Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet canım çok uzun zaman geçti. Inşallah bu sefer bende ve benim gibi olan tüm arkadaşların güzellikle sonuçlanır
Sizinde hayırlı olsun bebeğiniz Allah kucağınıza almayi nasip etsin
Bizler3 tavsiyen neler
Bir de folik asit dimi hayırlısı olsun canım inşallah güzel geçsin transferin

Transferden sonra kacinci gunde testte cikar acaba ? Vee transfer sonrasi gunluk yasintiniza dondunuzmu ? Ev isleri supurge vs yaptiniz mi ? Bel agriniz oldumu ?

Transferden sonra kacinci gunde testte cikar acaba ? Vee transfer sonrasi gunluk yasintiniza dondunuzmu ? Ev isleri supurge vs yaptiniz mi ? Bel agriniz oldumu ?
Kuzum bana süpürge falan kendini yoracak ağır işler yapma dediler birde yürüyus yap ama yarım saati geçmesin dedi hemşire. Ben her gün iğneye gidiyroum gelince de ayaklarım havada olacak şekilde yatiyorum biraz.

Doktor bana hergun kalçadan iğne verdi folik asit coraspın göbekten bir iğne estofem günde 3 tane kullandığım ilaçlar bunlar
Hepsi iyide kalçadan iğne çok zor artık oturamaz oldum
Bendede 2 tane igne var biri prolutex digeri enox kan sulandirici, kan sulandirici cok yakiyor, ikiside deri alti ignesi, coraspin, prenatral life, estrofem gunde 2 kez, ilaclarla yasiyoruz zeki murenin sarkilarla yasiyoruz dedigi gibi

Doktor bana 5 kilonun üzerinde ağırlık kaldırma yormayacak derece yuruyuşler yapabilirsin kabız olma dedi

Ama ben yine de evden çıkmıyorum dinlenerek gecırıyorum annem yanımda temizlik yemek işinede bakmıyroum

5gün emembriyosu idrarda ne zazaman belli olur 3cu denemem ama öncekılerde hiç idrar testi yapmadım

Kızlar merhaba benimde dün transferim oldu ilk denememiz 5 gün embriyosu transfer edildi ama dün akşam çok kötü bir aksilik oldu yumurta toplamadan sonra kaşıntım vardı doktora söyledim ama önemli değil dedi progesteronu fitil olarak aldığım için kaşıntım dahada çoğaldı gece acillik oldum mantar dedi ve hemen temizleme yaptilar bütün heyecanımız gitti acaba tutunmasına sorun olurmu diye sorduk ama olmaz dediler yinede ilk günden moralimiz düştü bugün 1.günün ve sabah rahim kasılmasıyla uyandımbir kaç dakika sürdü ama baya kasildi bilmiyorum ilk günler ağrı yaşayan oldumu aranızda beklemek çok zor benim için

Çok geçmiş olsun doktorun ne dedi peki? Benim transfer günü ve ertesi günü bi kaç dakka süren regl ağrım oldu. 3. Gün de daha uzun sürdü ama sonra kesildi. Doktora sordum kötüye yorulacak bir durum yok hatta olumlu oldugu için ağrıyor diyelim dedi. Benim testim cmt günü

Akşam acildeki iki doktorda sorun olmayacağını söyledi sadece hafifçe temizleme yaptilar bu dönemde rahmin kasılmasını istemiyoruz dedi sabah tupbebek bölümünü aradım söyledim korkma dedi hemşire doktorla konuşup dönecekler evet bende de ara ara ağrılar oluyor kasiklarımda batmada var benimde 22 şubat test günüm hemşire daha erkende çıkabilir ama kafa karıştırıcı oluyor dedi

Benim de crinone jel alerjim oldu. Bu yüzden prolutex iğne kullaniyorum şuan. Sonucta belli Bi ph var orda da etkiler olması kaşıntınin.

İnsallah canim amin hepimize güzel haber diliyorum

Benim de crinone jel alerjim oldu. Bu yüzden prolutex iğne kullaniyorum şuan. Sonucta belli Bi ph var orda da etkiler olması kaşıntınin.
Banada opu sonrasi verilen antibiyotiğin vajinanın phni bozmuştur progesteron da mantarı hızlandırmıştır dedi benim korkum tam yerlesme döneminde rahim içine bu durumun yansıması bugün 1 günüm adet sancisi gibi ağrılarım var bende sizin gibi erken test yapmayı düşünüyorum inşallah olumlu sonuç alirim

Benim ilk ikisinde de oldu çok kaşıntım hele ikinci delirtmisti beni resmen ama ikisinde de pozitifi gördüm ona rağmen merak etme :) ne kdr erken o kdr iyi inşallah güzel haber alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…