorum içimden bişey dürtmezse
8. Gün itibariyle içim depişmeye başlamıştı. Bugün ani kararla yaptım testi 9.gün sonu yani. 10. Güne erişemedim
Ben kilo aldım trasnferden sonra yemekten degil ama resmen 2 kilo kadar şişlij var karnım davul gibi ayaklarım falan şiş yumurta toplama işleminden kaynaklandıgını düşünüyorum
Şişlik olurmuş bol su tüket canım. Bi de mide bulantısı sende normaldir belki herkesin bünyesi farklı vereceği tepkiler farklı.

Ya şu an cok umutlandım biliyor musunuz cünkü benimde ikinci hğn yemek yerken bi anda yediklerim agzıma geldi ve kusacak gibi alt üst oldum üçüncü dördüncü gün hiç bişey olmwdı ama dün ve bugün ölüyorum aşırı bulantım var annem ve teyzemin böyle olurmus anne rahmine düştüğüm an hissederdim bulantım dan demişti Rabbim inşallah doğrusdur benimkide

İnşallah canımm yaaaa bu saygaya bakıyorum maşallah barikallah cok fazla pozitif sonuç alan var sanki bnde pozitif sonuc alacakmısım gibi hissettim

Canım inşallah kötüye işaret değildir ama elimde değil kana dönüşünce iyice korkmaya başlıyorum
Bi de doktorun tam olarak ne dedi. Tedirgin oldu mu söyleyince. Sadece kan mı vereceksin yarın. Hemen doktora gitsen yarın ?

İnşallah canımm yaaaa bu saygaya bakıyorum maşallah barikallah cok fazla pozitif sonuç alan var sanki bnde pozitif sonuc alacakmısım gibi hissettim
Canım inşallah pozitif olur . Bugün bir arkadaşımla sohbet ettik o sohbet beni rahatlattı çok. Güzel düşünüp güzeli yaşamak ile ilgiliydi sohbetimiz. Bi suya bile sürekli kötü söz söyleyince su bulanıyor. Düşünkü bir insanın 4te 3 ü su zaten. İçimiz nasıl kararmasın olumsuz düşünceden

Canımm benimde aşırı mide bulantım var ama her yerde okudum asla hamilelik belirtisiz değildir baska bir sebebi vardır
Evet bu say anın uğruna inanın çok zaman başka topicler okudum ettim hiç yorum yazmadan. Hep yarıda kalan konuşmalar, insanlar negatif sonuç alınca geri yazmamış ne olduğunu. Burda ilk defa maşallah neredeyse herkes gebe kaldı buarada a benim de transferin 10.gününden itibaren bulantılarım var ama böyle ara ara yani hayatı dar etmiyor suanda

Bi de doktorun tam olarak ne dedi. Tedirgin oldu mu söyleyince. Sadece kan mı vereceksin yarın. Hemen doktora gitsen yarın ?
Şimdi yazdığıma cevap vermedi daha yok yarın kan verip cumartesi doktora gideyim diye düşündüm. Yarın giderim de o da ilk etapta kan tahlili isteyecek sanki çünkü daha kese görünmez

Şimdi yazdığıma cevap vermedi daha yok yarın kan verip cumartesi doktora gideyim diye düşündüm. Yarın giderim de o da ilk etapta kan tahlili isteyecek sanki çünkü daha kese görünmez
Ama belki kanı kesebilecek ilaç verebilir kontrol altına alınsın diye. Yine kan testi de yaptır sonuçla birlikte git olmazsa cumartesiye kadar sen kendin de çok stres olacaksın devam ederse. Bacaklarını dikip uzandın mı. Kendini çok yormuyorsun değil mi

Dinlenmeye çalış kuzum, stres yaparsın şimdi haklı olarak ama elinden geldiğince sakin ol. Doktoruna yazabilşyorsan Yaz inşallah bebeğin seninledir.

Bugün yürüdüm biraz ama çok olduğunu sanmıyorum 1-1,5km yani.. canım benim bende gitmek istiyorum doktoruma ama bana uzak bir şehirde yalnız başıma gidemem eşimle ikimizde çalışıyoruz. Raporlarım göze batmaya başladı artık o yüzden doktorumun yönlendirmesini bekliyorum yani gel derse gideceğim tabi ama onlar daha iyi biliyor. Başka doktora da gitmekten çekiniyorum biraz sonuçta tüm süreci en iyi bilen tüp bebek doktorum. Cumartesi özel hastaneye doktora gidicem durumu anlatıp kan tahlili de vericem. Nasip olduğunu düşünüyorum şuan. Nasip olmayacaksa sağlıklı değilse ben onu tutamayacağım gibi duruyor.

Doğrusun süreci en iyi kendi doktorun biliyor. onun yönlendirmesi en doğrusu olacaktır tabi. Çok zor ama stresini azaltmaya çalış sen yine de. İnşallah bi zarar görmeyeceksiniz

Ben aylarca hamilelik belirtileri okudum, her regl den önce hamile olduğumu düşündüm. Her seferinde en ufak kasık ağırsını, mide bulantısını gebeliğe yordum. Hatta hasta oldum doktora gitmediğim oldu ilaç içemem belki gebeyimdir diye...
Şimdi dönüp bakıyorum da o yaşadıklarım belirti falan değil kuruntuymuş. Zaten insan hissediyormuş. Ben 2.günden hissettim anneme kvalideme söyledim midem bulanıyo tutundu bebeğim diye. Bana inanmadılar mümkün değil dedilerAma biliyordum bir şekilde işte.
Sen de içini ferah tut. Birbirimizi tanımıyoruz ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.
inanırsan seninle olacak

Kızlar normal gebelik testini yaptım sabah ilk idrarimla çok silik çıktı baya sonra. Sizin kaçıncı gün çıkmıştı normal gebelik testinde.

Amin canım çok teşekkür ederim

benim de 4.günün akşamı silikti5.gün sabah daha net çıktı predictorde.
adet agrılarım var ara ara bu akşam. içerde derin çalışmalar var yerleşme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…