Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Stres yapma canım stres yapınca çoğalıyor..
Anlattıkların benimkine çok benziyor halk dilinde üstünde görme oluyor bu kan, benimde adet dönemimde başlamıştı.. Yarın kanı ver inşallah değerin yükseliyordur benimki gibi. Kanama cogalirsa doktoru bilgilendir..

Bugün kaçınci günün canım?

Cok doğru bi karar canım en iyisini doktorun bilir... Benimde kanamam gece çoğaldı sabaha kadar yatmadım eşim bana kızdı bana haber verseydin hastaneye giderdik dedi.. Bende şuan doktorumdan başka hiç bir doktor benim durumu mu çözemez bilmedikleri bişey yaparlar hiç gerek yok dedim..

Çok haklısın canım stres yaptıkça içim daraldıkça daha da artıyor. Bebeğim benimle kalsın da inşallah yükseliyodur canım kan vericem bakalım.

Bu arada bugün 10.günüm

Bu arada bugün 10.günüm
Dediğim gibi sakin kalmak çok zor ama sen başarırsın bunu.. Bol bol dua et ben sabaha kadar yatamadım dua ettim sen yatabiliyorsan ilk işin uyumak olsun.. benimde 9. Gün başladı 10. Gün 445 sonuçla döndüm inşallah seninkide benimki gibidir

İşte tam da bundan korkuyorum canım
bir sürü özel durumum var bir sorun oluşur bide herhangi bi müdahaleye göre

İnşallah canıııım inşallah

Merhabalar nerelisiniz İstanbul ise bana döner misiniz birine danışmaya çok ihtiyacım var

Benim 7. Gün sabahı idrarda silik çıktı aynı gün içinde iki testtede silik çıktı. 8.gün kan verdim 33.41 çıktı 36 saat sonra yaptım 41.72 çıktı moral sıfırrr

Dondurulmuş 2 tane 5. Gün çok iyi kalite embriyo trasnferi oldum 25 şubatta sabah saati 7. Gün idrarda silik 8. Gün kanda 33 çıktı 36 saat sonra 41.72 çıktı

İnşallah bana dua et tutunmuş olsun midem bulandıköa seviniyorum şnan ki allahım geçmesin bulantım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…