8.gun 71di. 12.gun 493 olduayyy mükemmel ya çok sevindim
kaçtan kaça katlamış kaç günde ay cok heyecanlı
Ya ondanmi ben az once öluyodum oyle bi agri girdiki kitledi belimi ayni anda belimede agri girdi ter icinde kaldimbenim de 4.günün akşamı silikti5.gün sabah daha net çıktı predictorde.
adet agrılarım var ara ara bu akşam. içerde derin çalışmalar var yerleşme için
dün akşam da sol bacağım kasıktan aşağı çekti ve ağrıdı baya.Yaondanmi ben az once öluyodum oyle bi agri girdiki kitledi belimi ayni anda belimede agri girdi ter icinde kaldim
Benimde arada bi bacaklarim agriyo ama sirt agrim cok oluyodün akşam da sol bacağım kasıktan aşağı çekti ve ağrıdı baya.
Stres yapma canım stres yapınca çoğalıyor..Kanamam halen devam ediyor ve artık tam bir kan renginde.günlük pedime hiç akmamış ama peçeteyle silince geliyor. Bugün normal regl tarihimdi. Ağrılarım sabahtan beri var.. Tekrardan doktoruma yazdım sanırım yarın tekrar kan vericem ve muhtemelen haftasonu bi doktora da giderim. Çok endişeliyim,dua edin nolur
İnşallah canım benim inşallah Allah razı olsunDoğrusun süreci en iyi kendi doktorun biliyor. onun yönlendirmesi en doğrusu olacaktır tabi. Çok zor ama stresini azaltmaya çalış sen yine de. İnşallah bi zarar görmeyeceksiniz
Cok doğru bi karar canım en iyisini doktorun bilir... Benimde kanamam gece çoğaldı sabaha kadar yatmadım eşim bana kızdı bana haber verseydin hastaneye giderdik dedi.. Bende şuan doktorumdan başka hiç bir doktor benim durumu mu çözemez bilmedikleri bişey yaparlar hiç gerek yok dedim..Bugün yürüdüm biraz ama çok olduğunu sanmıyorum 1-1,5km yani.. canım benim bende gitmek istiyorum doktoruma ama bana uzak bir şehirde yalnız başıma gidemem eşimle ikimizde çalışıyoruz. Raporlarım göze batmaya başladı artık o yüzden doktorumun yönlendirmesini bekliyorum yani gel derse gideceğim tabi ama onlar daha iyi biliyor. Başka doktora da gitmekten çekiniyorum biraz sonuçta tüm süreci en iyi bilen tüp bebek doktorum. Cumartesi özel hastaneye doktora gidicem durumu anlatıp kan tahlili de vericem. Nasip olduğunu düşünüyorum şuan. Nasip olmayacaksa sağlıklı değilse ben onu tutamayacağım gibi duruyor.
Çok haklısın canım stres yaptıkça içim daraldıkça daha da artıyor. Bebeğim benimle kalsın daStres yapma canım stres yapınca çoğalıyor..
Anlattıkların benimkine çok benziyor halk dilinde üstünde görme oluyor bu kan, benimde adet dönemimde başlamıştı.. Yarın kanı ver inşallah değerin yükseliyordur benimki gibi. Kanama cogalirsa doktoru bilgilendir..
Bugün kaçınci günün canım?
Bu arada bugün 10.günümStres yapma canım stres yapınca çoğalıyor..
Anlattıkların benimkine çok benziyor halk dilinde üstünde görme oluyor bu kan, benimde adet dönemimde başlamıştı.. Yarın kanı ver inşallah değerin yükseliyordur benimki gibi. Kanama cogalirsa doktoru bilgilendir..
Bugün kaçınci günün canım?
Dediğim gibi sakin kalmak çok zor ama sen başarırsın bunu.. Bol bol dua et ben sabaha kadar yatamadım dua ettim sen yatabiliyorsan ilk işin uyumak olsun.. benimde 9. Gün başladı 10. Gün 445 sonuçla döndüm inşallah seninkide benimki gibidirBu arada bugün 10.günüm
bir sürü özel durumum var bir sorun oluşur bide herhangi bi müdahaleye göreCok doğru bi karar canım en iyisini doktorun bilir... Benimde kanamam gece çoğaldı sabaha kadar yatmadım eşim bana kızdı bana haber verseydin hastaneye giderdik dedi.. Bende şuan doktorumdan başka hiç bir doktor benim durumu mu çözemez bilmedikleri bişey yaparlar hiç gerek yok dedim..
İnşallah canıııım inşallahDediğim gibi sakin kalmak çok zor ama sen başarırsın bunu.. Bol bol dua et ben sabaha kadar yatamadım dua ettim sen yatabiliyorsan ilk işin uyumak olsun.. benimde 9. Gün başladı 10. Gün 445 sonuçla döndüm inşallah seninkide benimki gibidir
Merhabalar nerelisiniz İstanbul ise bana döner misiniz birine danışmaya çok ihtiyacım varYani rahmin durumuna göre bu ay transfer olur. Benim 23 yumurta toplandı mesela ohss riski yüzünden 2 ay sonra transfer oldu. İlk taze olucaktı sonra dondurulmuş oldu mecbur onu Bi dahaki kontrol de der sana da artık. Duruma göre bu ay olmayabilir de transferin canım
Karından mı göründü yoksa vajinal ultrasondan mi bakınız canım ☺Canim kese gorundu bebekde cok kucuk nokta gibi dedi.4.hafta 4 gunluk dedi doktor
8.gun 71di. 12.gun 493 oldu
Sorun ne canım? Bildiğim bişey se tabiki yardım ederim..Banada yardımcı olun arkadaşlar
LdımSorun ne canım? Bildiğim bişey se tabiki yardım ederim..
İnşallah bana dua et tutunmuş olsun midem bulandıköa seviniyorum şnan ki allahım geçmesin bulantım diyorumBen aylarca hamilelik belirtileri okudum, her regl den önce hamile olduğumu düşündüm. Her seferinde en ufak kasık ağırsını, mide bulantısını gebeliğe yordum. Hatta hasta oldum doktora gitmediğim oldu ilaç içemem belki gebeyimdir diye...
Şimdi dönüp bakıyorum da o yaşadıklarım belirti falan değil kuruntuymuş. Zaten insan hissediyormuş. Ben 2.günden hissettim anneme kvalideme söyledim midem bulanıyo tutundu bebeğim diye. Bana inanmadılar mümkün değil dediler☺Ama biliyordum bir şekilde işte.
Sen de içini ferah tut. Birbirimizi tanımıyoruz ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.
inanırsan seninle olacak☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?