- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
İşini ferah tut herşey güzel olacakKanamam halen devam ediyor ve artık tam bir kan renginde.günlük pedime hiç akmamış ama peçeteyle silince geliyor. Bugün normal regl tarihimdi. Ağrılarım sabahtan beri var.. Tekrardan doktoruma yazdım sanırım yarın tekrar kan vericem ve muhtemelen haftasonu bi doktora da giderim. Çok endişeliyim,dua edin nolur
Hadi inşallah güzel haberlerle gel o zamanAmiiinnn hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin, her adım ayrı heyecan. Ben de yarın keseyi görmeye gidicem insallah
8. Gün itibariyle içim depişmeye başlamıştı. Bugün ani kararla yaptım testi 9.gün sonu yani. 10. Güne erişemedimMaşallah iyi beklemişsin benim 5. Gün bitti bende 10. Günü beklemek istiyorum içimden bişey dürtmezse
Şişlik olurmuş bol su tüket canım. Bi de mide bulantısı sende normaldir belki herkesin bünyesi farklı vereceği tepkiler farklı.Ben kilo aldım trasnferden sonra yemekten degil ama resmen 2 kilo kadar şişlij var karnım davul gibi ayaklarım falan şiş yumurta toplama işleminden kaynaklandıgını düşünüyorum
Ya şu an cok umutlandım biliyor musunuz cünkü benimde ikinci hğn yemek yerken bi anda yediklerim agzıma geldi ve kusacak gibi alt üst oldum üçüncü dördüncü gün hiç bişey olmwdı ama dün ve bugün ölüyorum aşırı bulantım var annem ve teyzemin böyle olurmus anne rahmine düştüğüm an hissederdim bulantım dan demişti Rabbim inşallah doğrusdur benimkideCanım benim transferin 2.günü az az başladı. Hatta tuttugunu bundan anlamıştım. Gün geçip hcg yükseldikçe mide bulantım da arttı. Normalde bende 15senedir reflü ve gastrit var zaten, kontrol altına almıştım ama malesef sonra 10gündür iş yerinde de evde de mahvetti beni. Artan hormonlardan kaynaklı sindirim yavaşlıyor ve mide kapakçığı gevşiyor.
bundan kaynaklı olarak biliyorum.
Hem ablam da 3hamileliğinde de 9ay mide bulantısı çekti malesef biraz da bünye meselesi sanırım.
İnşallah canımm yaaaa bu saygaya bakıyorum maşallah barikallah cok fazla pozitif sonuç alan var sanki bnde pozitif sonuc alacakmısım gibi hissettimHadi inşallah güzel haberlerle gel o zaman
8. Gün itibariyle içim depişmeye başlamıştı. Bugün ani kararla yaptım testi 9.gün sonu yani. 10. Güne erişemedim
Şişlik olurmuş bol su tüket canım. Bi de mide bulantısı sende normaldir belki herkesin bünyesi farklı vereceği tepkiler farklı.
Bi de doktorun tam olarak ne dedi. Tedirgin oldu mu söyleyince. Sadece kan mı vereceksin yarın. Hemen doktora gitsen yarın ?Canım inşallah kötüye işaret değildir ama elimde değil kana dönüşünce iyice korkmaya başlıyorum
Canım inşallah pozitif olur . Bugün bir arkadaşımla sohbet ettik o sohbet beni rahatlattı çok. Güzel düşünüp güzeli yaşamak ile ilgiliydi sohbetimiz. Bi suya bile sürekli kötü söz söyleyince su bulanıyor. Düşünkü bir insanın 4te 3 ü su zaten. İçimiz nasıl kararmasın olumsuz düşüncedenİnşallah canımm yaaaa bu saygaya bakıyorum maşallah barikallah cok fazla pozitif sonuç alan var sanki bnde pozitif sonuc alacakmısım gibi hissettim
Canımm benimde aşırı mide bulantım var ama her yerde okudum asla hamilelik belirtisiz değildir baska bir sebebi vardır
Evet bu say anın uğruna inanınİnşallah canımm yaaaa bu saygaya bakıyorum maşallah barikallah cok fazla pozitif sonuç alan var sanki bnde pozitif sonuc alacakmısım gibi hissettim
Şimdi yazdığıma cevap vermedi daha yok yarın kan verip cumartesi doktora gideyim diye düşündüm. Yarın giderim de o da ilk etapta kan tahlili isteyecek sanki çünkü daha kese görünmezBi de doktorun tam olarak ne dedi. Tedirgin oldu mu söyleyince. Sadece kan mı vereceksin yarın. Hemen doktora gitsen yarın ?
Ama belki kanı kesebilecek ilaç verebilir kontrol altına alınsın diye. Yine kan testi de yaptır sonuçla birlikte git olmazsa cumartesiye kadar sen kendin de çok stres olacaksın devam ederse. Bacaklarını dikip uzandın mı. Kendini çok yormuyorsun değil miŞimdi yazdığıma cevap vermedi daha yok yarın kan verip cumartesi doktora gideyim diye düşündüm. Yarın giderim de o da ilk etapta kan tahlili isteyecek sanki çünkü daha kese görünmez
Dinlenmeye çalış kuzum, stres yaparsın şimdi haklı olarak ama elinden geldiğince sakin ol. Doktoruna yazabilşyorsan Yaz inşallah bebeğin seninledir.Şimdi yazdığıma cevap vermedi daha yok yarın kan verip cumartesi doktora gideyim diye düşündüm. Yarın giderim de o da ilk etapta kan tahlili isteyecek sanki çünkü daha kese görünmez
Bugün yürüdüm biraz ama çok olduğunu sanmıyorum 1-1,5km yani.. canım benim bende gitmek istiyorum doktoruma ama bana uzak bir şehirde yalnız başıma gidemem eşimle ikimizde çalışıyoruz. Raporlarım göze batmaya başladı artık o yüzden doktorumun yönlendirmesini bekliyorum yani gel derse gideceğim tabi ama onlar daha iyi biliyor. Başka doktora da gitmekten çekiniyorum biraz sonuçta tüm süreci en iyi bilen tüp bebek doktorum. Cumartesi özel hastaneye doktora gidicem durumu anlatıp kan tahlili de vericem. Nasip olduğunu düşünüyorum şuan. Nasip olmayacaksa sağlıklı değilse ben onu tutamayacağım gibi duruyor.Ama belki kanı kesebilecek ilaç verebilir kontrol altına alınsın diye. Yine kan testi de yaptır sonuçla birlikte git olmazsa cumartesiye kadar sen kendin de çok stres olacaksın devam ederse. Bacaklarını dikip uzandın mı. Kendini çok yormuyorsun değil mi
İnşallah canım inşallah hem Ne stres oldum. Kalbim pır pır ağladım ağlıycam..Dinlenmeye çalış kuzum, stres yaparsın şimdi haklı olarak ama elinden geldiğince sakin ol. Doktoruna yazabilşyorsan Yaz inşallah bebeğin seninledir.
Doğrusun süreci en iyi kendi doktorun biliyor. onun yönlendirmesi en doğrusu olacaktır tabi. Çok zor ama stresini azaltmaya çalış sen yine de. İnşallah bi zarar görmeyeceksinizBugün yürüdüm biraz ama çok olduğunu sanmıyorum 1-1,5km yani.. canım benim bende gitmek istiyorum doktoruma ama bana uzak bir şehirde yalnız başıma gidemem eşimle ikimizde çalışıyoruz. Raporlarım göze batmaya başladı artık o yüzden doktorumun yönlendirmesini bekliyorum yani gel derse gideceğim tabi ama onlar daha iyi biliyor. Başka doktora da gitmekten çekiniyorum biraz sonuçta tüm süreci en iyi bilen tüp bebek doktorum. Cumartesi özel hastaneye doktora gidicem durumu anlatıp kan tahlili de vericem. Nasip olduğunu düşünüyorum şuan. Nasip olmayacaksa sağlıklı değilse ben onu tutamayacağım gibi duruyor.
Ben aylarca hamilelik belirtileri okudum, her regl den önce hamile olduğumu düşündüm. Her seferinde en ufak kasık ağırsını, mide bulantısını gebeliğe yordum. Hatta hasta oldum doktora gitmediğim oldu ilaç içemem belki gebeyimdir diye...Ya şu an cok umutlandım biliyor musunuz cünkü benimde ikinci hğn yemek yerken bi anda yediklerim agzıma geldi ve kusacak gibi alt üst oldum üçüncü dördüncü gün hiç bişey olmwdı ama dün ve bugün ölüyorum aşırı bulantım var annem ve teyzemin böyle olurmus anne rahmine düştüğüm an hissederdim bulantım dan demişti Rabbim inşallah doğrusdur benimkide
Amin canım çok teşekkür ederimSakın ama sakın üzülme.. buradaki herkes çok zor yollardan geçiyor sen de geçtin ve geçiyoruz... Rabbim bize bu sınavı nasip etmiş... arkadasın dedıği gibi sağlıksız bır gebelıkmış vücut sonlandırmış.. hiç uzulme yine tedavi olursun bu sefer evladına kavuşursun inşallah.. Allah hepimize dermansız dert vermesin inşallah
Benim de 10. Gün değerim 19310.günüm,birde doktor salı gel keseye bakalım dedi hiç sanmyrm kese görünsün çok erken
Benim 6. Gün çok silikti normal gebelik testindeKızlar normal gebelik testini yaptım sabah ilk idrarimla çok silik çıktı baya sonra. Sizin kaçıncı gün çıkmıştı normal gebelik testinde.
Benimde 6. Gunde silik cikmiştıKızlar normal gebelik testini yaptım sabah ilk idrarimla çok silik çıktı baya sonra. Sizin kaçıncı gün çıkmıştı normal gebelik testinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?